komplimang? nejtack

vad är det med dessa komplimanger som får en att bli negativ och skita i orden totallt. det är få människor som tar en komplimang och kan hålla med om mer än att kläderna är fina. utan en komplimang om dig själv, sin personlighet och utseende. det mesta svaret man får är; nej, du är <3. och jag är likadan, jag tar inte åt mig det som folk säger. orden rinner av min kropp som vatten och hjärnan hinner inte uppfatta orden fören jag har sparkat ut dom från min hjärna. och ändå säger man; du kan inte älska någon annan fören du lärt att älska dig själv. och med detta menar man inte att man älskar en sak, utan man ska älska hela sig. varför står man framför spegeln och kämpar fram orden; du är vacker, du duger, du är bra. varför kan man då inte möta sina ögon i spegeln när man säger detta? varför kan man inte stå i underkläder och titta på sina lår, mage eller vad man nu är som missnöjdas med och säga; det är inte så farligt, faktum är att jag är vacker, jag är fin.
har ni svaret?


jag utmanar er! ställ er framför spegeln, titta på din spegelbild, möt din blick och säg högt och tydligt; JAG ÄR BRA, JAG ÄR VACKER OCH JAG DUGER! skriv även ner tre saker som du gjorde bra den dagen. tre saker om dig. om någon vecka kommer du ha ett papper som det står massor av saker som du gjort bra. <3


mysigt

ikväll blir en riktig myskväll. först fotostund med min bästa kompis frida svensson. så nu kanske jag har lite fler bilder att lägga in. och för er som inte vet, så är det en sak som jag älskar, det är att vara med på foto. :$ sen blir det iallafall idolkväll med massor med godis och riktigt mys.

vad ska ni göra ikv? :)


ignorera bilden, jag ser ut som en bäver.


bilden är till frida som älskar den <3


bilder från förra fotodagen med bästa vän <3

sådär

nu ska jag logga ut, en ny dag väntar i morgon där nya blogginlägg skapas, nya händelser sker och allt är i sin ordning. tack för besöksrekordet. ha det bra så hörs vi imorgon.
godnatt, sov gott och dröm om någon riktig pudding. <3


myspys <3

lovat.

just precis hade jag ett långt samtal med svensson som alla bör höra.

du är min bästa vän, jag avgudar dig och du förstår mig sådär som ingen annan. du stöttar när man är nere, skrattar med en då man är på topp, du får en alltid att må bra.du är en av dom bästa i mitt liv och utan dig skulle jag aldrig klarat livet. du är bilden på hur jag vill vara, du är målet dit jag vill nå. frida förstår du inte hur bra du är?

du ska hitta en kille som behandlar dig som prinsessan som alla drömt om. han ska prisa dig till gud. han ska bjuda dig på middag, ta kontakt med dig. och faktum är att du kan ha ett förhållande med någon annan, men jag ser vår vänskap som livslång och jag tillåter inte dig att gifta dig med någon halvbra.

om jag så ska resa jorden runt, springa för att jag har en giraff som jagar mig i savannen. om jag så måste svinga mig i lianer genom regnskogen för att djuren inte ska äta mig så gör jag det.

för du ska ha den bästa, inget halvbra, inte bra, inget bättre, den bästa <3

för att vi är lyckliga tillsammans

efter detta så lovade jag anna frida svensson att springa över savann och hänga i lianer för hennes skull. så alla här vet att någon gång i mitt liv så ska jag alltså göra detta. dock för svenssons skull. men jag ska hålla det. och jag vill säga att ingen kompis kan klå henne. hon är världsbäst och i min värld skulle jag inte vilja byta ut henne mot vad eller vem som helst i hela världen. hon är mitt allt och jag älskar henne mer än livet. utan henne vill jag inte leva. <3


tips?

efter idag med ingen shopping men fick träffa min bror blev dagen ändå lyckad hitentills. lite sur på mamma för att jag inte fick sticka till marshmallow ikv men jag överlever. Ikväll blir det nog att bara slappa, träffa svensson en stund hoppas jag sen ska jag väl gå igenom min vallapp till skolan med mamma.
men jag vill ha en myskväll, bara ta det lugnt, kanske inhandla lite godis och se en bra film. någon som har något fimtips?


tack

tack till alla er som besöker min blogg. antalet höjs hela tiden och jag är riktigt glad för det. jag hoppas att detta fortsätter så att ni inte slutar nu efter detta tacket.
så tack läsare. <3


malmö


igår hade jag även en trevlig dag med cajsa (kajjan) som jag inte får glömma att berätta om. vi hittade dock inga jeans till henne men förövrigt var dagen bra. jag vill också säga att jag är mycket glad att jag har hittat en kompis som henne i klassen och att skolan inte vore samma roliga plats utan henne. hon gör skolan bra med andra ord. tycker om dig bejb <3 bilder kommer

nu blir det snart malmö igen. min syster ska se simple plan och jag är så grymt jävla avundsjuk men ja, det kommer fler tåg. annars så har jag det rätt bra. är hemma och har det härligt, träffar alla dom kompisarna som man saknar och festar gärnet nu medan man kan. vädret suger, men snartär det malmö med mamms och så ska jag äntligen träffa min kära bror. fatta som jag saknar den palten.

