freakshow

så här sitter jag och har biologiprov imorgon som jag inte kan, svenska som jag inte har gjort klart, och 150 engelska glosor som jag max kan 20 av. det är starkt jobbat av mig.
istället har jag varit i stallet, ätit choklad, sett topmodel, dh, duschat och nu sitter jag här, utklädd till jag vet inte vad. vi ska ha klassfoto imorgon för er som inte visste, och då ska vi klä ut oss till fördommar. de flesta trodde att jag var en korkad bimboblondin, så här sitter jag med pippilotter, smink, urringad tröja som det står help me im blond på, och i knäet ska jag ha en bok upp och ner. känns gutt. men vafan, detta är roligt. men det verkar bara vara jag som tycker det. men jag ska upp vid 6 imon, så jag måste snart krypa till kojs och träna på biologin.
hålltummarnaförmig.

kyss,godnatt. älskar er <3

stay.

egentligen har jag inte tid att sitta här, en ridtur i storm väntar, men det får gå.
låt mig skiva med ikv, men kortfattat så rullar tiden iväg och här står jag och bara ser på. jag säger inte det som jag borde för att stoppa tiden, och jag gör inte mycket för att tiden ska förstå iheller. men jag är handlingsförlamad, jag bara står här, utan ett ord, utan en rörelse, utan en ögonkontakt, utan allt.
choklad. <3

att låtsas lee ska bringa lycka och glädje, jag har försökt, det går inte.

i dont know

allt som en gång var så rätt har blivit fel. Allt som en gång kändes så viktigt har blivit oviktigt. Allt som en gång gjorde mig så glad har nu inte ens en del av mitt leende längre.

nej jag vet inte vad jag själv pratar om, jag har inte den blekaste aning. men ja..
nu ska jag se på coyote ugly.
hejdå :D

maybe not.

kanske så sov du inte hos mig igår och inte heller la handen om mig då jag kollade på film. men faktum är att jag vaknade i dag, och drömmen jag hade under natten var om dig. så ja, du är förlåten för även om du inte var här så vaknade jag ändå av dig, på något sätt. jag kan inte förklara.

men idag kommer kanske svensson och krysikrawski, fatta som jag saknar mina fridoooor. jag har inte den blekaste aning om vad vi ska göra, för här finns inte så mycket att göra. men kooom. annars kanske jag åker hem till ystad en stund mitt på dagen, men jag vet inte ;s
kyss sötnosar. fridoooooor kan idag :D


ja, våra tider är alltid oslagbara <3

just over the night.

kan kommer vissa säga att jag är töntig och extremt löjlig. kanske kommer någon säga; hur kan hon ens säga så? medan andra kanske känner exakt likadant och säger: jo, jag vet hur det är. frågan är vad du säger. tyck att jag är töntig, för det kanske jag är.


men jag vill ha honom här över en natt. se film och bara känna sig trygg för två minuter. jag vill somna bredvid någon som får mig att lee det första jag gör imorgonbitti. jag vill kunna känna elvispen i magen snurra på högsta volym och jag vill känna att jag inte vill byta bort denna tiden för något annt.
är det töntigt?
men nej, jag är inte kär och nej, jag tycker inte om honom.

kyss.

i said no,no,no.

jag tackade nej till  visningen i helgen, det blev för plötsligt och hann inte förbreda någonting alls. men dom skulle höra av sig när något annat kom upp och trodde att det blev nästa år. hoppas jag kommer med då, :D
nu sitter jag här, ska snart sova för ännu en skoldag i morgon, profil, profil och matte står på schemat. roande, verkligen (y) sen åker alla hema, och själv stannar jag här i huset ute på landet och hoppas på att jag överlever. just nu letar jag endast sällskap för denna helgen och hoppas att mina huskompisar snart kommer tillbaka. jag vill dock att periii ska komma och hälsa på. saknar den palten till tusen. sen hoppas jag att jag tar en sväng till ystad för att träffa blandannat svensson. annars har väl inte så mycket hänt, bestämt att jag och ina/nuffe ska ses snart, och det är jag muuuy glad för :D sen ja, inga nyheter.

sov gott.godnatt.

