here i come

denna dagen har varit otrolig. först skulle jag och mamma ner på stan och fixa lite saker så skulle vi bara ta in posten. där fanns ett stort, tjockt brev från bollerup och genast blev jag riktigt rädd. 255 poäng, skulle det räcka eller skulle jag skita i allt och bara vilja dö nästa år? jag bestämde mig för att öppna kuväret och titta. det som mötte min blick först var ett till kuvär och allt jag tänkte på var att jag kom in som reverv och var tvungen att skicka in om jag ville stanna i kön eller inte. mamma tog snabbt upp intagningsbrevet innan jag han läsa.
hon började; ja.. emmy... det står..
hon blev tyst.
hon fortsatte; emmy... det är såhär.. att.. att..
hon blev tyst igen.
hon fortsatte; du kom.. IN!
där trodde jag att jag skulle svimma, jag skrek och hoppade och jag vet inte allt. helt ofattbart hur glad jag blev. jag kom in direkt, jag behövde inte vara reserv, jag är inne! jag har lyckats med målet som jag redan drömde om när jag gick ut fjärdeklass, jag har lyckats. och det som känns bäst är att jag har gjort det själv. ingen annan har gjort någonting åt mig utan det är jag, med mina betyg som jag kämpat som fan för att få. det är för att jag suttit uppe till tre någon natt och pluggat, det är för att jag har gjort allt. det har kostat både blod, svett och tårar, otroligt med tårar, men jag har lyckats. helt jävla ofattbart!
jag vet inte. jag har inte fattat det än, jag försöker. men nu väntar bara en hel bunte pappersarbete eftersom jag måste fylla i sisådär tusen papper. men det är kul.

kyss på er.
btw, hemma firade vi emma med prinsesstårta och mig med rosa champagne.


ja, jag är happyhappyhappy

im trying

jag snor lite från emmapemma, som fyller fjorton idag. du är bäst och jag älskar dig.
SÄG GRATTIS TILL HENNE <3

alla försöker väl uppnå den där speciella nivån, där man är perfekt och den nivån som man blir älskad på riktigt på. men frågan är då hur vi ska uppnå den. låt mig ta mig som ett exempel.
jag ska alltså nu köpa blont löshås och gå omkring och vifta med håret som jag vet inte vad. jag ska sätta på mig allt smink i världen och ha det finaste vitaste leendet ni någonsin sett. jag ska ha den perfekta kroppen, som är så smal den kan bli. vi skiter i hur mycket muskler det är på kroppen eller något sånt, för så länge man är smal så duger allt. jag ska alltså äta äpple under en månad som den ultimata bantningen och förstöra allt, men jag blir smal. sen ska jag ha de vackraste kläderna ni någonsin skådat. det kvittar vad jag ska sätta på mig för jeans eller kjol eller tröja för det ska alltid sitta perfekt. jag ska gå och prata sådär fint, men ändå inte överdrivet.
hör ni själv hur patetiskt detta låter?

the key is love

allt handlar om så mycket mer än kyssar, ett knull och "jag älskar dig"
det handlar om;
att prata isönder nättera
att älska smaken av någon annans läppar.
att viska "du är fin" en miljon gånger, men mena det varje gång.
att tappa bort sig i någon annans ögon och aldrig hitta ut.
att fastna i någons famn och alltid förbli där.
att ständigt ha de fjärilarna i magen
att alltid få en känsla av tygghet när mörket faller.
att inte känna sig ensam, inte ens för en minut.
att känna leendet som aldrig försvinner.
att få somna i någons armar och vakna upp på samma ställe.
att få tillgång till att ligga och leka med någons hår då man vaknar mitt i natten och inte kan somna om.
att alltid vara lika försiktig med saker man gör för att inte förstöra det som redan finns där.
att man hela tiden får en känsla av lycka.
att man varje dag sprudlar av glädje och har hur mycket energi som helst.
att få tillgång att titta in i någons ögon och säga att man verkligen älskar den personen.
att våga gå osminkad, med oplattat hår och stora säckiga kläder.
att alltid ha någons axlar att gråta på och en röst som säger "allt kommer ordna sig, det kommer bli bra"
att ha någon som man skulle kunna offra livet för.
och till sist, att ha någon som är ljusglimten i ens gråa vardag


tonight

ikväll är det yf med mina damor. otroligt trevligt ska det bli. jag har typ varit där varje kväll, men ikväll känner jag för att berätta att mina damor är dom bästa. och att jag älskar dom.
just nu sitter jag hos svensson, i shorts ;s funderar på att gå hem och byta, men hon stoppar mig. så jag antar att ikväll blir det shorts.. men det ska väl funka. visserligen är inte att ha shorts på sig under en kväll mitt största problem just nu. men mina damor, vi ska glömma alla problem, ikväll är det bara glädje som gäller.
nu ska jag pysa, kyss på er.