och nu måste jag göra val för tvåan och trean i skolan, jag vet inte vad jag ska välja. jag blir tokig.
men nu ska jag ta på mig, fixa till mig och sen ska jag äta och in till malmö. SHOPPA! sen ska jag försöka fixa en kamera också för den delen så ni kan se vad jag har inhandlat.
men ha en bra dag.
<3


för att min bror är sepe men också för att jag älskar honom så innerligt. ingen kan bli så bra som honom och utan honom var vore då min förebild? vem skulle jag då se upp till och säga; SÅ VILL JAG LEVA.? han är en av dom bästa i mitt liv och han betyder fruktansvärt mycket. med andra ord älskar jag honom! <3

orkar inte

jag borde egentligen duscha nu men jag pallar inte.
imorgon ska jag till hästen, träna, malmö, träffa bror och mamms. sen ska jag även övertala mamms och be papps snällt att övertala mamms om en till utekväll i malmö, marshmallow. måste fan dit. och typ till pappa, med elise, adela, sofie. alla sötnosar <3

tack för en trevlig kväll igår, har dock inga bilder på oss..


då kvällen var som bäst, då man mådde som härligast. då man inte hade några känslor med i bilden, bara roligtroligtroligt. då man inte tänkte på vad man gjorde och vilka killar man skulle få efter sig. då.. ja.. då kvällen var otrolig. tack till er töser. bla: bettan, emmie, elise, sofie, malin och massor till. tacktacktack <3
även ett stort tack till adela som fixade till mig innan då jag typ hade blött hår, osminkad, inga strumpbyxor, inget hårspray och bara 20 min på mig. du är en ängel. och vi ska ha det fett imorgon, ska bara få mamma att gå med på det.

kyss för att jag nu har fått insikt vilket skit jag höll på med.

herregud

shit vilken kväll igår.
tack till alla som jag träffade och för att ni gjorde kvällen bra. <3
bilder kommer.

planering

fredags: lugn myskväll själv.
lördags: kusin kom, hästen och allt.
söndags: kusin kvar, flyttade hästen och allt.
måndag: hos hästen.
tisdag: hästen, malmö, pappa, stan, etage, pappa.
onsdag: malmö, fika med cajsa, ystad, hästen.
torsdag: malmö, fika med bror?, vara med mamms?, marshmallow?
fredag: ystad, hästen, träna.
lördag: -
söndag: flytta tillbaka hästen till bollerup, flytta själv till bollerup.

när inget blir som det ska vara.

lov.

nu är det lov och jag har massor som jag vill göra. jag är fett besviken för att jag kanske inte kan göra allt för att jag inte har någon hästvakt. men jag ska försöka fixa det ändå.
jag saknar min bror superduper mycket och jag vill träffa honom NU!
annars har jag inte mycket att säga, etage imorgon brudar <3
kyss

saknar er.

nu ligger en supertrött anna bredvid mig efter att ha sett två filmer. själv ska jag också själv krypa till kojs för det blir en lång dag imorgon. hon vaknar själv vid sex, så jippi. jag får väl sova på soffan sen xd
men sen blir det stallet och så flyttar jag hem camry och träffar lisse <3 äntligen. efter det blir det mer stall och självklart ska jag umgås multi med svensson. jag ska även ringa både fanny, cajsa och ina. påminn mig :D plus att jag vill festa :( men på tisdag människor! nu orkar jag icke sitta här med. ska läsa.
kyss.

vi återförenas. <3

stolt.

jag gick upp vid sex halv sju för att mata hästarna i morse, sen gick jag in och somnade igen. men jag tog mig upp och jag är fruktansvärt stolt över det. jag sitter dock fortfarande på bollerup med hade en otroligt mysig kväll igår. stallet med massa skitsnack, först svae the last dance och sen aristocats. sen städade jag mitt skafferi och flyttade alla mina saker så jag skulle få plats. idag väntar mig utsläpp av hästar, duscha, fixa till mig och hinna städa nästan hela huset tills klockan är tolv. så det blir snabba ryck.
men visst är jag duktig? a)
sen på tisdag blir det etage med sötnosar och på onsdag blir det nog stan och fika med cajsa kajjan johansson. sen från torsdag till lördag ska jag träffa ina och sen ska jag försöka träffa fanny också en dag. de dagarna som blir över spenderar jag med hästen, ystadfolket och familjen. jag har en miljon läxor över lovet och just nu sitter jag och tänker på när jag ska göra allt.
nu kom amanda. måste pysa. kyss

fredag.

jag sitter här själv och bara njuter av ensamheten för en dag. riktigt skönt att vara ensam och bara kunna samla alla tankar. jag ska snart sova, bara städa lite innan. har redan flyttat hela mitt skafferi så att allt får plats och sånt. imorgon har jag morgonen på mig fram till tolv. då anländer min kusin som ska sova här tills söndag vilket ska bli ganska skoj.
det är mycket jag måste hinna, så håll tummarna så ska jag nog klara det. imorgon är det även ridning som gäller, och jag måste påminna er om att han är det bästa som hänt mig. gud vad jag älskarälskarälskar honom och han är minminmin :D
nu har jag inget mer att säga.
godnatt. kyss.

fannybunny

du är stark och jag är här när du faller. du är fylld med glädje och jag är här när du gråter. du är ljuset själv och jag är här då allt är mörkt. du är underbar och jag är här när allt är sämst. med andra ord så finns jag alltid här. du är så mycket bollerup och du ska veta att om det är någon här som jag skulle offra allt för så är det åt dig. du är speciell och för varje dag som går så blir det mer du och jag. du och jag blir ett vi och vi blir oerhört bra kompisar. jag vill inte mista dig och inte heller tänka mig en dag utan dig. faktum är att du är så jävla bra att det är sinnessjuk och vad det än är så finns jag här. jag kommer alltid ta emot dig med öppna armar, och du kommer alltid ha en axel att gråta på. du kommer också alltid att ha två ben som bär dig då du inte orkar. jag är här för dig, ingen annan, bara dig. och jag ska inte göra dig besviken.

