i dont want to.

jag vill inte tänka det jag tänker, jag vill inte säga det som jag säger om och om igen. jag vill inte höra orden som jag hör, jag vill inte lyssna fast jag ändå gör det. jag vill inte lee när jag vet att leendet inte betyder något, jag vill inte längre spela men jag vet att jag måste fortsätta. jag vill inte säga de orden som mina läppar upprepar, jag vill inte se sanningen i ögonen. jag vill inte falla så hårt varje gång du sviker, jag vill inte sakna dig så mycket som jag gör. jag vill inte acceptera de misstag som jag gjort, jag vill inte se dig med någon annan.
jag vill inte, men jag gör det ändå.igår då jag verkligen släppte dig, tänkte på andra, tittade på andra och levde ett helt annat liv. igår såg jag dina brister och fel, det var också då jag insåg att om du väljer henne är du inte något att ha. jag insåg att du inte var värd mig om det är så du behandlar mig. jag såg allt i sanningen igår. idag faller jag tillbaka, hårdare än innan. jag vill inte se det, jag vill ha dig tillbaka. men jag kan inte göra något.

turn back time
om jag bara kunde spola tillbaka tiden i sådär ett halvår så hade jag ångrat så mycket jag både sagt och gjort. att jag släppte sånna otroliga människor är svårt att förstå, och att jag fortfarande låter dom gå är sinnessjukt. jag vill ha dom kvar, ha dom så nära mig som möjligt.
det ska bli skönt att åka iväg till papps, bara komma bort i två sekunder. släppa ystadlivet, killar, problem, flytten. allt, bara släppa det. låta mig själv leva livet, slappa och skita i vad folk tycker om mig. en vecka är jag borta, men jag kommer kanske och hälsar på. men det är längesen jag längtat efter något som detta. få ligga i pappas säng med hans arm runt mig, bara känna lugnet sprida sig i kroppen. träffa mina gammla kompisar, sova hos dom. jag vill verkligen. speciellt nu, när du totalt krossade mig, och varningsklockan ringer i huvudet. nu när jag vägrar leva i nuet och accepterar inte att jag släppe dom. nu är den bästa tiden att komma bort. jag ska inte tänka mer på honom, jag ska inte höra av mig. jag ska visa mig stark fast jag är svagare nu än någonsin. allt är ett spel och jag är villig att spela med. fortfarande hoppas jag om och om igen att jag fått sms från dig och ingen annan. jag låter mig själv lee varje gång jag tänker på dig. men fan, jag tyckte inte ens om dig så mycket. fuck you. jag klarar mig.

jag vill vara hemma hos dig.
jag vill somna i din säng med armen runt dig.
jag vill viska i ditt namn i ditt öra.
jag vill höra dina andetag när du sover så djupt.
jag vill vakna och se dig där sidan om mig.
jag vill titta in i dina ögon.
jag vill hålla din hand.
jag vill ligga och leka med ditt hår då jag vaknar mitt i natten och inte kan somna om.
jag vill känna din värme.
jag vill röra din kropp.
jag vill känna din puls.
jag vill höra din röst.
jag vill kunna tycka om dig riktigt mycket.
jag vill att du ska vara min.
jag vill röra dina läppar.
jag vill vara din, och bara din.
jag vill ständigt kyssa dig.
och sist vill jag kunna säga till alla att du är min, bara min och ingen annans.
ja, jag tykte faktiskt om dig.

i've lost

går ringde en klocka, en stark klocka.
du försvinner inte ur mitt huvud eller mina tankar. du lever ett liv inne i mitt huvud. jag vill inte ständigt tänka på dig, höra din röst. se ditt leende, dina ögon, höra ditt skratt. ja, jag saknar dig och det vi hade. faktiskt.

och så mycket jag har sabbat det sista halvåret. jag har inte insett vad jag har fören det nu är borta. fan också. varför insåg jag det inte? nu är det försent. förlåt, verkligen förlåt.

i have to saydream about us all night long.
dröm om oss, då våra händer knyts ihop och våra läppar möts. dröm om oss tillsammans, genom sol och snö. gör det en natt, bara en natt. om inte för din skull så snälla gör det för min skull. kanske lyckas det väcka dina känslor som jag fortfarande hoppas på, fast jag vet att det inte kommer hända. men kanske. det är väl värt ett försök?

anything

I can't do the talks, like they talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'll do anything for you
I can't do anything 'cept be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
And all I do is keep the beat, 'n the band company
And all I do is kiss you, through the bars of a rhymedon't