och två sista ord;
jävla killar.

get out

försvinn ur mina tankar, mina drömmar. jag vill inte höra din ljuvliga röst längre som sprider ut dom otroligt vackra orden. jag vill inte höra, sluta nu, stick. jag vill inte se ditt underbara leende som smittar av sig, i repris i mitt huvud hela dagarna. jag vill inte se dina otroliga ögon tittandes mot mig. jag vill inte mer, det räcker. jag vill inte känna den fantastiska doften från dig, var jag än går. jag vill inte längre drömmar dom obeskrivligt fina drömmarna jag drömmer varje natt om dig. jag vill inte längre allt hoppas på att jag möter dig. jag vill inte att du längre ska vara felfri i mina ögon. allt bara försvinn, stick. jag orkar inte. bara gå.


what do you have to say

dagen började sådär, med att jag vaknade klockan åtta, men somnade snabbt om. när jag väl vaknade sen, möttes jag av en stor chock på datan och visste inte riktigt vad jag skulle göra. jag blev ledsen helt enkelt, för det du sa. fan för dig. så genast bestämde jag att han inte skulle förstöra min dag så jag löd jag svenssons råd; pannkakor. jag gick snabbt ner och pannkakorna blev katastrof, men dom gick och käka. nu sitter jag här. glad, och ledsen.
ska ta bussen till stallet i detta ösregn, rida i detta ösregn och ta bussen hem i detta ösregn. jag måste medge att det suger rätt mycket. var är vår sommar, med vår sol?
sen efter stallet ska jag hem, duscha, käka, sen ska jag ner och dansa i stan. efter det ska jag förhoppningsvis träffa veronica en stund, men inget är säkert än. men jag tror att jag sticker ner på yf om jag pallar, annars får det va så.
usch, jag hatar detta vädret. och så hatar jag att svensson jobbar och att hon ska bort ikv, för hon är verkligen en trevlig prick som man saknar när hon inte finns runt en.
men kyss folket. vi kanske ses ikv.

cinnamon bun

idag är så hemsk. fyfan. powerpuff koom!
svensson sluta jobba och ina kom hem. livet är inte roligt utan er.

haha, idag ska jag träna. ut och springa, till hästen, massa, jag måste! för ni vet när man bakar kanelbullar, så måste degen svälla. så känner jag mig nu. uppsvälld, stor och äcklig xd men nu ska jag göra något åt det, nu ska jag träna.
så kyss på er.

None

not tonight.

jag ska ställa mig i regnet så att du inte ser mina tårar,
jag ska skruva upp musiken så du inte hör mig skrika,
jag ska springa iväg innan du hinner se att jag bryter ihop.


jag vill inte tillbaka, jag vill inte ha det som då. sluta att få mig att göra saker som jag inte vill. jag har bestämt mig att jag ska sluta, det var så länge sen sist. men idag vetifan om jag klarar det. emo varning där, jag vet vad ni tänker. men om ni ska dömma ut mig så kan ni sluta läsa här och nu. usch, jag mår kusligt dåligt. fanfanfanfanfan också. låt oss hitta en utväg, en ny som är bra. låt nattens timmar flyga iväg låt morgonen komma strax inpå. låt mig få springa av min panik och rädsla. hela du är magisk, kan inte du trolla bort detta? snälla jag ber dig. jag orkar inte en dag till. kanske skapas min största hemlighet ikväll.
-
detta är sista gången, jag lovar dig.

yesterday, today and tomorrow.

jag har inget vettigt att säga just idag, så jag skriver om vad jag ska göra i dagarna.