better but not the best

inställd geografi idag, så har sovmorgon till tio. och det är inte lönt att somna om nu, så jag sätter mig här istället. har idrott och gris idag. verkligen toppen (y) men sen har jag bara ko kvar sen är min djurkunskap A klar. känns härligt :D
nästa onsdag har vi klassfoto, och vi ska klä ut oss till det folk tror/trodde om oss, typ tönt, festprisse, bitch, blondin, fjortis, sportfåne, osv. jag har frågat runt, men har inte kommit fram till något vettigt, så ja. men på idrotten så ska vi bestämma helt vad alla i klassen ska vara så jag kan ju alltid berätta det för er sedan. men roligt ska vi ha på klassfotot :D
och jag mår bättre idag, wiho! och så fick jag bollerups festlåtar igår. haha, dom var ju lite, ja, speciella. men fan vad kul man ska ha det. sen justde! jag ska sova här ute själv hela helgen, någon som har lust att jiona? a) det är inte kul att vara själv, jag hatar det. men ja ;s

nu ska jag väl börja fixa till mig,
kysskyss,
saknar er, och älskar er. <3


just me

nu har jag pluggat massor, typ skrivit om alla anteckningar och har MTV på och lyssnar på härlig musik. ska väl snart ut till stallet och fixa där, fast jag varken har lust eller orkar det. jag måste dock. sen ska jag duscha en lååång varm skön dusch. sen får jag se om det är mer att plugga. sen ska jag sova.
har ingen matlust idag alls, har bara så jävla ont i halsen, förkyld and you name it. och idag om någon dag kommer jag updatera bdb ;) har fan inget annat att göra, detta suger. ska bli frisk tills imon kan jag lova.
men nu ska jag inte sitta här mer och tycka synd om mig själv. ska se om det är någon på tv.

sicksicksick

nu kom nyss peter med ny honung till teet så jag blir bra i min hals, jag har hosta, halsont, lite feber och fryser som om jag bodde i typ kiruna eller något. och ja, så nyser jag hela tiden, och ja. grattis emmy, du har lyckats bli sjuk.
och inte nog med det så ska jag stanna här själv i helgen, alla bara åker ifrån mig. skittrist, och nu bor ingen här ute, för i huset mitt över började som sagt brinna i, så mitt ute i ingenstanns sitter jag. jippi. kom någon? :D
jag får inte gå i skolan idag av peter, så jag stannar snällt i huset och typ, ja, har tråkigt.
och nu saknar jag att dansa med ina, bara för någon minut. och jag vill gå den kollektionen så jävla gärna, men hoppas att jag får, och att det finns plats. fatta så kul det hade varit ;D
och nu kom mina huskompisar hem :D wiiie :D
men jag skriver mer sen.

du är snygg.

not a morning again.

inte en till morgon fylld med alla känslor, inte en till. jag orkar inte.
jag sitter här med inas danströja på mig och sniffar på den varje minut, jag saknar allt om henne.
jag sitter här och pratade nyss med per och skrattar åt allt vi en gång sa och gjorde.
jag sitter här och tittar på tavlan på väggen av sex vackra tjejer, och saknar varje minut av tiden. det känns som om mitt liv har flygit iväg, och att jag inte hunnit med. jag sitter fast här på bolle medans mitt liv roar sig i ystad. jag missar så mycket av era liv som jag inte vill missa, och jag missar saker som jag skulle legat dubbel och skrattat åt. jag missar alla ord som flödar ut ur era munnar. det är som en mamma som inte får se sitt barn då det utveckas som mest. en mamma som inte fick höra första ordet, se första tanden, gå första steget. ja, man har helt enkelt missat det som var viktigast av allt. men jag ska göra detta, jag ska klara det. men det är fan så mycket svårare utan er.
och bara för att jag sitter här så menas det inte med att jag slutar tänka på er hela tiden, eller har slutat önska att alltid vara vid er sida. jajo, jag ville väl bara säga att jag saknar er.