Another head aches, another heart breaks
I'm so much older than I can take
And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection, no no no

detta är svårt, men jag ska klara det. ena timmen är du placerad i min hjärta, andra är du helt borta. men ja, jag ska skita i dig, för du är inte värd det. jag orkar inte ständigt gå och vänta på att du ska svara och höra av dig, jag orkar inte mer. jag släpper dig, men det är jag som faller.

today!

fyfan vilken super trevlig dag vi har haft. mycket sjukt har dock inträffat, men ändå.
svensson, kryskowski, emmie, ina och jag, tog tåget från ystad nio till malmö. där ifrån tog vi tåget tio till KÖPENHAMN. vi chillade på ströget och handlade lite. jag handlade en ursöt klänning, dock strandklänning, men ändå. efter det och vi hade käkat så stack vi till tivolit och då var klockan runt fyra. sen var vi där hela kvällen, tog 23.23 tåget hem och nu kom jag precis hem från ystad tåget. eller ja, för en timme sen, men det tar tid att gå med. iallafall nu ska ni få höra vad för sjuka saker som hände.
1. en uteliggare kom och antastade mina ben, sen ville han inte gå och han släppte mig inte med blicken.
2. en kille står bakom mig i bara shorts och gör massa konstiga ljud. automatiskt tittar jag bak och han sa: haha, jag vill bara se hur du såg ut. jag vände tillbaka huvudet och sa; jaha, okej. sen plötsligt sa han: ehm.. du ser ju ganska. ehm.. snygg ut. svensson brast i skratt och jag sa tyst tack och halvsprang därifrån.
3. kryskowski, svensson, emmie och ina satt utanför bikbok medans jag stod upp. det var varmt och vi var trötta, så där har ni anledningen varför vi satt där. men iallafall, då kom ett gäng kineser som skrattade och pekade. tro det eller ej tar dom både fram filmkamera och kamera och både fotar och filmar oss då vi sitter i vägkanten. en annan kille hakade också på och tog några bilder.
4. på tågresan dit satt någon turist och fotade oss iprincip hela tiden.
5. jag lyckades gå vilse inne på HM.
6. svensson tykte att stämningen var lite låg i frittfall och hon fick för sig att sjunga, så där satt hon och sjöng medans vi andra var rädda.
7. när jag väntade på dom andra som skulle åka något satte jag mig ner på marken vid en stor pelare. först kommer ett killgäng och frågar vilket av dom två hållen dom skulle ta. jag pekade mot höger, så skrattade dom och sa; bara för det tar vi det hållet, snygging (pekade mot vänster) sen gick dom. sen kom där en man med sin fru som började blinka med ena örat och viska, fast jag uppfattade inte vad han sa. en liten stund till gick och där kom en gammalgubbe som pratade danska. han satte sig ner och la handen på mitt ben och sa något. jag flyttade snabbt hans hand och frågade va? efter ett antal "va=?" till förstod jag att han menade varför jag satt där. jag sa att jag väntade på kompisar. då frågade han varför jag hade tråkigt. jag svarande att jag inte ville åka den karusellen. han sa något sen; vill du det? jag ba; vill vad? han sa om det igen, sen sa han; vill du? jag ba; va, jag förstår inte. han ba; men säg vara om du vill. jag ba: va? han ba; jag men säg vad du vill. jag ba; nej. sen tog han på mitt ben, önskade mig en fortsatt trevlig dag och gick.
8.  jag och svensson har sett den tjockaste människan vi någonsin sett.
9. en som jobbade på tivolit, en kille hade en jacka som det stod Helena på. svensson sa så rätt högt; va heter han helena? alla brast i skratt och han stod där tyst. efter jag skrattat klart lutar svensson sig mot mig och viskar: emmy, är inte Helena ett flicknamn? jag brast i skratt igen. jag stod och skrattade hur länge som helst. sen förklarade han där med jackan att den tillhörde någon av hans tjejkompisar.
10. en av dom som jobbar där kommer med short och knästumpor. en kille då alltså. även då kunde jag inte hålla mig för skratt.
11. jag och svensson stod och väntade på att få åka frittfal ocg insåg att ingen skrek fören dom nästan var nere. vi tänkte då att man kanske inte hörde när dom skrek där uppe. det var vår tur och vi satte oss. den åkte upp och sen släppte den ner oss. vi skrek och när vi skrikit klart tittar vi ner. där står hur många som helst i både kön och utanför som gick förbi karusellen och alla tittar upp och skrattar. det var ju lite små pinsamt.plus en miljon andra saker. vi fick allt många beundrare. hahahhahahahha. nej men, det var en jävligt lyckad dag.
bilder kommer inom kort, och tack damor för en otroligt trevlig dag och jag vill göra om det så snart som möjligt. nu känns det som om vi är oskiljbara, och det är så det ska vara. jag älskar er, och tack änn en gång <3 