igår tog jag bussen till stallet, stannade där tills mamma kom och hämtade mig. jag var sur som fan på ystadkommun och vi bråkade oss igenom kvällen. annat än tränade, tog jag det mest lugnt under dagen. på kvällen mötte jag svensson, vi gick ner mot den sämsta ystadfestivalen någonsin. men iallafall, där träffade vi kryskowski och ja. sen blev jag av med dom, så jag fick springa runt och leta. jag hittade dom tillslut på en parkbänk på gågatan. efter det gick frida och mötte melissa och celina och sedan kom dom till oss. vi traskade ner till ystad station för att melissa och celina skulle hem. men inga tåg gick. så kom dom inte hem, och mobil efter mobil gick i sönder och ja, allt var kaos. men efter mycket om och men löste det sig, och dom kom hem. jag och svensson släppte av kryskowski på vägen hem, och sen mötte vi max och koffe. sen stack vi hem.
idag chillar jag, ska ta bussen till stallet vid två, sen hem vid fyra, så jag hinner äta och duscha och sånt innan kvällen. förmodligen kommer veronica idag, men inte säkert. men jag hoppas på det. det är en riktigt härlig tjej. jag gissar att det blir världens sämsta ystadfestival ikväll också, men bara om veronica kommer. över till svensson så jobbar hon idag. hon målar i något hus, så jag har pratat med henne nu i två timmar om allt mellan himmel och jord. ska snart ringa henne. visste ni att jag älskar henne och att hon är den bästa och viktigaste personen i mitt liv? visste ni redan att hon betyder allt för mig och att ingen kan ta hennes plats? annars så vet ni det nu.
imorgon känner jag att jag måste trääääna. nej, men mamma är ledig så hon kör mig väl till stallet och hämtar mig sen hoppas jag. jag orkar inte ta bussen. sen ska jag väl vara med veronica om allt blir som planerat, vilket det aldrig blir. men annars får jag se. antar att jag träffar svensson senare eller något.

btw, jag måste till malmö någon dag, lust att hänga på? jag har inga pengar men ändå. <3
kyss på det.

                
sommaren -06

byebye

idag är det en månad och ungefär tio dagar till jag flyttar. så jag antar att det är dags att börja säga hejdå. detta känns grymt konstigt och himmla mycket fel, men jag gör det ändå. jag vill till stockholm men ystad kommun tillät inte mig. jag ville bara till dig, vakna upp i dina armar och kunna ge dig en godnattpuss. det var det jag bad om, men ystad verkade inte dela min meningen. dom tog iväg det jag ville och nu måste jag säga hejdå utan att se framemot något, tack. ja, jag hatar er och kommer alltid att göra. så nu ska jag alltså börja säga hejdå till alla skoldagar som började med att träffa svensson. nu ska jag säga hejdå till mitt rum. nu ska jag säga hejdå till alla kvällspromenader med svensson. nu ska jag säga hejdå till alla som tröstade mig och gjorde att jag började skratta då allt var som mörkast. nu ska jag säga hejdå till alla som jag älskar. hejdå mamma, hejdå. och nu sist ska jag säga hejdå till mitt liv här. hejdåhejdåhejdå.
jag säger hejdå till allt men inte hej till en enda sak. låt mig bara flytta till stockholm, bara gör det. oh, vad jag hatar er. jag har aldrig någonsin hatat någon som jag hatar er, ni förstörde allt. är ni glada nu? för just nu är jag allt annat än glad.
oh, jag ringer er, ikväll..

you saved my day

"emmy, jag väljer inte henne före dig" "du är allt jag vill ha" "inget kan förstöra mellan oss" "<3<3"
jag tror aldrig du har eller kommer göra någon så lycklig som du nyss gjorde mig. lyckan springer i kroppen. dina ord är obeskrivliga och jag älskar att höra dom. du vet hur mycket dom betyder för mig och bara få höra dom från dig. jag vet inte, jag är riktigtriktigt glad. du är allt jag vill ha, och inget kan förstöra. jag älskar dig, och jag skojar inte.

haha, där fick du allt. du skulle ju krossa min värld och förstöra mitt liv. lilla föredetta vän du kommer inte lyckas. ska du träffa honom och hoppa in i hans armar? haha, han vill inte. han väljer mig före dig jag lovar dig, jag har vunnit. du skulle förstöra allt som gjorde mig lycklig men du.. du verkar inte lyckas. jag har allt kvar. jag har hästen, jag har svensson, jag har joel, adam, albin och linnea, jag har min bror, jag har min mamma och pappa. och du kommer inte kunna ta varken svensson, joel, adam, albin eller linnea för dom kommer inte tillåta dig. du kan försöka, men dom lämnar inte mig.
men ja, försök du..