aldrig.

jag kommer aldrig förlåta mig själv för att vi glitit isär. du förstår inte hur mycket jag älskar dig och jag måste få vara en del av ditt liv. jag vill inte vara här annars. jag vill trösta dig när du gråter, ligga bredvid dig i sängen när du mår som hemskast och mardrömmarna kryter tätt inpå. jag vill aldrig att du ska få känna smärta. jag vill alltid ha en ljus med mig så att du aldrig ska uppleva mörkrets dystra sidor. om du inte tar emot mitt förlåt om att vara den sämsta vännen någonsin så försvinner lite av livets mening. snälla älskling, förlåt.
minns du inte när det var som bäst, vi träffades varje kväll vid åtta, gick till max och tog te sen hem. alla gånger vi gråtit. alla skratt som vi delat. älskling <3

älskar dig mer än livet.

en liten hälsning

det finns inte många ord jag behöver säga. jag saknar det som var. frida svensson, då vi alltid gick ut och träffades, när jag kunde springa hem till dig om du inte var inne på datan för att bara säga en liten sak. då du kunde höra mitt glädjeskrik från mitt hus till ditt när något hade hänt. då jag varje dag kunde skratta med dig, gråta med dig, och då som jag ständigt kunde gå rak i ryggen med huvudet högt. då när jag var så otroligt stolt över att du var just min vän och jag kunde se avundsjukan i andras ögon. jag vill gå med dig i ösregn och i snöoväder för allt är perfekt så länge jag gör det med dig. och faktiskt så säger du att ingen kan vara perfekt, men någon är alltid perfekt i någonannans ögon. i mina ögon är du inte långt ifrån. och ikväll vill jag bara säga lycka till och jag är extremt stolt över dig. jag sänder även en kram och en viskning i ditt öra om att allting kommer gå bra.
du är min bästis, och den bästa av dom. jag saknar dig.


historiens sötaste <3

vakna

tänk att man går och lägger sig med en negativ inställning och en hatad kropp. håret är kort, fel färg och trassligt. benen är korta och knubbiga, magen är stor och rund, höfterna är förstora, brösten likaså, armarna för hängiga, fötterna för äckliga, ansiktet för hemskt, läpparna för konstiga, ögonen förstora. tänk om man då under en natt kan förvarandlas från odjuret till skönheten. tänk dig vakna upp med en positiv och älskad kropp, håret är långt, rakt, precis rätt färg. benen är långa och smala, magen är platt som en pannkaka, höfterna och brösten passar perfekt in på kroppen. armarna känns bra, fötterna likaså, ansiktet är vackert, läpparna som alla ville kyssa och ögonen i perfekt storlek. visst hade det varit härligt att bli omgjord till världens vackraste. låta sig själv någongång vara nöjd, någon gång titta i spegeln och le och verkligen mena det. se det i alla andras blickar och att dom säger: shit vad du är fin och faktiskt mena varje ord. för en dag få killen att titta lite sådär extra och känna att det är jag som han har gått miste om och att det är honom det är synd om. visst önskar jag att någon natt gå john blund kommer så flyger en liten fe som tingeling och trollar med sitt trollspö så jag bli den vackraste någonsin. även fast jag vet att varken john blund eller tingeling någonsin kommer dyka upp i mitt rum så är det väl fritt fram att önska och att hoppas?


nu händer det.

även fast det är pest och pina här. att bo själv är inte alls så lekfullt och kul som man tror. huset är ständig kaos, allt är huller om buller, aldrig fint på rummet, en miljon disk, ingen städar, ingen lagar mat, ingen hämtar och lämnar, ingen ser till att det alltid finns mat i kylskåpet, ingen sitter med en då man är sjuk, ingen kommer med tee och tvingar i en mat då man mår som mest illa, ingen ger en ipren när man han huvudvärk och mensverk, ingen väcker en när man väl har försovit sig. men visst är det även frid och fröjd med allt som händer, ingen säger åt en vad man ska göra. men lyd ett råd, ta vara på tiden.
Idag såg jag Raise your voice och herregud vad jag grät. riktigt riktigt mycket. hennes bror dog och bara tanken på om jag hade förlorat min bror fick min att tjuta av tårar. med andra ord så älskar jag min bror mer än något annat.
nu till roligare saker. i helgen sover min kusin här, jag tar kanske hästen till lisse någon dag, fest, etage och kanske marshmallow, pappsen, shoppa i malmö, Bonna Gille Deluxe, imorgon är det studiebesök hos jan brink (y), operation sittups, till ystad, allt :D
och faktiskt så är inte denna veckan så hemsk som förra, visserligen har det bara gått två dagar, men hitentills är den rätt okej.
jag mår sepeillaoch funderar på om jag är allergisk mot något. har mått illa i tre dagar nu. 
men nu ska jag duscha och fortsätta med operation sittups <3
kyss

bollerups gullungar.

