back on track

så nu är jag tillbaka med nya friska tag till sommaren. Solen skriner, det är inte iskallt och man längtar efter att komma ut och träna i den härliga luften. bara jag som är fruktansvärt rastlös och bara vill vara uteuteute? Det härliga vädret, lite vitamintabletter och det är en ny emmy, en pigg och glad emmy.
Veckan är ganska lugn. Ingen engelska, började därför ett i måndags och slutar ett imorgon. idrottsprov på torsdag medan klassen lyckades flytta geografiprovet till efter påsklovet vilket gillas starkt. Geografin idag har varit den roligaste geografin på länge. vi skulle rita av en del av bollerup med hjälp av ett rutat papper och våra ben. Vi skulle alltså stega hur långa vägarna var, hur långa husen var, buskarna, hagarna och träden. Jag kan säga att man är inte alls särkillt vacker där man går med så stor steg man kan utan att ramla, räkna och hålla balansen. Vissa bilder är ganska klockrena kan jag säga. dom kommer in imorgon.

bilder kommer på nya byxor (skorna har jag inte fotat än) och ska jag köpa kappan?
   -  

hoppträning med camry.

äckligt lång tid.

nu har det gått äckligt lång tid sen jag skrev sist. Det har varit för mycket som har hänt för att skriva ner. Dels så har allt blivit mycket grönare, finare och soligare vilket vi gillar massor. Mitt liv består nu av skola, jobb, träning, häst, sova och därför skriver jag inte lika mycket. mina dagar är fullproppade och när jag kommer hem vid nio på kvällen orkar jag helt enkelt inte. jag ska lova att bättra mig nu när min positiva sida visar sig.

Solen skiner ute, bredvid mig sitter johanna, vi letar fakta till vår tysklandsresa som sker i april. Helt underbart. Fem dagar med klassen i Tyskland fyllt med stadsvandring (shopping), fikatid, volleybollturneringar, strandkvällar, myskvällar, äventyrsbad, skratt och ännu mer skratt. 

sommaren är påväg.
helgen är det jobb, malmö, shopping, fest, svensson och mer jobb.
påsklovet är det jobb, hästen och träning. Men det ska väl gå bra ändå (: 

tiden.

veckan och förra veckan har varit händelserik. Halva skolan hade ont i halsen och var halvsjuka, andra halvan hade typ kräksjukan. Min röst har sprungit iväg men hoppas att det kommer tillbaka. BollerupsGalan har ägt rum här där pris till Årets tabbe, årets kommentar, årets toffel, årets festprisse, årets snyggast klädda tjej/kille, årets snyggaste kille/tjej, m.m. Sikta mot stjärnorna närmar sig och klassen s+nph08 använder sina hjärnor på högvarv för att komma på vad vi kan hitta på. några ideér? Tysklandsinfo står på schemat nu fram till påsk vilket gillas riktigt mycket. Hästshow ägde rum på bollerups där allt hände. bönder red, ridtjejer red, bönder tävlade i styrka, hundar tävlade, tjuren kom in och gjorde en fin uppvisning. ja, allt mellan himmel och jord lyckades dom få in på programet. Idag kom även två personer från England som spelade en pjäs för oss, riktigt trevligt. imorgon ska vi lyssna på överlevarna från andra världskriget.
själv har jag trillat av hästen och har ont i huvudet, nacken, axeln och resten av kroppen. men jag överlever.

jag tycker om er, riktigt mycket.

(sommar, jatack)

1900-talet och Fanny.


myskväll med Fanny. hon sluddrar, är trött, skrattig och pratar om någon blodådra i sin arm som har försvunnit. hon har lekt att hon var en snopp som fick stånd och sedan var slak och sist pratade hon om att man öppnades mycket när man skulle föda barn och nu kom samtalet om en broskbit i handen upp. Ja, hon är konsig men jag gillar henne.
plus att hon kommer få rynker på sin näsa när hon bli gammal. det gillas. puss.

Nu är s+nph08 på hugget igen och ännu en utklädnad har ägt rum i skolan. Alla stirrade konstigt på oss, men det var det värt. så sjukt kul vi hade. Engelskaredovisning om 1900-talet då vi jobbade två och två med olika årtionde. riktigt jävla kul var det. bilder. (ni är bäst och räddar mina dagar)

80's and 90's.
jag vet att du gillar det.


helt jävla underbart.

jag vill tacka alla för en helt ljuvlig kväll igår. först förfest hos mig, sen bar det iväg med buss till sjöbo och bonna gille. Mycket skratt, prat, besvikelse, skratt, skratt och skratt. mycket dans, sjung och skrik, och nu är min röst helt gone by the wind. men så kan det gå. Efter en jävligt bra kväll åkte jag hem, sov, gick motvilligt upp, träffade frida och åkte tillbaka till bollerup till fanny.

tack johanna, cecilia, fanny, jenny, johanna, frida, amanda, jenny och alla som vi mötte där. tacktacktack. <3


peppad.

sådär, nu har jag suttit och sett film, skrattat, snackat och ätit sjuka mängder med godis med mina små söta flickor. Olivias härliga musik pumpas i högtalaren, medan Fanny sitter och skrattar massor åt jag vet inte vad och på tven är det big brother. det äts, och äts och äts ännu mer.

Imorgon är det ridning, snabb packning, åka till ystad, käka middag, hämta johanna och cecilia på stationen, fixa till mig, folk kommer, fixa till mig mer och sen blire förkrök hos mig. Sjukt trevlig kväll ska det bli imorgon, bussen går halv nio och sen fest med sisådär 600 pers. Gudja, det älskas. Jag är pepp som fan, redo och ingen kan sabba.
imorgon kommer bli svår att slå. puss.

perfekta Fanny.

nu har Fanny suttit i ett dygn och pratat om hur mycket hon vill ha min kropp, att jag alltid ser bra ut, att jag är perfekt och att jag aldrig ser dålig ut. Därför har jag bestämt mig för att berätta för Fanny att det är hon som är fin och coolaste katten i stan. Det är henne alla vill se ut som och det är henne som alla avgudar. puss på det.
Jag ska också dela ett skratt med er, Fanny min älskade Fanny fick -532 poäng i ett IQ-quiz, erkänn kul.

Men nu kommer bilder på den perfekta perfektjejen i landet perfekt som leds av perfektion.en stor blöt puss på denna överhärliga flickan som alla avgudar. puss på coolaste katten i stan.

full vecka.

sådär, jobbat idag och ska även jobba imorgon.
vi har fått hästinfluensa men hoppas att det inte sprids till mitt stall,
jag har prov, inlämning, läxor och massor annat i veckan, plus fodringar.
på lördag är den bonna gille vilket ska bli hur härligt som helst,
och den 19 april åker klassen till tyskland. yey!

PUSS, nu ska jag duscha, läsa och sova (:

RSS 2.0