                                               what is love

kan man sakna någon utan att vilja ha den tillbaka? kan man sakna något utan att vilja uppleva det igen?
för en sak är säker att ikväll saknar jag dig. jag saknar dina otroliga ord som varje dag berättade hur vacker jag var och att du alltid skulle älska mig. jag saknar våra nattpromenader där vi bara gick och pratade utan att ha press på oss att vi skulle pussas varje minut. jag saknar hur du alltid fick mig att lee och jag funderar fortfarande på hur du varje gång lyckades med detta. jag saknar den känslan jag fick varje gång jag hörde din röst. då när pirret i magen dök upp och knänen blev svaga som spagetti. tro det eller ej, men jag saknar det. jag vill inte ha det igen, men jag saknar det.

i miss it.

idag städade jag igenom hela mitt rum och mitt i allt städande hittade jag ett gammalt smyckeskrin. jag öppnade det och tittade efter vad som låg i för jag visste att det var mitt. i det hittade jag 8 års minne. minnen av 8 år som bara vällde över mig och jag förstod ingenting. för en minut satt jag bara och stirrade rakt ner i smyckeskrinet och såg 8 otroliga år. jag visste inte hur jag skulle reagera. hur ska man reagera när man blir påmind och 8 års minne hoppar fram från ingenstans? jag vet inte. men ganska snabbt började jag titta på saker i skrinet, örhänge som jag kommer ihåg att jag la ner där. jag minns allt. jag öppnade ask efter ask och där fanns den. den finaste ringen som jag skådat. den ringen jag fick av bells när jag fyllde sju. den ringen som var min och hennes. jag fick bilden i huvudet från när det var vi.

jag satt där med mitt blonda korta hår medan du satt mittemot med ditt långa lockiga bruna hår. så länge jag kan minnas har jag avgudat dig, på alla sätt en människa kan bli avgudad på. du är så obeskrivlig. och du har många kompisar som du betyder världen för men detta är annorlunda. bara minnena av dig gör mig ofattbart glad och jag mår så dåligt av att veta att vi ses så sällan. du är allt jag har och allt jag ber om, bells. om du lämnar mig så har jag andra, visst. men om du lämnar mig så bryr jag mig inte mer. det har alltid varit emmsochbells. genom alla år. jag tittade även igenom bilderna från tunisien, då ennu en gång jag blev påmind om att det var du och jag. bells, jag finns hos dig, men jag kan inte sitta bredvid dig. men snälla, låt det alltid vara du och jag. låt ingen annan ta min plats för det är den platsen som jag mår bäst av. låt oss föralltid vara tillsammans, för tillsammans är vi starka.
jag älskar dig.


fuck everybody.

idag tänkte jag då komma med något bra citat från någonstans ifrån. men snart insåg jag att jag inte hittade något.
och idag har jag inget att säga mer än jag är mer krossad än någonsin, mer vilsen än jag någongång varit. jag är mer förlorad och just nu finns det inget jag heldre vill än fly. här finns inte längre något lyckligt att hämta. jag är lämnad, ensam. den saken som absolut inte fick hända, den saken som jag är så jävla rädd för. den inträffade. jag är ensam, helt för mig själv.
fuck you, and fuck everybody.

jag vill även tacka elise, albin, joel och adam för att ni finns där även fast allt är svårt. tack. ni får verkligen inte försvinna, för då är allt försvunnnit. ni försöker få mig att hitta allt igen. alla puzzelbitar. jag försöker tjepa ihop mitt liv med silvertejp, men jag misslyckas hela tiden.