yesterday

igår var jag på stranden först med svensson, kryskowski, andreas och kaspor. mycket trevligt må jag säga. vattet var iskallt, men dom lyckades ändå få i mig efter mycket om och men. men det var ta mig fan riktigt jävla kallt.
senare på kvällen stack familjen till rhapsody, och det var också helt okej. en person fick mig dock att börja gråta, men det gick över ganska snabbt. efter det mötte jag och calle hans kompisar, och tro det eller ej bjöd dom med oss hem till alex. så vi stack hem där en sväng, spelade kort. och varför jag skriver detta inlägget överhuvudtaget är för att jag vill säga; JAG VANN! JAG VANN! JAG VANN! vi spelade casino tror jag att det hette. och jag var uppe i 52 när alla andra var runt 20. fyfan vad jag var bäst. men iallafall, igentligen är jag inte glad. tur i spel - inte tur i kärlek, tur i kärlek - inte tur i spel. men vafan. JAG VANN!
och vi hade det mycket trevlig. kom typ hem vid halv två, fast somnade inte runt tre sen var det upp klockan halv åtta, eller då ringde klockan, sen somnade jag om till åtta. men det får ni veta varför i nästa inlägg.
puss :*

moneyjag och svensson på utklädnadsfotot <3


jag måste ha pengar. jag blir fullkomligt galen att gå såhär. jag har en grym summa pengar, men jag kan inte använda den. pengarna ligger där i lådan och allt jag vill är att bara shoppa upp alla. men det går inte. utan dom pengarna så finns det inget jag och hästen mer. det är slut på nuffe. camry is gone. och det får inte inträffa. men nu måste jag fixa pengar. guuuuud!
köpenhamn på lördag, det är det jag och svensson har pratat, disskuterat och planerat denna kväll. vi har även gett lite tid att titta på satc. muy trevlig kväll. vi kom fram till mycket bra saker, tågtider och annat. men jag måste pysa, ska till stranden med svensson imon med. ännu trevligare. hon är typ den bästa i världen, och jag älskar henne mer än livet själv. hon är otrolig och ja, alla borde få ha en som henne i sitt liv. men denna människa är min, och jag är stolt. men jag låter inte er ta henne ifrån mig. vi ska stanna ihop, det är så det ska vara. jag kan fortsätta om hur mycket hon betyder och sånt. men jag tror att ni har fattat nu. hon gör mig glad och lycklig, hon är bäst, oslagbar, fantastisk, hon betyder alltså allt för mig.
puss på henne, för att hon är så bra :*

nothing

Cause everybody tries to put some love on the line
And everybody feels a broken heart sometimes
And even when i'm scared i have to try to fly
Sometimes i fall
But ive seen it done before
I got to step outside these walls

I used to wake up every morning
And all I could do was think of you
It was all a lie, it was all a lie


i dont know anymore

jag är frustrerad och rädd. jag är irriterad på mig själv och jag är arg på själva situationen. jag är besviken på tajmingen och ledsen över tiden.
när ska jag inse själv att jag tycker om honom, när ska jag erkänna det? när ska jag kunna säga ja när vännerna frågar om jag tycker om honom? när ska jag våga skicka det sms och fråga om vi kan ses? när kommer modet som gör att jag vågar berätta att jag tycker om honom? när ska jag inse att det värsta svar jag kan få är ett nej, eller jag tycker inte om dig? visst skulle det såra mig till tusen, men jag blir nästan mer ledsen av att bara sitta här och fundera. fundera över vad han sitter och tänker. ska jag ge upp? är det inte lönt att längre försöka? ska jag skita i att höra av mig, och vänta till han hör av sig? men tänk om han aldrig hör av sig. visst borde jag släppa det då, jag ska inte tvinga honom att vara med mig om jag inte vill. men jag vill inte ha dom andra, jag vill ha honom. men nej, jag ska inte tvinga någon att vara med mig, för det är deras val.
jag vill våga säga att jag tycker om dig, för att se vad du säger tillbaka. jag vill fråga dig om det är lönt att jag ens försöker eller om det bara är ett slöseri med tid. jag vill kunna prata med honom, så som innan. jag vill verkligen. men jag vågar inte, för jag är rädd för svaren. även om jag just nu inbillar mig det värsta så är jag ändå rädd för svar.
jag hatar detta.