jag kan nämna hur många namn som helst men jag nöjer mig med dom som betyder absolut mest.
josse, cajsa, johanna, kysse, locken, sumo och sis'. visst kan jag fortsätta denna listan hur långt som helst men ni är sepciella. ni är jag vet inte, så jävla bra. det är ni som får mig att orka dagen då jag längtar hem som mest och då allt är som jobbigast. det är faktiskt ni som ger mig lite glädje under dagen fast jag saknar ystad så att jah  håller på att spricka. faktum är att bollerup inte alls skulle varit ett hem och en skola utan er, det skulle inte vara ett skit utan er. för hur mycket jag än längtar hem så räddar ni tiden när jag är här. ni hjälper, stöttar och är det som jag behöver. utan er vore det inte det mista roligt att gå här och jag hade inte orkat en dag. ja,
jag tycker om er, massor. <3

baras snyggingar

adela, elise, sofie, bells och nu på senare tid även malin. ni är så jävla bra och stöttar mig i oavsätt vad. om det är killar, kompisar, fester så vet jag att ni alltid står på min sida och stöttar mig. ni lyssnar, försöker förstå och kommer ofta med hjälpande ord. tiden med er är obeskrivlig. alla problem lyckas försvinna och jag är inne i en såpbubbla och skalet skyddar mig från problem. jag sitter där och ser alla problem flyga förbi med aldrig behöver jag agera och kämpa mot något problem. ni får mig alltid att skratta om vi så sitter på adels jobb, går på stan, festar hemma, sticker ut, ser på tv, bara snackar, luffar runder. ni är liksom något extra, något som är så svårt att hitta.
jag älskar er<3

ystads babyboo

emmie, emily, frida, frida och nu räknar jag med ina i denna skaran med fast hon bor i lund. JAG SAKNAR ER. jag vill fan ha er här nu så ni kan ge mig en anledning att ens gå upp och gå till skolan. det finns liksom inte så mycket att säga mer än att jag saknar er extremt och älskar er. varje dag tittar jag på tavlan och skrattar glatt över den tiden vi hade tillsammans. varje dag tittar jag igenom mobilens bilder och ser mobilens videos och är glad men samtidigt ledsen. jag är glad att jag fått vara med om en såndär härlig tid med världens bästa människor men jag är också ledsen att den är över. inte över så att vi inte ses, men det är inte direkt så att vi ses varje dag och gör allt tillsammans. det är det som jag saknar. att ha en mening med allt man gör, varje skratt är meningsfullt och varje leende är inte påhittat. det är med er som jag är mitt rätta jag och som jag kan säga allt till.
med andra ord, jag älskar er <3



lisse sötnos.

maah vad jag saknar dig. helt sjukt. tänk alla dagar som vi tillbringade tillsammans, alla hemligheter som bara vi delade, alla skratt och allt. du är nog en av dom som vet mest om mig, kille efter kille, fest efter fest, bråk efter bråk, trubbel efter trubbel, kärlek efter kärlek. efter att ha träffat dig 365 dagar på året så har du fått reda på en del av mig. kanske har jag ibland gjort dig besviken och ledsen med det har absolut inte varit med mening. vi har även haft några jävla bråk, men ingen av oss klarar av att vara sur särskillt länge. intesant? ;) här står camry nästan bara, jag har ingen att rida med för ingen är så bra som dig. du satte ribban högt på att vara den bästa ridkompisen och nu kan ingen toppa det. ingen når upp till din nivå och jag vet att ingen kommer göra det iheller. alla tjejsnack om killar som vi snackat om. alla tårar som vi gråtit då vi ridit iväg. alla skratt och galopprundor. alla gånger som vi sprungit omkring med pannlampor och sett allmänt dumma i huvudet ut, och alla gånger som vi sjungit i skogen för att det var mörkt och jag var vettskrämd. alla samtal, alla övernattningar, alla bakdagar, alla dagar med dig var speciella.
jag älskar dig med hela mitt hjärta och jag saknar dig så att jag håller på att dö. <3

kaos.

festen var kaos, hemsk, min mardröm men jag sitter här. bakis och magsjuk, ont i huvudet och illamående och spyr. grattis till mig för en lyckad kväll. jag fick springa mellan folk som mådde piss, ringa föräldrar så dom kom och hämtade, fyllde på vatten så dom drack det, höll hår när dom kräkte, golvet var halt så man halkade typ hela tiden, slog mig, och massa annat som jag inte delar med mig av här. men det var sjuk.

FRIDA SVENSSON

DU KOMMER PÅ HÖSTFESTEN :D:D WIIE, VI KOMMER HA DET BÄST! OCH DU SKA TRÄFFA ALLA MINA BOLLERUPS POLARE <3

ugly

jag har aldrig känt mig såhär äcklig i hela mitt liv. gå omkring i typ jacka och mjukisbyxor eller en stor tjocktröja med ridbyxor som man får stor rumpa i och enorma lår i. Magen putar åt alla håll och ja man känner sig skabbig.sminket rinner i regnet och håret är lockigt och uppsatt. ja, jag hatar verkligen min kropp.
men till glada nyheter så kommer nog svensson och "räddar" min höstfest. nu sitter jag och tittar på en video och bara frida svensson kan förstå hur otroligt rolig den är. jag kan inte sluta skratta. sen ska hon ringa :D
imorgon ska jag till ystad och umgås med familjen, lördag höstfesten och söndag ta igen sigefter festen :) frida fixar allt och jag är sepeglad för det :D
cajsa, johanna, frida och josse är typ dom bästa personerna på denna skolan. tack till er <3
och tack specillt cajsa för att du tröstade mig idag då allt blev för mycket och jag inte orkade mer. då när allt bara bröt och min värld rasade. tack älskling. jag finns här verkligen för dig och jag hoppas att du förstår det. du är en av de finaste personerna på denna skolan och jag skulle stolt presentera dig inför mina kompisar och mitt liv i ystad. Du är en sån som man bara måste tycka om och så är du så otroligt söt att det är helt sjukt.



call me.