it still only you

det är fortfarande bara du. du är den jag vill ha, förstår du inte? kankse förstår du nu. jag vill till dig, jag flyttar till dig. du är så mycket. och bara det att jag älskar dig är enormt. jag trodde inte att detta var älska, men jag inser det mer och mer. och att jag älskar dig skrämmer mig, jag blir fruktansvärt rädd.
jag försöker glömma dig, gå vidare för jag vet att det är det bästa. och jag blundar för allt under en period sen när jag öppnar ögonen igen hoppas jag på att du är borta. men du står där framför mig och ler. varje kväll vill jag ligga bredvid dig i din säng, varje film jag ser vill jag ha dig där och hålla din hand. varje gång jag går på stan vill jag kunna lee mot dig. varje dag vill jag kunna pussa dig, krama dig och vara i din närhet. jag vill vakna med min arm runt dig, jag vill somna på din arm. jag vill leka med ditt hår när jag vaknar på natten och inte kan somna om. jag vill viska i ditt öra hur mycket du betyder. jag vill kunna komma till dig när som helst och överraska dig. jag vill sitta på en bio och knappt titta på den utan bara titta och pussa dig. jag vill verkligen till dig nu. jag vill.

not now

snälla inte nu. jag orkar inte ta fler smällar just nu, jag orkar inte. ni vinner för jag står inte ut mer. jag lägger mig ner, ni vann. grattis.
jag ringer, vi ses, jag får pengar och du försvinner. det måste vara ditt motto. jag ringer inte längre, jag träffar dig inte mer för jag vill inte ha pengar. jag vill ha dig. jag orkar inte hela tiden vara till salu, jag orkar inte att erbjuda dig all min kärlek och du köper den när du får den gratis i handen. du tror inte att du kan få mig utan pengar även fast jag om och om igen säger det till dig. jag ber dig att sluta, men du kan inte. det finns inte längre något som jag kan göra. i dina ögon är jag alltid till salu.

och bror kommer imorgon, fyfan. jag älskarälskarälskar honom. hahaha, det är sjukt, jag älskar honom som ingen annan. vi träffas aldrig, vi bor inte i närheten av varandra, vi rings aldrig men ändå så finns det ingen som jag älskar som honom. hahaha grabbar, min bror kommer alltid vara min stora kärlek. haha, nej. men.. oh, snartsnartsnart.

och jävla fittkommun jag lever i. jag klarar inte av den mer. tolka mig inte fel, jag tycker om mitt liv och folket och allt sånt. men vad i helvete. ystad gjorde så att jag inte får gå i stockholm. jag får inte flytta till stockholm. just nu vill jag bara till joel, albin, adam och linnea. jag vill bara dit. och så får jag inte. vad var allt snacket om gymnasiet: "detta är ert stora val, och ingen kan göra det åt er. bara ni kan välja." jävla bullshit, jag gjorde mitt val och det var stockholm men någon kom och ändrade det. tack, tack, tack och återigen tack.
ohja, jag gråter, och jag saknar er.


i can

lilla vännen säg inte att jag inte kan, för det kan jag. säg inte att jag måste, för endast jag bestämmer över vad jag måste eller inte. du vet att jag kan. varför ska du då titta ner på mig och säga att jag inte klarar det. du gör det endast för att se mig falla. du ska inte lyckas för att jag vet att jag kan. jag vill dock inte, men jag gör det endå. jag gör det bara för att visa dig att jag faktiskt kan. du får mig att göra saker som jag inte vill. säg inte att jag måste, för jag måste inget som kommer ut ur din mun. detta är mitt liv och jag lever det som jag vill. om du har emot mitt sätt att leva eller mina val som jag väljer så har du inte i mitt liv att göra. hejdå, hör inte av dig för du klandrar ner på mig. jag tycker inte om dina ord. jag tycker inte om dina ord om allt jag inte kan och allt som jag måste göra. säg inte hur jag ska leva mitt liv när du bara vet en bråkdel av allt som händer. säg inte att du vet allt om mig när allt jag berättat är en vecka i mitt liv. du vet så jävla mycket mindre än du tror. du tror inte på allt jag säger, allt jag gått igenom, skit i att lyssna då. jag berättar inte mer. aldrig ska jag säga det igen, aldrig ska jag berätta. ni vänder er och går, sen står jag kvar. ensam.
ja, påpeka inte mitt liv så länge du inte har levt i det ett bra tag.