och så har min svanskota pajat igen. fan också.

todayidag åkte jag ut till stallet vid tolv, sen stannade jag där till en tre. efter det åkte vi direkt till stranden och bara chillade fram till halv sex. sen stack jag hem, käkade och nu sitter jag här. jag ska traska in i duschen vilken minut som helst, men ikv vet jag inte vad jag ska göra. jag blir galen. jag får ut och ta en promenad eller något, det är ju skittråkigt att sitta inne när det är superfint väder ute.
någon som orkar hänga på, ner till stranden eller till skogen eller något? a)

svensson är på teater, fett tråkigt för mig. och emily åker till stockholm nu, ännu mer tråkigt för mig ;s
men det fixar sig. nästa vecka ska vi tälta på stranden, om jag får. jag jobbar på det just nu, och det ser inte vidare ljust ut, men jag hoppas att mammsi kan ändra sig.

kyss för en härlig solig strålande dag! <3

go outside

jag har iprincip varit ute hela dagen, och inte ens nu kan jag stilla sitta inna och njuta av lugnet. det springer i kroppen och jag måste hitta på något. mitt huvud är så dött att det skulle kunna somna vilken minut som helst, men det tillåter inte min fötter och ben. jag orkar inte göra något, men jag måste. eller ja, inte måste heller, men ja. det är svårt. jag måste hitta på något, jag går ut, eller bakar, eller något.
jag pallar inte sitta här, men pallar inte göra något annat heller.

skriver mer sen.
kysskyss

the night

när mörkret kryper sig fram och när skuggorna av gatulysen eller lamporna hemma kommer fram så oväntat. när skuggorna förvandlas till stora hemska monster, och i varje busken inbillar man sig att någon ska hoppa på en. när man inbillar sig ljud av skor som går efter en, och när man tittar bak fast ingen är där. när hjärtat slår dubbla slag, när ögonen flackar från sida till sida, fram och tillbaka. när benen börjar springa och när ljuden hörs starkare. när paniken växer i kroppen.
jag kan inte gå från svensson och hem, och den vägen är inte lång. när jag inte kan gå från mitt rum till toaletten för att borsta tänderna, då ser jag det som ett problem. varje kväll går jag snabbt och fasansfullt förbi soffan och skrivbordet, varje kväll är det lika skrämande att jag snabbt stänger och låser toadörren. efter det kan jag stå och vela i flera minuter om jag ska öppna, eller om jag bara ska sova där inne. rädslan över att det står en man utanför, en man som väntar på mig, skämmer mig. jag har aldrig varit rädd för mörker, nu är jag inte bara rädd, nu är jag skräckslagen.
jag kan inte gå ut på kvällen utan att prata i telefon så att jag känner att någon är med mig, jag kan inte gå runt i huset utan alla lampor tända. när jag är själv hemma måste jag ha radion på där nere, tven på här upp och musik på datan. jag är så förskräckligt rädd, och nu börjar det bli jobbigt. jag vill vara som alla andra, jag orkar inte med denna skräcken.

no love

jag särar på benen, älskar du mig då?
för sanning är att det heten knulla nuförtiden
och inte kärlek

it hard.

Ju mer man letar efter ljuset, ju mörkare blir det. Ju mer man letar efter sin inre röst, ju tystare blir den. Ju gladare man försöker vara, ju ledsare blir man. Ju mer man försöker hänga med, ju vilsnare blir man. Ju mer man försöker vara med kompisar, ju ensamare känner man sig. Ju mer man älskar någon, ju mer drar den personen sig tillbaka. Ju mer man försöker glömma personen, ju mer finns den i ens hjärna. Ju mer man försöker släppa taget, ju hårdare håller man. Ju mer man försöker, ju mer misslyckas man. Ju mer man ser sanningen, ju mer ljuger man. Ju mer man vill stanna, ju fortare springer man därifrån. Ju vackrare man försöker vara, ju fulare blir man. Ju mer man försöker inbilla sig, ju mer försöker man blunda. Ju mer man älskar, ju mer sårad blir man.


do you.