ring mig svensson för jag behöver dig mer nu än någonsin. jag orkar inte detta själv och du vet att jag inte är tillräkligt stark för att orka detta själv. du vet det frida. snälla låt mig gråta till din röst när jag inte längre kan gråta i din famn, det finns så mycket som jag inte orkar. Alla som ska till höstfesten vill inte jag ska dit, jag vill inte att han ska ha hennne, att det ska vara dom. jag vill att det ska vara han och jag som går hand i hand och som håller oss till varandra. jag vill att han kramar mig och tittar på mig med samma blick som han tittar på henne. jag orkar faktiskt inte längre gå till höstfesten när allt knäcker mig på vägen dit. varför ska jag ha en bra kväll men må dåligt i flera veckor. jag kommer drömma mardrömmar om han, om dom, om alla. frida, både du och jag är inte redo för detta efter det som hände i sommras, jag är inte rädd utan jag är vettskrämd. så, så att mina ben viker sig, att inte ett ljud kommer ur min mun, mitt skratt klingar falskt, mitt humör är skådespel, orkar inte bry mig om mitt utseende, orkar inte fixa till mig.
han förstörde mitt liv och ingen kan rädda det. han förstörde flera år för mig i framtiden för det han gjorde och jag hatar honom mer än något annat på denna jorden.


frida, mitt liv brakar utan dig. snälla ring, kom, ligg bredvid mig ikv, krama mig när jag mår som sämst.
jag saknar dig.

och ja, detta var den värsta dagen i mitt liv, en mening och vissa ord förstörde min dag. jag hatar dagarna här, det finns ingen glädje, ingen lycka och den enda längtar är efter att få komma hemma.

memory

här om dagen sparade jag ett samtal med frida kryskowski. vi pratade om allt som betydde något, som fick en att skratta, gå upp på morgonen. den tiden som aldrig kommer tillbaka. och detta är bara några som fattar. med till er:

  • då vi alltid sa; feerrs fifaaan, citrusfisk fifaan.
  • när vi sprang runt och sa: CHORET, pilla mig i armhålan.
  • varje gång ni hånade min blondhet
  • varje gång vi fick kassleravtryck efter kasslerbänken
  • och våra snöbollskrig, eller ja, när svensson kastade.. hm..
  • vår utklädader
  • våra turneringar som vi alltid kom sist på
  • paddlingen
  • alla klagomål och hat mot liz, catarina och våra bad på idrotten
  • alla gånger vi satt vid skåpen
  • alla gånger ola kastade upp bla kryskowskis bok ovanpå skåpen så hon inte kunde ta dom
  • alla parfymer vi har testat
  • alla gånger vi skrek; ALLA ÄLSKAR OLA!
  • alla gånger ola slängde iväg nycklarna till våra skåp.
  • alla gånger vi inte fick upp stolarna i matsalen.
  • alla gånger som vi tappade glasen
  • alla bullar vi köpt i cafeterian
  • alla idrottslektioner, speciellt den med kardborrvästar och bollen som fastnade.
  • alla gånger folk jagat ossmed bandyklubbor.
  • alla gånger vi blivit nerrubbade när vi spelat fotboll
  • alla gånger ullis hälsade på oss och trodde hon var cool när hon sa tjejer.
  • alla mobbade samtal mot bla buskis
  • alla gånger vi skrattat
  • alla gånger vi skrattat åt ALL-RAJT killen och militärröv
  • alla gånger vi turats om att hämta vatten för ingen ville
  • alla våra knäckebrödsmåltider
  • alla gånger som alla tog mina gurkor som jag skulle ha på mackan
  • alla gånger kryskowski rusade ifrån matsalen tio min innan bildlektionen och utbrast: VI MÅSTE FÅ BRA PLATSER
  • alla gånger vi spilt ner våra kläder och klagat hela dagen
  • alla lektion som vi inte kunde hålla käft på
  • alla toalettbesök på matsalstoaletten
  • alla berrans smeknamn
  • alla månsmöllers.
  • alla gånger vi kom sent till spanskan
  • alla muskiallektioner
  • alla våra samtal
  • svenssonlåt om bönder som dansar på traktorer
  • alla dagar då man hade något att skatta åt.

fan vad jag saknar er.


i miss you

min rygg vill jag bara döda, jag har inte ridit på länge och idag måste jag in till tomelilla och handla mat. har typ bara några knäckemackor kvar. jag känner mig tjock och äcklig. jag vill inte till höstfesten, jag orkar inte plugga. jag vill bara hem.
även fast jag har det bra här så längtar jag fan hem. detta är nu alltså en blogg om överlevnad som sextonåring på egna ben. bor här och visst jag har det härligt, men fan vad svårt det är. säg varje dag hur mycket dina vänner betyder att ni har haft en ljuvlig dag. för nu kan jag inte längre säga det för dom är inte hos mig. säg alltid hur mycket glädje dom bringar dig, för nu kan jag inte säga det på samma sätt. skratta när du är med dom, för nu kan jag inte längre skratta varje dag. säg varje dag att det är dom som får en att orka dagen fast det kanske inte känns så, för nu inser jag att det var exakt sådär. berätta att du gick upp för deras skull och tacka dom om och om igen för den axel som torkar dina tårar och dom uppmuntrande orden. ta vara på varje kram som ni delar, varje dag som är fylld med säkerhet. ta vara på varje komentar om hur söt du är, och titta personen in i ögonen. förstå att ni är bästa vänner och förstå att ni gör allt för varandra. förstå att det är den personen som håller upp ens liv.
för varje jävla dag är en ständig kamp att gå upp. alltid försover jag mig. säg en anledning för mig att gå upp om jag inte får möta mina vänner? aldrig någonsin har jag matapptit, för säg en anledning varför jag ska äta utan er? jag orkar ine plugga, för varför ska man plugga om man ändå inte får tillbringa dagen med er? aldrig fäller jag en tår, för jag har ingen axel som tar emot den, så säg mig, varför? jag får aldrig fram mitt klingande skratt, för varför ska jag skratta om inte ni är med? jag känner mig aldrig säker och avslappnad, för det är inte era armar som håller om mig. varför ska jag känna mig säker om dom som gjorde allt säkert försvann?  jag känner aldrig för att prata riktigt, för vad är anledning att prata om jag inte pratar med er? jag vill aldrig berätta mina inersta hemligheter utan håller allt för mig, för varför ska jag berätta om det inte är ni som får reda på dom? jag känner mig aldrig fin, för varför ska jag klä mig fint om jag inte har er att klä upp mig för? med andra ord.
jag saknar er.