btw, tack för kvällen ina. och svensson, jag är sjukt glad att vi är som vi är igen. du är mitt allt, du är verkligen allt jag behöver. jag vill också säga att jag älskar kroatien som nu vunnit mot polen, alltså har dem vunnit mot alla i sin grupp. pappa, vad säger du om att vi tar flaggan och springer runder i bara som vi en gång gjorde. jag vill pappa, jag vill.
kroatien, kroatien, kroatien, nananananaa kroatien! <3

this is the time.

ina kommer idag. det är fan lycka på en nivå som är hööög.

ina, fyfan vad jag har saknat dig. tack för att du finns för att du är en av dom bästa personerna i mitt liv. snälla rätta till allt. gör mig sådär sprudlande glad över en dag som jag alltid var innan. tänd ljuset i mig, älsklig. jag behöver dig mer än någonsin. detta är kaos, allt är upp och ner. ina, kom och vänd allt rätt. bara kom. kom nu direkt. jag orkar inte vänta på bussen, jag orkar verkligen inte. bara kom till mig nu. jag vill dansa. jag vill hyra en danslokal som vi ibland gör. jag vill bara dansa av mig allt som hände. snälla, vi måste göra det. vi hyr en danslokal i dagarna. vi dansar ute på ett fotbollsplan. men jag vill dansa med dig. det är något med dig och dansen. jag älskar er båda. låt oss tillsammans jobba på korografierna till vårt musikalläger. låt oss göra klart "Low". den dansen gör mig helt lycklig, jag blir verkligen glad av den. på festen igår var jag så sjukt nära och gå ut och dansa. allt jag ville var att dansa, men bara till low.
jag älskar dig. snälla, låt oss dansa tillsammans.

btw, festen igår blev väl bra till slut. eller ja, jag vet i fan. den var bra i början också. men i slutet var den bäst. men jag var grymt förvirrad och jag ville bara dansa, tro mig xd jag har blivit något dansfreak. jag älskar att dansa. fyfan. <3

next time.

nästa fredagen den trettonde ska jag isolera mig. aldrig igen säger jag bara. jag ska stänga av datorn, stänga av mobilen och ligga i min säng med täcket över hela mig. Persienerna ska vara nerdragna och jag ska sova bort dagen. igår var kaos och kaoser fortsätter idag. jag vet inte varför allt bara kunde uppstå såhär. jag vet inte heller vad jag ska säga för att göra allt bra. jag vet inte hur jag ska titta dig in i ögonen för att du ska förstå. jag vet inte hur jag ska bete mig eller hur jag ska vara i din närhet. allt jag vet är att jag inte har gjort någonting. jag kan säga förlåt, och det har jag. saken är den att jag inte har gjort något. och jag vet att du inte tror på mina ord när jag säger att jag inte ville att detta skulle hända. när jag även säger att jag inte har gjort något. men hur ska jag få dig att förstå. inget och ingen kan skilja oss åt, jag älskar dig och jag gör allt för dig. men mina ord verkar inte vara mäktig nog. inte ens när jag säger att allt jag behöver är du, eller att du är den bästa i mitt liv. du verkar helt enkelt inte lyssna.
säg mig. om du inte lyssnar hur ska jag då kunna ändras?

btw, en bra sak hände. en nya dator här. fett glad är jag.
puss på det.

happy birthday

GRATTIS ÄLSKADE EMMIE.
du är bara så jävla bra att det är helt sjukt.
jag älskar dig <3


im not for sale

bara köp mig även om jag inte är till salu, bara köp mig. dina pengar verkar kunna rätta till allt fel man gör i livet, och med dina pengar ska jag förlåta dig. du ger mig allt mellan himmel och jord medan allt jag vill är att bara ha dig. du ger mig kläder, smyken, parfym och javisst tack, men vet du vad jag vill ha? jag vill höra dina ord säga förlåt, och jag älskar dig. jag vill krama dig, vara i din närhet, jag vill att av dina ord ska jag känna mig avgudad. istället för den grejen du nyss gav mig så säg ; "förstår du hur vacker du är?" "du är allas dröm gumman" eller "för mig är du allt".
men visst köp mig, bara betala och du får mig. dina pengar gör allt förlåtligt och dina pengar gör mig din igen.
saken är den att jag vet att du menar väl, du vill att jag ska må som den bästa. och jag är glad för att du försöker, men inte genom att köpa tillbaka mig. säg ett förlåt och jag förlåter, men du har aldrig vågat säga det. jag älskar dig, jag förlåter dig. inte för att du köper mig, utan för att du säger förlåt.what can you say

så grymt blandade känslor just nu. jag är borta, försvunnen. jag är delad på mitten.
men avslutningen är avklarad, jag saknar alla redan men fan, nu är det sommar. gymnaiet väntar och allt känns allmänt bra. jag berättar mer sen, måste ner till stan och massa sånt skit nu men jag skriver när jag har tid.