har du trillat ihop av att du gråtit, har dina ben slutat bära dig och dina andetag når inte fram för att tårarna rinner? Har du hatat den personen du äskar så innerligt? Har du skrikit till din röst tagit slut av din inre smärta? Har du klistat på leendet och glittret i dina ögon då du mådde som dåligast? Har du skadat dig själv för att du hatat allt du gjort? Har du kännt dig så tjock att du inte själv kunde stå naken i duschen utan du var tvungen att ha kläder på dig som döljde din kropp? Har du kännt när hoppet försvann, när modet sprang iväg och när styrkan blivit rädd och svageheten dök upp? Har du försökt att leka som om du inte bryr dig när de spottar orden rätt i ansiktet på dig, men sen när du kom hem bröt du ihop för deras ord? Har du någongång kännt att du gråtit ut alla dina inälvor?
du har mycket kvar att lära min vän


twentyone

- 21 orsaker till att dejta en hästryttare:

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.

 
glöm aldrig bort det ;)


tila tequila

tila tequila var från serien a shot at love som gick på MTV var i stockholm för inte så länge sedan. Det ryktas nu att hon och den svenska modellen Emilia Carpinisan är nya paret. folk på stan kunde inte missa att deras ögon var på varandra under hela dagen och godisaffären köpte tila en klubba till emilia med texten "i love you" på.
man undrar var detta ska ta vägen.


panic

fan att du har lyckats få mig att må såhär.

allt snurrar, jag vet inte var jag är, vem jag är, eller vad jag ska göra. jag kan inte läsa av mina känslor, då tårarna väller fram och inte ens mascaran kan stoppa dom. jag har inget att gråta över men ändå gråter jag. jag känner hur allt snurrar, jag känner hur tårarna väller fram, hjärtat slår hårda djupa slag, och jag känner varje hjärtslag i halsen. jag känner hur det dunkar, jag hör dunkandet eka i huvudet. jag kan inte andas, andetagen tar slut. djupa andetag men ändå känns det som om jag inte får luft. jag får panik, jag fattar inte. jag börjar sakta kallsvettas. vad ska jag göra? mina andetag försvinner. det är som en klump i halsen och inget kommer förbi den. allt stannar, blodet, andetagen, hjärtat får jobba extra. någon håller runt min hals, ett fast, ett hårt tag. jag drar bort tröjan, jag håller halsen fri men ändå är det något som hindrar luften att komma ner i mina lungor.
"emmy du duger inte" "du är dum i huvudet att du trodde att du var bra nog för honom" "du är bara äcklig, varför skulle han bilja ha dig?" "du är fan bara en tjock hora, banta då! vad fan väntar du på?" "täck allt av smink, nu. man kan ju inte titta på dig" "fyfan, du är ful och äcklig. stick här i från" meningarna, orden rubbar min hjärna. det är allt jag hör. jag hör hur äcklig jag är, samtidigt som jag kämpar för mina andetag och känner hjärtslagen i halsen. tårarna rinner som kanaler ner för mina kinder och jag drar i mitt hår. allt måste försvinna. låt mig andas, låt mitt hjärta slå vanligt, låt ögonen torka och låt orden försvinna.
fan, fan,fan. FÖRSVINN! BARA FÖRSVINN FRÅN MIG! VAD HAR JAG GJORT ER FÖR ATT NI SKA GÅ EMOT MIG SÅHÄR! JÄVLA ANDETAG, LÅT MIG ANDAS! LÅT MIG KUNNA TÄNKA UTAN ATT HÖRA ERA ORD! FAN!

du vet när man mår botten, när allt känns som skit. och när du ser något som du är riktigt rädd för, du möter din stora fobi. du vill inte se, inte tänka, bara försvinna. du känner du kroppen slutar fungera. du grips av rädsla. om du tar den känslan och multiplicerar den med 100 så får du ungefär fram den känslan jag känner nu.
det kallas panik, det kallas ångest.


every time.

varje gång är det samma sak. jag dissar som fan i början då han är så grymt på och vill ses och allt. sen efter ett tag så kommer jag på mig själv. jag tänker på honom oavbrutet och jag börjar faktiskt tycka om grabben. men ja, då är det redan för sent. fan också. detta är inte första gången. fan.
och ja, "det kunde varit värre" är väl det som dom flesta säger. ja, det kunde det vara men just nu känns det inte som det.
skit samma.

jag och emma har iallafall varit ute och gått ikv. mycket trevligt måste jag nog påstå att det var. och ja, jag fick sms av en mycket konstig människa, som är väldans snäll. men jag måste nog säga att jag blev mycket chockad.
ni killar är allt härliga. och till dig, just precis dig. jag tycker om dig, men du är inte min värld. jag går vidare för att det finns en miljon andra killar.
kyss på den!


go away.