killkillkill

döda mig för denna dagen har varit en mardröm och just nu känner jag inte för någonting mer än sitta i svenssons armar och bara gråta. egentligen har jag inget att gråta över, eller jo det har jag men ändå.
1. idag hade vi häst vid hand och skulle träna på att visa upp hästen och springa med den, självklart fick jag en häst som var helt sepe. helt plötsligt hoppade hon upp i luften och bara stack iväg i värsta galoppen. jag släppte inte tygeln och trillade ner på min axel/nacke. så nu har jag ont i en jävla nervtråd från nacken till slutet av ryggen. jippi.
2. jag kan inte sova, jag kan inte. jag kan sova på dagen men inte nu. alla tankar och känslor pyser ut och jag orkar inte ta hand om alla.
3. jag saknar frida svensson så extremt mycket att det är helt sjukt. och bara när hon skriver att hon saknar mig så börjar jag gråta. det var vi som träffades tio och var ute och gick i tre timmar. det var vi som bakade och det blev alltid katastrof. det var vi som alltid gick till karlssons för en promenad och snackade. det var vi som alltid stack till willys för att handla naturgodis. det var vi som alltid gick en promenad och bakade pannkakor när vi var som mest bakis. det var vi som delade allting, till och med vår familj. jag var liksom en del av the svenssons och jag kommer alltid sakna det.
4. maten är suger
5. jag känner mig totalt vilse medan alla andra verkar veta precis vart de vill komma. jag står här som ett frågetecken och försöker skratta bort tiden men skratten betyder ingenting. jag vet inte vad jag känner och vad jag ska känna och inte heller var jag borde befinna mig.
6. jag orkar inte längre utan frida. inte ens höstfesten ser jag framemot idag.

just nu är allt kaos, och jag vill hem.

away

ifrån alla helgens problem sitter jag här med en ny klänning och två par nya skor. stövlar om jag ska vara exakt. jag älskar älskar älskar dom och ja. på lördag är det höstfest, annars är väl veckan ganska normal. shit vad lördag ska bli härligt,längtar som fan. här får ni ett smakprov.

JAG ÄR SKÅNING, FÖDD I SVERIGE,
DANMARK ÄR MITT FOSTERLAND,
TALAR RANSKA SOM EN JUDE FAST JAG ÄR EN ENGELSKMAN.
OCH NÄR JAG FÖDDES UT UR KINA FICK JAG SE MIN SPANSKA MOR,
FRANSKA SYSTER OCH KARINA OCH MIN FINSKA LILLEBROR.

FULL IDAG, FULL I MORGON, FULL VARENDA JÄVLA DAG
JAG SKA ALDRIG SVIKA FLASKAN, JAG SKA ALDRIG GIFTA MIG.

OCH PÅ MIN GRAVSTEN OCH PÅ MIN GRAVSTEN SKA DET RISTAS I LATIN
ATT HÄR UNDET LIGGER LIKET AV ETT JÄVLA FYLLESVIN!
OCH ALLA MASKAR OCH ALLA MASKAR SOM SKA ÄTA AV MIN KROPP,
DOM SKA BLI SÅ JÄVLA FULLA ATT DOM ALDRIG HITTAR OPP!
SKÅÅÅL!
detta är då bollerupsvisan (y)

idontknow.

vad gör man när man behöver vara på tre ställen samtidigt? På bollerup,i ystad och i bara? Hur ska jag kunna leva med att var jag än går och stannar så blir det fel och någon blir sur. och förlåt om någon känner att jag inte vill träffa den personen. men det vill jag. det är bara det att jag har en miljon saker runt mig just nu.
Nu är jag hos bells med adela, malin och elise.mycket trevligt må jag säga. Inatt sover jag hos adela och imorgon ska jag nog shoppa med papps. det ska bli mycket trevlig. men nu ska jag pysa.
och jag hittade en klänning, och imorgon ska jag leta mer. typ skor och sånt :D:D

svensson förlåt.

everytings gonna be alright

även fast mina dagar är fullproppade med saker att göra och skratt så finns det ändå tid att sakna er. Ni era mina bästa kompisar i världen finns det ingen som kan ersätta. och utan er vore inget detsamma och varje dag önskar jag att ni var här och fick mig att må sådär läskigt bra. även fast jag inte har tid att tänka på er, så gör jag det automatiskt ändå. ni är som en drog, och jag klarar mig inte utan er. och det gäller alla kompisar, bara, ystad. alla.

och alla ni måste tycka att jag är en negativ jävel nu, men jag har bra nyheter också :D
det blir nog, förhoppningsvis malmö med bells på lördag. så då skiter jag i bollerups rundvandring och köper kläder, skor och allt möjligt till blandannat höstfesten. behöver så grymt mycket kläder, och skor. så jag håller tummarna på att bells kan fixa pengar tills imorgon så hon kan till malmö på lördag. annars vet jag inte vad jag gör. men ja :D
och så älskar jag bilderna från min och fridas fotodag och hon är lagom bra som nog kommer och sover hos mig på lördag till söndag och det är jag muuuy glad över.
men jag skriver och fotar vad jag köpt, och höstfesten och allt ;D

tänk på att mina ben ser oerhört smala ut :D:D:D:D

it's okey.