some say

nu sitter jag hemma på Bolle och ser Miss secret agent 2 och ja, somnar nästan. ska gå och lägga mig vilken minut som helst, och sen är det morgonfodring imorgon och måste hinna duscha och allt. JIPPIE, verkligen superkul. men tur att väckarklockan funkar och att sängen står beredd för sovtid.
Huset mittöver gatan har brunnit så ingen bor där nu, hela källaren är förstörd så lite skrämmande att bo här. tänk så börjar det brinna. saken är den att brandstegen inte gick ner och brandlarmet inte gick igång.skrämande, jotack jag vet. så imorgon slipper vi engelskan för att gå på en brandmöte klockan tio vilket är helt okej.
ja, jag vet inte vad jag ska säga ner, inte den blekaste aning, mer än att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska ha på mig imorgon.

kyss, saknar er.

i guess, yes.

nu har nyss släkten gått hem och allt har varit frid och fröjd. min kropp höll på att krossas och mina bröst punkteras, men småbarnen lyckades inte fullt ut idag heller. dom var dock inte långt ifrån den här gången. min moster och hennes familj kom dock inte, känn saknad. men det fixar sig. min bror var här, fatta lyckan, jag typ älskar honom. och min present var en hel dag med honom på stan, fika, shopping allt. bara för att jag älskar honom som ingen annan <3
och imorgon är det promenix med svensson, packa sen till bolle, hästen och självklart plugga :(

sen jag kan inte bestämma mig om jag ska tillåta mig att tycka om dig eller inte. jag hittar inte svar på frågan mer än att mina vänner säger: vad kan du förlora? och visst, jag kan inte förlora något i vår relation för det är inte så mycket att förlora. men det jag förlorar är fortfarande en del av mitt hjärta som slängs i marken, skärt upp det och hällt salt i det. så jag har min stolthet att förlora. samtidigt så vill jag ha dig, so damn bad. men jag vågar inte säga förmycket så att du försvinner, jag vågar inte heller satsa helt. men i mina drömmar, i min fantasi, i min värld så är det fortfarande du&jag, gående handihand och pussas vartannat steg vi tar.
vill ni ge mig lite mod, och ett gensvar av honom som visar att det är lugnt om jag säger något.

kyss, ge mig mod?

thanks

tack för världens bästa kväll igår och den bästa presenten någonsin. jag är så happy att jag har dom vännerna som gör mig som gladast. tusanbananer vad jag skrattade igår och jag kunde inte sluta. vi hade det så jävla härligt, och alla tillsammans. saknade dock inis :s, men annars var kvällen på topp.
oh, jag kan inte förklara kvällen med ord, det går inte. presenten var bäst, och alla var bäst.
jag älskar er så in i helvetes mycket <3

CONGRATZ

grattis till mig! :D
nu ska jag snart ut till stallet, sen in till ystad och käka middag med töserna. fatta lyckan liksom.
jag vaknade med marängswish på sängen och sång av dom i huset (tack igen) sen kom mamma, peter, calle och emma med även dom en tårta och presenter :D mwiiie! jag fick massa fina saker, och det är mycket trevligt tycker jag. ikväll tillhör jag töserna och dom får göra ungefär vad dom vill med mig, och imorgon är det släkten och förhoppningsvis med presenter. sen ska jag åka tillbaka till bolle och alla här på söndagen någongång, och umgås här.
tack för alla sms om att ni önskade mig en bra dag, och tack till er som redan gjort min dag till den bästa. nu väntar jag med späning inför kvällens skrattupplevelser :D