Slut ögonen - blunda ett tag
För vi kommer alla blunda en dag
Blunda ett tag
Blunda dig bort, det kommer funka ett tag
Men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks

well, nu ska jag väl fixa till mig sen ska jag ut med emma. jag måste ut, får panik av att sitta här inne. ikväll är en kväll som allt kommer tillbaka och jag förstår inte vad jag har gjort för fel. detta kommer inte hålla, fan också. nej, jag får ångest. mitt hjärta bankar dubbla slag, mina andetag försvinner. tankar om allt kommer. fan. bilderna bildas som filmer framför mina ögon. dom försvinner inte, jag får panik. försvinn bilder, bara försvinn. jag ber, jag skriker, jag bli äcklad. försvinn.
och nu ska jag gå. ska fixa till mig mitt i allt detta eländet.

horseshow

ja, jag vet att detta är lite sent men jag tänkte bara berätta lite av det jag köpte.
ett par skor
ett par shaps
ett äpple-bett
en långeringslina.
ett långeringsspö
tre grimmor
ett grimskaft
sen lite smått och gott som hästgodis och foder.
mycket trevligt, fast jag köpte inte så värst mycket ;s jag får beställa från affärer nu istället ju. menmen.

nu ska jag snart ut och gå med svensssssson :*
vi kanske traskar ner till havet då jag ser ut som skit och kaos, men med henne. aaah. det får gå. för jag tycker mycket om den söta trevliga tös.
och kryskowski, tack för igår. våra pratstunder betydde mer än du anar. dina ord tror jag verkligen på. jag hoppas att vi kan fortsätta bli bättre ovh bättre kompisar, för igår såg jag något som jag inte sett innan. vi satt och pratade om killar och problem. men tack återigen. jag tycker väldans mycket om dig, plus att du är jävligt grann. så grabbar, ta det lugnt med henne. ;)

kyss på er. jag vet att mitt inlägg inte var sådär superkul. men jag måste pysa iväg nu.


youre not worth it

tre saker.
ett :
du är inte värd att få mig att känna såhär. 
två : jag tyckte om dig.
tre : du sabbade det.


my life.

jag sitter här och funderar på allt mellan himmel och jord. jag tänker på mina problem.
jag har haft en underbar kväll med mina vänner - andra har inte ens vänner.
jag har just nu struligt med killarna - andra får inte träffa en kille för landets lagar.
jag vill ha ännu mer kläder - andra har inte ens kläder för en dag.
jag begär att få ha en häst - andra kan få drömma om att få äga en leksaksbil.
jag vill ha ett par skor till - andra har inte skor överhuvudtaget.
jag säger hejdå till folk jag inte vill ha i mitt liv - andra får inte ens möjlighet att säga hej till andra.
jag har en egen säng - andra får sova på gatan.
jag har en egen telefon - andra vet inte ens vad en telefon är.
jag har en egen dator - andra får inte ens se en dator i deras liv.
jag har egentligen allt jag behöver - andra har inte en bråkdel av allt.
jag har överdrivit mycket mat i kylen - andra har inte mat för en måltid.
jag har rent vatten i kranen, mjölk, te, saft att dricka - andra har inte ens rent dricksvatten.

om man ser det på detta sättet så är inte mina problem så stora ändå.


just her

aldrig har jag träffat någon som henne. hon lyckas jag skicka ett tre sidor långt sms som förklarar att jag finns här genom vått och tort. och jag fick underbara svar tillbaka.
men som sagt svensson, alla går vi igenom perioder, och du är glad och lycklig. jag vet! men något i dig har slocknat och jag vill hjälpa dig att tända det ljuset igen. jag ber dig inte gå igenom jobbiga stunder eller tvingar dig att prata med mig, för jag vet att det inte kommer leda till någonting. allt jag kan säga är att jag skulle inte byta ut dig mot världsfred eller en miljon kronor. för mig är du oslagbar. ingen människa skulle jag byta ut dig mot, inte någon annan kompis, ingen kille som jag verkligen tycker om. jag ska inte köra med snacket om att du är perfekt, för det är ingen. för mig är du nära perfekt, men som sagt perfekt är fejk. jag vill inte att du ska vara perfekt, för jag älskar dig för den du är nu. du behöver inte säga massa om älska och bästa kompis varje dag. för om det är en sak du ska veta så blir jag glad när jag hör det, visst. men så länge jag får vara en del av ditt liv så är jag redan så otroligt lycklig.
med detta vill jag ha sagt att om det är något så knacka på dörren klockan fyra på natten, kasta stenar på mitt fönster så att jag vaknar, ring mig vid sex på natten. för om du vill prata eller ha en kram så finns jag där. du behöver inte säga något, sitt bara tyst och låt mig krama dig. låt mig få titta in i dina ögon och säga att du är en av de finaste människorna jag någonsin träffat. låt mig säga att för mig är du oslagbar och att jag älskar dig. men mest av allt, låt mig få viska i ditt öra att allt kommer ordna sig, att allt kommer lösa sig, att allt tillslut kommer bli bra.
du är verkligen, jag finner inte ord. en så fantastisk människa att det är helt sinnessjukt.jag älskar dig, min vän <3