kysskyss. <3

last days

jag antar att detta var vår sista vecka tillsammans. detta var vår sista torsdag tillsammans. vi har måndag och tisdag kvar, då det ska vara vi. efter tisdag går vi skilda vägar. någon flyttar, andra väljer inte samma linje. vi slittras i bitar. och självklart är jag sjukt glad över att det är sommarlov och gymnasium som väntar. att slippa norreport och börja leva på riktigt. helt fantastiskt känns det. att man plötsligt står på egna ben och gör sina egna beslut, men uatn er. aldrig kommer vi tillbringa en skolvecka tillsammans, inte ens en skoldag som vi går på samma lektioner. jag kommer aldrig kunna kliva in i klassrummet igen och se era ansikten le. jag kommer aldrig längre tillbringa all tid med er. jag vill ha er med mig. resten av mitt liv. jag vill att vi ska vara oskiljbara som vi en gång var.
jag längtar, gud vad jag längtar att få bo för mig själv. men utan er är fan en plåga. halva jag är skitglad för att vi slutar och äntligen är vi ännu ett steg in i framtiden och livet, men andra halvan håller inte alls med. andra halvan vill inte le utan bara gråta. för en liten del av mig börjar förstå lite smått att aldrig igen blir det likadant. vi kommer hålla kontakten, men aldrig igen kommer vi sitta i samma klassrum, bredvid varandra under samma tid.

jag vet inte. jag kan inte förklara. allt känns bara löjligt.

my words

emily, du fattar inte hur glad jag är. imorgon ska bli otroligt rolig.

jag och mammas samtal:
jag: mamma, det är fest på stranden imorgon. emily och jag ville sticka dit så jag tänkte bara fråga om det var okej, hon ville att jag skulle fråga.
mamma tittar på mig konstig.
jag tillägger snabbt: och då skulle hon sovit här.
mamma: okej, men när börjar det?
jag svarar snabbt; åtta.
hon ba; men då ska ni vara hemma tio?
jag ba; tio? vi har ju sovmorgon och sånt dagen efter.
hon ba; kör på elva då.

jag är så sjukt glad. jag fattar inte vad som har hänt med henne men det är helt ofattbart. så mycket som har hänt på sista tiden och sånt, så tillåter hon mig ändå göra detta.
så imorgon är det alltså skolan, träning, hem & fixa till sig, möta emily, standen, hem, och sova med emily. det är osalgbart! <3

i just can't.

tack för igårkväll alla. det var en mycket trevlig kväll. eller jag mestadels av tiden. jag vill påpeka att tiden jag inte hade trevligt satt jag och grät i ett trapphus. men det gick det också. och ja, jag har anledningar till att gråta.

hur ska jag ta detta? hur ska jag kunna förlåta och bara titta på er som ingenting hade hänt. jag är grymt besviken. jag är verkligen det. och jag fattar helgen fest och efter några glas. men ändå. jag kan inte släppa det. förlåt. jag vet egentingen inte vad som slog så hårt. för inget av det som hände var så extremt stort, men något i mig försvann. jag vet, emo text där. men jag önskar att jag kunde förklara. jag kan inte längre tyda någonting.
nu ska jag gå och läsa "du fattar ingenting" - världens bästa bok. och sen ska jag må bättre imorgon.

btw, dagen med svensson var så underbar. ni anar inte. jag har saknat henne.
hon köpte en avslutningsklänning, ett par skor, underkläder och två linnen.
själv köpte jag två linnen, två tshirtar, ett par shorts, en bikini, två väskor och tre par skor.
ni får se allt sen. eller ja vissa av er få se. kyss. sov gott.


RSS 2.0