i miss this

                
fan vad jag saknar er. jag dör.
jag skulle göra allt för att vrida tillbaka klockan ett halvår och tatt vara på tiden och allt, för utan er känner jag mig bara vilse, och ensam och svag. det som var mittpunkten i mitt liv, det som min värld kretsade runt har nu slutat kämpa för att stanna där, och står nu längst kanten. de som höll upp mitt liv som stora vita stenpålare och inget kunde rubba dom, dom har plötsligt försvunnit, och nu måste jag ballansera livet på en påle. jag är rädd, jag klarar det inte utan er. ett skratt förlänger livet och med er kan jag lova att jag lär bli odödlig. ni är så mycket mer än alla andra, ni är dom som jag verkligen berättar allt för, ni har lyckats komma innanför mitt yttre, ni står där och lyssnar, hjälper och bara har vars en axel som jag kan gråta på när allt är som hemskast. ni har två händer som kan bära mig då jag själv är så svag att jag inte ens orkar titta framåt. ni har två starka ben som gärna går en omväg bara för att rädda mig. förstår ni nu att ingen kan ersätta er? för ni är så mycket mer än: oh vad söt du är idag, eller skrattaskratta. ni är så mycket mer än att prata om kläder och smink, ni är dom som man pratar sitt insersta med. jag har kommit fram till att det finns 8 änglar som inte vill något dumt. det är svensson, kryskowski, emily, emmie, ina, bror, mamms. ni är skapta för att göra mitt liv lyckligt, och ni lyckas. ni är dom 8 bästa personerna som jag känner, dom som jag aldrig skulle kunna leva utan. ni är dom finaste personerna som mina ögon kan lägga ögonen på, ni är dom bästa personerna för att få fram ett riktigt skratt med ögon som glittrar. ja, ni är dom bästa. och ständigt ställer jag frågan: vad har just jag gjort som gör att jag förtjänar att träffa jordens 8 bästa personer? räddade jag världen i mitt förra liv, och detta är min belöning? för vad alla än säger om att dom har hittat dom bästa på jorden så vet jag att dom har fel. det är bullshit. så säger dom bara för att dom verkligen inte har träffat dom bästa på jorden. men det har jag.
frida svensson, frida kryskowski, emily jönsson, emmie nilsson, robban och mamms, ni är oslagbara

1 day

yes, nu sitter jag här innan skolan börjar. den börjar tio idag, slapp geografin och tacka gud för det :D så vi har bara idrott sen profil och profil, mina profilämnen idag är dock inte så mycket att hurra för, men det får väl gå ändå.
halv sju idag tassade vi upp, fixade det sista på tårtan och gick in och väckte (grattis) Line med vår härliga morgonstämma. men tårtan var god, och hon såg glad ut, så ingen skada skedd. men ni måste jag snart äta frukost och fixa till mig till idrotten, wow, mycket att fixa till, typ på med mjukisbyxor och en tröja. men ändå.
sen  måste jag säga grattis till den som älskar och avgudar Zlatan lika mycket som jag gör.
GRATTIS ANREJA, söta syssling, eller nästkusin eller vad tusan vi nu är. <3

jag måste också påminna om självaste emmydahlandoooor fyller år i morgon om någon nu har missat det, vilket vore omäjligt, men ändå :p jag längtar till tjejmiddagen och träffa alla er söta varelser och bara skratta och skratta och skratta. plus att jag måste få stöta på månsmöller en eller två gånger under kvällen. a)
med detta ville jag säga att jag älskar er, och saknar er, och grattis till dom som fyller år, men glöm inte mig imorgon.

kyss på det.
2 days

idag fyller älskade jungfru år, och massor av grattis till henne! vill också påpeka att jag saknar tiden då vi hade barnkalas och när tårtorna var så extremt fina. det var mycket glädje på så kort tid. tack <3
idag har väl skoldagen varit ganska chill. imorgon fyller andrea år, grattis :D och line i huset, grattis :D så det blår tårta på sängen för henne imonbitti. annars börjar jag vid tio med idrott, sen bara profil på eftermiddagen. rätt chill.

2 dagar tills jag fyller år, glöm inte att gratta mig a)
men på fredag är det ystad, ut och käka med brudarna och bara mysa. älskar er <3

svensson.

shit vad jag saknar dig. sitter just nu och skrattar och ja, du gör mitt liv <3 du är något speciellt, något som ingen annan kan vara. du har det där extra som får mig att må riktigt jävla bra. bara sättet du skriver till mig, sättet du pratar, sättet du skrattar, tro mig du är unik. och ja, du känner mig som ingen annan och kan läsa av mina tankar och känslor utan att du ser mig eller ens hör min röst. älskling, det där kallar jag magi. du är magisk och jag älskar det. men ibland är du korkad, men ja.