the best ever

nu sitter jag hos svensson. vi har promenerat runt i hela stan och nu kom vi hem med en påse godis. vi ska strax gå ut på gräsplanen med ipod och hörlurar och filt. där ska vi sitta med musik, käka godis, skratta, prata och bara ha allmänt mys. frida är världens bästa bara så att ni vet.
nu kommer hon snart, så nu måste jag sticka så att hon inte ser detta fören ikv.
kyss, jag älskar henne.

mail

jag fick precis ett mail som jag fått en miljon gånger innan. ett kedjebrev. istutet hotar det att om jag inte skickar det vidare till ett visst antal personer kommer alla mina vänner försvinna.
även fast brevet stämmer så är det inte rätt personer som det handlar om, men ni ska få höra på det. jag tror dock inte det minsta på något av sakerna, men om jag läser dom tillräckligt många gånger kankse jag kan inbilla mig att det är så.

every night someone thinks about you before they go to sleep.
at least fifteen people in this world loves you
the only reason someone would hate you it because they just want to be just like you
there are at least two people in this world that would die for you.
you mean the world to someone
someone you dont even know exists loves you.
when you make the biggest mistake ever, something good comes from it
when you think that the world has turned its back on you, take one more look.
always remember the compliments you've received
forget the rude remarks


now it's over

now its over even if i really started to like you.

det är över, det som aldrig hann börja har jag redan hunnit begrava. snälla visa mig aldrig bilden igen, låt mig aldrig höra din röst en gång till. säg ifrån innan så att jag slipper träffa honom återigen och låt mig inte ens få se en skymt av honom. då faller jag pladask. låt mig aldrig få se han in i ögonen eller röra vid hans läppar. låt mig inte skicka ett sms till eller ringa för att se om allt är bra. låt mig aldrig igen ens behöva lägga en tanke på honom, för han är inte värd det.
dum som jag var valde jag bort andra, och det kommer jag kanske alltid ångra. men en sak ska han veta, och det är att jag kommer inte stanna och försöka få allt som det var innan. jag går, för han är inte min värld.

kyss,
jag vill till svensson, för henne saknar jag riktigt äckligt mycket just nu.


i need you

Girl, I can tell you've been crying
And you needing somebody to talk to
Girl, I can tell he's been lying
And pretending that he's faithful and he loves you
Girl, you don't have to be hiding
Don't you be ashamed to say he hurt you
I'm your girl, you're my girl, we your girls
Don't you know that we love you


 

home sweet home

nu är jag hemma till mina kompisar, min dator, min dusch och min säng. även fast jag har haft det helt otroligt roligt så är det himla skönt att vara hemma. jag har saknat allt så grymt mycket och nu är tanken på flytten ännu mer skrämande. jag saknar allt så att jag grät efter två dagar, hur ska jag då klara tre år?
men svensson räddade snabbt situationen och allt känns rätt okej ändå. en sak som vi måste lova varandra. vi tjejer. det är att aldrig släppa varandra. jag behöver er, ett liv utan er vill jag inte ha och även fast jag flyttar vill jag helst packa ner er alla i min resväska. jag kommer ju sakna er så att jag spricker. ni får vara berädda på många nätter och dagar då jag ringer och gråter för att jag saknar er. ni är bäst.
nu efter falsterbo har jag ett par saker som jag köpt, och lite ska jag beställa från börjes och hööks. så allt är inte köpt än, men det mesta :)

this is it.

ska jag lämna det som vi ännu inte startat? ska jag verkligen lämna det? mitt hjärta säger nej, men min hjärna säger ja. jag antar att jag ska lyssna på min hjärna, men i detta fallet är det nog mitt hjärta som verkar vinna. fan också.