även fast jag inte gillar läget som det är just nu så lyckas livet ändå rulla på för någon anledning. Svensson räddar mina kvällar, och ni andra ystadbor också. och josse och ni andra räddar mina dagar. så det går helt okej. Och jag äter, dock utan aptit, men jag äter (y)
och idag höll vi föredrag igen. och duktig som jag är så hade jag gjort ett extra, inte lika bra som det andra. men det lyder såhär..

Ibland då man känner sig som fulast, då sminket vägrar sitta på ansiktet och håret vägrar ligga som det ska. Kläderna passar inte ihop, magen känns stor och rund och låren känns enorma. Ögonen känns trötta, brösten känns för stora, naglarna känns förkorta, näsan känns för äcklig, fötterna känns förstora och rumpan känns gigantisk. Man kan inte komma på en positiv sak att säga om sig själv. Såna dagar som man helst av allt bara vill krypa ner under täcket så att inte någon behöver träffa någon och man slipper möta allas ögon.


Det är även en sådan dag som man får reda på att den man trodde skulle bli sin kille hade en annan. Man känner sig då tio gånger äckligare än så som man gjorde innan. Han som du alltid velat ha, som får dig att le av ett sms och skratta av en blick. Det var inte längre lönt att sminka sig fint eller att sätta på sig fina kläder, för man kunde ändå inte få honom att tänka att man var fin. Han som alla de andra ville ha men man som fick var nu borta som vinden och där stod man, såg honom gå hand i hand med någon annan. Efter att man insåg att det inte gick att vinna tillbaka honom med sitt utseende vände allt till något extremt negativt. Mjukisbyxor i storlek XXL hängde på höfterna, en stor tjocktröja som täckte varje form av sin överkropp och håret slarvigt uppsatt. Det var så som livet tappade sin mening med att klä sig fin, gå upp på morgonen, att skratta, att äta, att sova, att plugga, att prata.


Hur dumt det än låter så kan det vara skönt att skita i att äta en dag, att bara frossa i choklad en kväll. Att inte le och ständigt skratta, att faktiskt kunna fälla en tår. Att slippa skolan och lägga sig under täcket och hoppas att nästa gång man går upp att man inte ser ut som ett träskmonster. Det är då en kommentar som: vad söt du är. Inte gör den minsta skillnad och istället för att bli glad och säga tack blir man sur för att man vet att personen ljuger och bara går därifrån.


och ja, de flesta här tycker om mitt sätt att skriva, och det är kul :D, fast själv är jag inte så imponerad.
men nu ska jag plugga geografi. kysskyss <3 
OCH JAG SAKNAR FRIDA SVENSSON, hon är min bästis om ni undrar.


pure hate

denna dagen har inte varit min favorit. samtidigt som jag har skrattat så har en tår inom mig fällts och runnit genom varje blodkärl i kroppen. idag har det bara inte känts rätt, och jag har ingen matlust. inte så längre han är i närheten av matsalen. jag mår bara illa, jag måste kräka. men nej, jag gör inget. jag bara sitter här i dag in och dag ut och mår illa. duktigt.

men nog med negativt, jag har prov imorgon som jag inte kan. engelska tills imorgon som jag inte kan och ja. sen ska jag höra på alla andras föredrag och det ska bli mycket trevligt. jag tycker mycket om svenska! Nu kom jag också på att jag skriver som en kratta och att jag inte har varken kläder eller skor till höstfesten. och jag vill bara ha nytt. ska försöka fixa på något sätt, annars kommer jag dö. Har inte en enda sak som jag kan ha, eller jo. kanske skor. men jag måste ha nya skor med. och nu babblar jag. ska sova.
kysskyss.

it went well

idag på svenskan gjorde jag mitt föredrag och det gick rätt bra. jag tyckte väl att det gick sådär, men alla andra sa att det gick kanon och svensk-läraren sa att det inte fanns något att förbättra.så jag antar att jag ska vara nöjd.
detta är mitt föredrag iallafall:


Mitt förra liv.


Alla som sitter i detta rummet och som går på denna skolan sitter eller har suttit i samma sits. Och detta är inget klagomål på varken skolan eller folket här, det är bara rena tankar.


Jag hade åtta varelser i mitt liv, i en stad vid namn ystad. 5 av dessa varelser var de bästa kompisarna jag någonsin kommer att träffa, och de 2 andra är min mamma och bror och den sista är min häst Camry. Detta var mina stora runda vita pålare som höll upp mitt liv, det var dem som mitt liv kretsade runt. Det var helt enkelt dessa vackra saker som fick mig att gå upp varje morgon, att klä upp mig extra fint, att orka sminka mig, att möta dagen med ett leende. Det var dessa som fick mig att skratta fast tårarna rann ner från mina kinder, som hade en axel för mina tårar att landa på och två ben som gärna gick en omväg då jag själv var rädd och osäker. Det sägs att ett skratt förlänger livet, och vid er sida vore jag då odödlig.


Sen plötsligt med dunder och brak satt jag här. Mitt ute i ingenstans och runt mig var endast fält och folk som jag inte gav en chans att lära känna för jag trodde att jag redan hade mött världens finaste. Kanske har jag fel, kanske inte. Nu var jag inte med när mina kompisar gick på stan, festade, hittade killar, fikade, skrattade, pratade, grät, tjejmiddagar. Jag var inte längre en del av det livet och det som de satt och pratade om fattade jag ingenting av.

