NY BLOGG.

ny blogg, finns kvar här ändå. ville mest ha en nystart.

klicka här för att komma till min nya blogg.

dalleball.devote.se

från att ha allt, till att ha inget.

just nu går jag från att ha allt, till att ha inget och förhoppningsvis back igen.
ny blogg skapas förmodligen där jag låter er följa med, med mig genom allt, I hopp om att jag orkar vill säga.
men nya bloggadressen visas här när den kommit upp.

hejdå.

jag skriver inte på ett tag. allt är kaos, katastrof. jag har inte kontroll. Ena stunden skrattar jag, nästa gråter jag. Jag är helt lost. Därför kommer jag inte skriva på ett tag.
Tack och hej.

nog med sängliggande.

Nog med sängliggande, nu är det fan upp och hoppa som gäller. Det kryper i kroppen, jag måste hitta på något. Har så mycket som ska göras dessa sista dagarna, så mycket planering, drömmar och verklighet.
Idag blir det träffa frida, umgås, skratta och bara ha det allmänt trevligt. imorgon är det röd dag så vet faktiskt inte vad jag hittar på. Ska iallafall komma iväg till malmö ett tag, träffa folk, festa och sen tillbaka till ystad igen. Myspys, det är så livet ska vara.
Lyssnar på spotify, smsen rullar in, leendena blir fler och jag kan inte mer än längta till sommarens härligheter och festligheter. Me like.


ni är absolut bäst.

sommarsommarsommar.

Vi är inne på tvåtusentios första dagar, snön ligger utanför och ser så varm och skön ut, vilket den i praktiken inte är. Endast efter några få dagar på det nya året så känner jag hur bra allt är. Även fast näsan rinner, kroppen är trött, huvudet värker och det enda halsen tillåter en att äta är glass. Trotts detta så är livet så satans bra. Redan nu sitter jag och drömmer mig bort till skolorna slutar, solen är framme, varma nätter och bikinisommaren kommer. Allt mer planer skriver jag ner som jag absolut inte får missa och jag längtar tills jag står där och bara ser hur allt inträffar framför mina ögon. När tiden äntligen är inne för att dra på sig bikinin, ringa frida och cykla ner till ystads strand för att ligga i solen en hel dag och bara njuta. Allt ska planeras till punkt och prickar, festivaler ska bokas, sommarjobb ska fixas, utlandssemester är ett måste och praktiken handlar mest om överlevnad. Allt ska hinnas med och det kommer bli hektiskt men jag kan inte vänta. Jag kan inte berga mig, snartsnartsnart.
Allt ska planeras, allt ska bli perfekt.

utlandet, hästen, stranden, kompisar, fest, festival. PUNKT.

lyssna på mamma.

om och om igen går jag emot mammas ord och tror att jag klarar allt bättre själv. På nyår sa hon om och om igen att jag skulle sätta på mig mer kläder och låna hennes jacka men jag tänkte vara fin och gå emot mammas ord. Så kallt kunde det ju ändå inte vara - tänkte jag. Men attans vilken kall natt det var och det resulterade i att jag har varit sängliggande nu i två dagar, med feber, en rinnande näsa, huvudvärk och ont i hela kroppen samt trött. Och nu sitter här och tänker som så många gånger innan; kanske ska man lyssna på mammas råd ändå.
väskorna är packade och snart åker jag hem till livet. Nu är jobbet slut och jag får jullov, äntligen. Dagarna ska fyllas med filmkvällar, utekvällar, fester, shoppingrundor, fikastuder, myspys, enormt mycket skratt och lycka. Jag ska helt enkelt träffa vännerna, familjen och bara ta vara på tiden.
Tack till Amanda som tar hand om min söta pålle undertiden jag åker hem. Hehe.

En vanlig jobbdag i stallet ser ut följande:
06.00 ~ gå upp, ta på sig, ge min häst mat, cykla till stallet.
06.30-07.00 ~ ge hästarna mat
07.30- ca. 12.00 ~ släppa ut hästar, mocka, ge mat.
ca. 12.00-14.00 ~ cykla hem, ta ut min häst, fixa med kattungarna, ta det lugnt, äta lunch, cykla till stallet.
14.00-16.30 ~ ge hästarna mat, ta in alla hästarna.
16.30-17.15 ~ mocka till min häst, ta in han, fixa allt annat
17.30-?  ~ fixa med kattungarna, mysa framför tven, äta middag.
(20.30-22.00 - nattfodra-ge hästarna mat)


- vad sägs om lite sommar, en utlandssemester och ren total lycka? :)

Min natt.

Mitt nyår började tidigt på morgonen med att gå upp, fixa hästen, duscha, packa, åka till ystad och handlade för att sedan vid två-tiden gå hem till Frida där vi sakta började fixa till oss. Vid fem var vi hemma hos den andra Frida och åt gott med flickorna samtidigt som vi taggade oss för kvällens festligheter. Klockan sju kom taxin och festen startade strax efter. En härlig fest må jag lova. Halv tolv åkte vi tillbaka till Ystad, gick till hamnen för att se fyrverkierierna och träffa folk. Lite folk träffade vi och vidare till nästa fest. Hemkommen vid tre (tack jonas och mamo för körningen hem), la jag mig i sängen genomfrusen och somnade ganska snabbt.

nyår. (klänningen, inte fixad)

nyår.

nian försvann och ersätts snabbt av en tia. Nyårslöften listas upp hos alla om ett sundare liv, bli lite smalare, äta lite nyttigare och träna lite mer, det är våra nyårslöften enligt undersökningarna. Ett nytt år, nya äventyr och nya utmaningar men egentligen är det exakt likadant som förra året. Året är bara en uppfinning av människan såsom tiden, dygnet, sekunder och minuter. Allt är bara påhittat. Att man sedan intalar sig själv att man ska gå ner de där extra kilona så man mår bra av att se sig i speglen är tyvärr i slutändan bara en stor lögn som vi ljuger oss till att tro på för att hoppas på ett bättre år, men detta året kommer sluta exakt som förra och de nya nyårslöftena 2011 kommer vara de samma som 2010.
Jag har skrivit ner alla nyårslöften som jag intalar mig att jag ska klara av men som jag innerst inne vet att jag inte håller mer än max någon vecka. När motovationen har släppt så kommer det nya året se exakt ut som det gamla, dock lite bättre. Det är iallafall det vi säger. 2009 var en underbart år, men 2010 är vårt år, det kommer bli oslagbart. På nyår 2009 sa vi exakt likadant och så kommer vi alltid säga.

Men ett nytt år innebär ändå nya mål, nya förhoppningar och nya önskningar. Se till att året blir bra.

RSS 2.0