bara du kan göra mig sådär riktigt lycklig.
bara du kan göra mig sådär riktigt glad.
bara du har fått mig att känna såndär riktig saknad.

jag älskar dig mer än allt annat. jag skulle dö för dig, jag avgudar dig. du är den bästa i mitt liv, och den största pålen som mitt liv stöttar dig på. du är den mjukaste axeln jag kan fälla tårar på och du har det mest spridande skrattet av dom alla. tro mig, jag älskar dig.

thank you

ina tack för att du har räddat min dag. allt var helt surt sen bara stack jag och fikade med dig och då kan inte dagen bli mer än lyckad. du måste snart komma till mig, och jag till dig. saknar dig så att jag håller på att dö. men tacktacktack.
nu har jag nyss sett film med emms :ps. i love you. snacka om en mysfilm, och ja, jag har saknat henne riktigt mycket.

några filmtips? <3

youre the best.

folket!
nu sitter jag här hos bells och har haft en sån underbar helg att det är helt sjukt.
fredagen kom jag hit och träffade adela och malin och gick en runda på stan men hittade inget sen stack vi hem.där fixade jag till mig snabbt som fan,sen begav jag mig till elise och nicole och så lånade jag elise klänning. sen stack vi till mig och fixade lite saker, sen hem till adela. efter det så var det förfest och efter det begav vi oss till moriskan för en trevlig kväll. sen kom jag hem med adela vid tre halv fyra. tack för kvällen era snygga brudar.4
lördagen vaknade jag helt sent, fixade till mig och stack hem till bells. sen stack vi till malmö med elise som vi mötte på bussen. vi gick runt i malmö och jag svär att allt vi gjorde var att käka. fast fett härligt hade vi :D sen stackvi hem till bells och bara chillade här med lite dricka och sånt.

tack för en sån jävla underbar kväll <3
smile like you mean it.

nu har jag fixat allt till fredag, dricka, kläder, skor och smink. är otroligt stolt i och med att jag ska låna både kläder, skor och smink, så det är tur. och tack för att jag får låna allt.
imorgon ska fan bli härlig, först skola, sen hämta packningen, ut till bussen, buss till malmö, gå en runda på stan, papps hämtar, hem, duscha, fixa till sig, till elise och prova kläder, till josefine på förfest, till moriskan. med ett gäng som jag inte kan mer än älska och avguda. ni är bäst <3you put a smile on my face. thank you :*

you are all mine.

kalla mig egostisk, kalla mig rädd, kalla mig kontrollfreak, kalla migg vad fan du vill, men jag kan ändå inte se honom med en annan tjej. jag vet att vi bara är kompisar och jag vill inget annat, men han är ändå min på någon sätt. han ska inte vara med någon annan tjej eller gå och hålla henne i handen för jag fixar inte det. jag tycker inte om honom på något vis mer än kompisar. men ja, han är min och bara min, så snälla ta honom inte, för jag klarar inte mig utan honom, en del av glädjen försvinner.


your are.

du är oemotståndlig.

på fredag bär det av till malmö, till papps och fest och allt :D ska bli sjukt trevligt att träffa alla där igen, och så får jag fira sofie lite sådär nu när hon snart fyller år. GRATTIS JUNGFRU! <3
sen nästa fredag fyller jag år (grattis till mig) och även då ska jag festa men med ystad. det ska bli så sjukt trevligt och träffa dessa härliga människor igen att jag håller på att spricka. då ska vi fira mig och bara ha det så jävla roligt som bara ni andra kan drömma om.

men jag orkar inte skriva idag. är fett trött och tråkig. pusspuss.
och någon som har kläder till mig till på fredag? a)

music

ena sekunden är allt som bäst och man skrattar med en innebörd, nästa ingenting.
jag måste säga att jag saknar er alla så att jag håller på att spricka. detta är inte bra för min hälsa att vara ifrån er så här länge. jag vill ha en mening med allt jag gör. jag hatar våra läraren och jag saknar mina förra.
är det någon som har en tidmaskin som jag skulle kunna få låna och ta vara på tiden lite mer, för den var verkligen den bästa ever. och ja, jag har min häst som lyser upp mycket och värmer mig när allt är som kallast, men jag behöver er som gör att det blir ljust som solens strålar och varmt så att man aldrig behöver ha en jacka på sig. jag kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar er och jag hoppas att ni förstår. svensson, jag vet att du förstår, vi har pratat och allt. tack <3
well, jag har min musik.