Mina åtta livsvarelser, pelare var nu förvunna, dom som stod i mitten i mitt liv står nu i utsidan i någon kant och bara hänger med. Aldrig någonsin har jag känt mig så ensam fast jag har 300 elever runt om, aldrig har jag känt mig så vilsen fast att jag vet precis var jag befinner mig. Aldrig har jag gråtit så många tårar då jag borde skrattat som hjärtligast och aldrig har jag saknat någon innan så att mina ben viker sig. Aldrig har heller mitt liv tappat sin mening, ingen axel som längre torkar ens tårar och inga ben som går det där extra steget. På en dag, måndagen den 18 Augusti försvann mitt liv, spårlöst och jag vägrade att släppa in ett nytt.

Den enda pelare som fortfarande står stadigt upprätt och täcker mig är min häst, utan honom vore inget värt sin mening. Men en pelare orkar inte länge hålla upp hela mitt liv och samtidigt som jag desperat letar efter fler pelare vågar jag inte låta någon komma så nära och bära mitt liv.


Så här ute när chokladen har tagit slut, glädjen är som bortrövad, ensamheten kryper tätt inpå och rädslan får hjärtat att ständigt slå dubbla slag. Alla de dagar som jag inte orkar gå upp, inte orkar skratta, inte orkar spela med och leka att livet är bäst. När solen inte längre skiner, när man fryser fast man har både tjocktröja, mjukisbyxor, strumpor och täcke runt sig, när man känner sig som osäkrast. Vem får mig nu att sprudla av glädje, att känna ensamheten springa iväg, att tryggheten övertar min kropp? Vem får mig att gå upp när jag inte orkar, får mitt skratt att klinga, och som jag aldrig behövde leka spelet "lyckliga livet!" med?  Vem är solen när den inte skiner, värmen som jag behöver och vem får mig att gå upprätt med världens självförtroende och säkerhet?

Vem kan ersätta er?

Frida Svensson, Frida Kryskowski, Emily Jönsson, Emmie Nilsson, Ina Lindfors, Mamms, Bror & Camry.


thanks josse.

haha, under kvällen fick jag ett sms av josse som berätta i detalj, vem som jag skulle stycka. detta sörjde jag med några bitar mörk choklad, och nu sitter jag här. jag lever vill säga. så tack <3
och så pratar jag med bästa bror, jag saknar honom. med honom här vore allt så jävla mycket lättare. varje dag hade jag haft en att älska, att krama, att känna mig trygg hos. han är den bästa broren man kan önska sig, och jag längtar varje minut till vi ska ses. med andra ord, han är en stor del av mitt liv och jag avgudar honom. <3

superhero

hejhej.
jag är skitnöjd med min nya bloggdesign.
och jag sitter och tittar på make me a supermodel med jenny och fanny. dom är fan riktigt jävla bra, och jag diggar dom starkt. jag och fanny har gjort upp en plan om hur vi ska döda olika människor som vi inte tycker om. jag har även tagit med min egnasydda klänning hit för att se om man kan fixa den till en höstfestklänning. men jag vet inte. fanny hjälper mig, räddaren i nöden, superhjälten som alltid räddar en. med andra ord är hon ganska bra.
jenny som alltid får en att skratta, och jag kan inte ens skriva alla gånger för jag skrattar så mycket att jag inte kan andas bara att tänka på det. låt mig säga, jag tycker om dessa.

och ja, jag tycker om alla. cajsa, elin, fanny, jenny, johanna, johanna, frida, frida, johanna,

yesohyes!

nu har melissa fixat min blogg, och den är så vacker.
besök hennes blogg, tro mig det är värt det.
http://melissablogg.blogg.se/ 
tack igen. :D:D


hope.

jag har inget att säga. du har fått mig att bli mållös.
fan också, och ina kunde inte ses idag.
jag vill inte till skolan, jag vill inte se er, tillsammans. jag orkar inte.
jag vill inte till höstfetsen, jag vill inte se er, tillsammans.
jag vill inte. nejnejnej.
kyss.

men hade en otrolig fotodag med svensson, och hon tog några bilder på mig som jag är nöjd med :D jag längtar tills jag får dom, så kanske jag delar med mig med någon. beror på vilket humör jag är på. men ja, jag agerade modell idag, och svensson fotograf. det är riktig kärlek.


do nothing

jag är trött och kall efter en dags studiebesök ute i naturen, men på något vänster så gjorde människorna som var med det riktigt trevligt. Josefine jönsson som ständigt räddar mina dagar gjorde det även idag, och körde mig till och med i regnet från skolan till huset. (tack igen sötaste) och sen till resten, jenny, fanny (sis'), veronica, jenny, josse, elme, cajsa, elin och ja, tvåorna. jag tycker om er vettni. faktiskt så även om det finns dagar som jag bara vill dö pga allt möjligt så gör ni den ändå bra på något sätt. jag är så nöjd med att jag fått er i min klass och låter mig att skratta en hel del. tacktacktack till er sockerbitar.

nu måste jag packa och fixa i stallet, kanske rida. jag får se.
sen bär det av till ystad och förhoppningsvis så åker jag in till malmö imorgon, vi får se.
kysskyss, älskar er.

maybe

idag på klassfotot vad jag en blondinbimbo. hahaha, visst låter det töntigt, men kul som fan hade vi. vi som satt skulle ha en bokstav i knäet som det tillsammans stod FÖRDOMAR på, och jag fick A och blond som jag skulle va så höll jag det upp och ner. aja, vi hade kul.
men nog om det.
jag har skrivit föredrag idag, så nu har tre att välja på. ingen av dom är dock bra och nu ska jag krypa till kojs och sova.
så kysskyss.

RSS 2.0