dont go.It's sad but sometimes moving on with the rest of your life,
starts with goodbye.


dont go.It's sad but sometimes moving on with the rest of your life,
starts with goodbye.


you know

du vet när man sitter och skriver brev eller kort och det som står på är: nu sitter jag här i mitt nya hem och skriver till er. jag saknar er till tusen och här är min adress om det skulle vara något.
lksom något i en känns inte rätt och något i mig saknar allt fast att jag vägrar att erkänna det. mina ögon tåras men jag vägrar låta dom rinna ner från kinden. till och med på lektion och jag kommer och tänka på något så tåras mina ögon som värsta vattenfallet, men jag håller mig till saken om att inte tårarna får rinna ner från mina kinder. jag är inte ledsen, jag mår inte dåligt, jag sätter på ett leende på läpparna och en sprudlande personlighet som ingen kan se igenom. jag räddar mig själv i knipan, men någon gång måste jag låta tårarna rinna. någongång måste jag tillåta mig själv att ligga i sängen en dag och bara må piss, jag måste tillåta mig att krypa upp i sängen och försöka gömma mig mot världen, jag måste låta någon komma in i mitt liv, jag måste tillåta folk att ge mig en hjälpande hand. någongång måste jag bara, hur jobbigt det än är. men ja, detta kommer sluta bra även fast det inte känns som det nu.

fan vad jag saknar er alla, fanfanfan. jag klarar inte vara utan er. fan.

this time

okej jag måste bara säga att jag har tränat extremt dessa senaste dagarna och att jag är superglad för det. nu ska jag ut och kvällsfodra, sen plugga matte, sen gå och lägga mig. här någonstans måste jag få plats med en dusch också. imorgon börjar jag klockan halv åtta. grattis till mig (n). jag har visserligen bara ridning då, men ändå. orka klockan halv åtta. fast jag slutar redan två. alla andra dagar börjar jag åtta och slutar fem, förutom måndag för då börjar jag tio. jippi! klaga inte på ert schema XD men nu måste jag ut i stallet, annars hinner jag inte allt.

föresten, jag sprang 3 km idag och kom först av alla i klassen. wiho! så, nu kan jag inte skryta om mer. jag saknar er. puss <3

kill and die

nu ska jag snart sova efter en jävligt flitig dag. har ridit, mockat ut boxen, dödat 2000 gråsuggor, cyklat 8 km och sprungit 5 km. känner mig grymt stolt, och nu är jag så trött att jag kan dö. ingen läxa till imorgon så det är bara krypa ner i sängen med mitt gosedjur och bara sova. ingen morgonfodring imorgon så kan jag sova ända fram till halv sju. grattis till mig (y)
här är det sånt fett oväder just nu, massa regn och blåst och jag hoppas att det går över tills imorgon för jag orkar verkligen inte cykla i sånt väder. och bara en sak till, någon som vill bo hos mig? (a) jag måste typ bo här själv varje helg och jag hatar det verkligen. är fett rädd för allt som rör sig utanför fönstret och ja, hur jag ska klara bo här och överleva förstår inte jag. men kanske hittar vi en lösning.
jag saknar er, bara, ystad, stockholm. yes, jag saknar er alla!
och ja, bilderna börjar sakta försvinna och låt dom nu försvinna för gott. jag orkar inte, förlåt alla, men jag orkar inte. ni tycker bergis att jag är grymt tråkig och det är jag, men ja, allt är hullerombuller. och tyvärr kan jag inte hitta på något tills jag själv har rett ut allt i mitt liv, för jag orkar inte när det är så här. jag har ingen energi kvar efter att försökt hela dagen att reda ut saker och ställa allt rätt i mitt liv. ja, låt mig säga en sista sak.
vissa dagar är värre än andra.(och de dagarna är de flesta)

please

säg inget, gör inget för jag orkar inte. skolan, stallet är mycket som det redan är. men min energi snor de bilder och röster som spelas om och om i mitt huvud. jag förstår inte hur de kan hålla i sig i över ett dygn nu och jag är så trött att jag kan somna vilken minut som helst. jag kan bara låta bilderna spelas om och om igen, och jag kan inte göra något åt att jag känner hur dina händer griper tag i mig, och inte heller rösten som aldrig försvinner. gå, stick, du tar förmycket energi. precis nu försöker jag se det får den sidan att det inte är mitt fel, men det är omöjligt. för jag tror verkligen att det är mitt fel, och det är det! jag är stensäker på det så försök inte lura mig med era ord om att det inte alls är mitt fel utan endast den andra personens. lura mig inte för slaget som kommer efter smärtar mer än det som slår nu.
och nu vet ingen någonting om en, så nu ska man börja om på en ny start. en helt ny emmy som ständigt bara ler och skrattar, och bort med den som visade hur den kände. bortbortbort. en ny start och jag vill att folk ska se mig som glad och inte ett enda vrak och mitt mål är att dom aldrig ska få veta någonting heller. den största hemligheten bär jag själv. och jag saknar er där hemma, tro inget annat. detta blir inte precis lättare av att ni inte finns här hos mig som kan ge mitt en kram eller ett leende som får mig att fortsätta kämpa. men jag får inte ge upp. detta ska gå, det måste gå.

och ja, jag och johanna slog vad om att om tre år ska jag kunna ta en komplimang utan att bli sur eller gå därifrån.
men nu ska jag fortsätta plugga, och sova,och plugga och plugga.
kyss på er.


not now.

dessa bilder ger mig huvudvärk, deras röser upprepeas i mina öron och allt är som en film framför mina ögon. det som jag förträngt och fortfarande förtränger slår till som ett slag imellanåt. då slår det hårdare än någonsin och jag tappar förståndet. det kvittar vad jag gör för det kommer ändå fortsätta.
jag förvandlas genom tiden till precis den sekunden allt hände och jag känner varje hand mot min kropp, varje ord ur din mun, varje känsla som jag då kände. jag kastas tillbaka till den sekunden som jag bara vill lägga en svart filt över och bara glömma. allt väcks till liv igen, alla känslor, alla skrik, alla tankar, allt. med andra ord kallas det panik. men för mig är det ångest. men vet ni? saken är den att jag klandrar mig själv för det som hände. från min synvinkel är det mitt fel, allt som inträffade är mitt fel, och det kvittar om alla som jag har berättat detta för säger motsattsen så känner jag ändå självhat i denna situationen. det var jag som var med om denna händelsen då måste lite av det vara mitt fel med. jag klandrar ingen annan, men det säger inte att jag inte hatar er/dig också och inte heller att jag tänker förlåta dig/er för det du/ni gjorde. nej.
men fan att dessa bilder ska spelas som filmer i huvudet. dom förstör mig inneifrån, ut.

upsidedown

alla har en mittpunkt i sin värld och någon som håller upp ens värld. men när den mittpunkten har kommit ut i kanten och även den som håller upp ens värld. då kan inte den personen hålla upp hela ens värld och inte heller vara mittpunkten i den. är det okej att vara orolig då om ens värld ska krossas eller bara förstöras lite i hörnen? är det okej att känna sig liten och ynklig när man tittar in i livet för vuxna? är det okej att vara osäker om varje val man gör i livet är rätt? är det okej att tappa tillit på många när en av dom har gått över gräsen rigällt? är det okej att sakna livet då man var fem, lekte med dockor, bodde hela familjen och var i  bara? är det okej att stänga dörren in till ens inre för omvärlden om den har bedragit en innan? är det okej att sakna någon som man inte vill ha tillbaka? är det okej att ibland bara krypa upp i sänghörnet med gosedjuret i famnen och täcket över huvudet och bara gråta? är det okej att kasta sig i någons famn bara för att få en känsla i någon minut av trygghet? är det okej att gå i någonannans fotspår då man är som räddast och osäkrast? är det okej att plåga sig själv för bara någon sekund när man verkligen trasslat till något?
är det okej?RSS 2.0