nu är jag iallafall ffortfarande hos kusinerna, jag håller på att spricka. men det får gå.
i övrigt har jag haft en trevlig dag. först falsterbo horseshow sen bad, nu ska jag snart ner och mysa.
på onsdag är det nog strandfest. kom föfan ;)


here i am

ikv orkar jag inte bry mig. allt jag ville vara att göra orden från dig, men det sket sig. jag orkar inte. nu är jag hos kusin-vitamin, och ska vara här ett tag. så jag skriver inte mer ikv. men jag tycker faktiskt om dig. jag gör det. förlåt.

before.

innan jag sticker vill jag bara säga att jag har mobilen med.
hör av er sötnosar <3
och så har dom dator, så jag kanske uppdaterar under dagarna, eller ja. jag hoppas på det.

hårinpackningen som jag gjorde igår blev riktigt riktigt bra. håret blev luftigt, lent och glansigt. Det är inga knutor som man måste dra igenom och jag behöver inte ens borsta håret idag. jag är riktigt riktigt glad.
det var glamour professional hair mask och jag fick den i present för ett tag sen. jag tror att den fortfarande finns att köpa eller jag hoppas det för er skull. jag kan tänka mig att den finns på vissa hm och i mindre affärer. priset har jag inte den blekaste aning om, men den är värd vart enda öre. testa den, det är värt ett försök iallafall.


there i go.

nu går jag, för jag orkar inte med dig mer. förlåt, men jag orkar inte mer.

nu packar jag, har precis rensat garderoben, men har jävligt mycket kvar ;s vissa saker kan man bara inte slänga så istället får dom ligga och skräpa några månader till. nu försöker jag packa det som jag mest behöver men jag packar nog mer. kläder för alla väder behövs ju. men jag börjar nog få ihop saker så att det räcker, jag orkar inte ha rent för mycket med mig, jag måste släpa på det hit och dit och fram och tillbaka.
men idag ska jag först till annapanna och sova där. sen går väl vi till horseshowen på tisdag. sen sover jag hos annapanna och sara till onsdag. onsdagmorgon träffar jag frida och ebba och umgås med dom en dag på horseshowen, åker hem till dom sover där till torsdagen och sen falsterbo den dagen med. sen åker jag hem på torsdag kväll eller fredag morgon, jag får se.
men nu ska jag fortsätta packa så att jag hinner det innan jag ska ut till hästen och träna.
jag vill bara påpeka att jag har den finaste hästen i universum och att jag älskar honom så mycket mer än något annat. jag har verkligen ingen aning om vad jag skulle göra utan honom. och han är bäst, och jag älskar honom, och vi ska bli så jävla bra på bollerup. du och jag, vi håller ihop. inte sant? genom vått och tort.
jag älskar dig.

                                                         


no,no,no,no.no!

nej, jag tillåter mig själv inte att falla men jag gör det ändå. jag trodde, men jag visste inte. om och om igen säger jag till mig själv, tro inte utan ta reda på fakta så du vet. varje gång sätter jag upp en dröm, en fantasi om hur allt kan bli utan att ha det mista lilla verklighet i det. verkligheten är inte i närheten av var min fantasi är och det är det som i slutändan får mig att falla. jag faller pladask och jag slår mig hårt, riktigt jävla hårt. varje gång. förfan emmy, lär dig av dina misstag. men aldrig att jag lär mig. nu i slutet känner jag mig så otroligt dum att jag ens tänkte tanken på dig och mig, vi, tillsammans. skrattretande ellerhur. nästan pinsamt att jag ens drömde om att du och jag kunde blir vi, att vi skulle hålla ihop och allt vad det nu innebär. haha, jag skäms. förlåt, jag ska inte hålla på såhär mer.
livet leker tills fantasin spricker. den spricker som en såpbubbla, då den nuddar marken. splash, och allt är borta. nu när man vaknat till liv och är tillbaka i verkligheten är det pinsamt att ens tanken har slagit en.
inte du, inte du, inte du.
jag gillar dig inte.
jag inbillar mig det iallafall, för om jag säger det många gånger så kanske jag uppfattar att jag inte gör det. jag ska inte gilla dig, jag vill inte gilla dig, jag kommer inte gilla dig, och jag gillar inte dig.


happyhappyhappy

ja, jag är glad. jag är dock fortfarande sur på den människan, men den ska inte förstöra min kväll.

nu ska jag rensa min garderob, eller så gör jag det imorgon. jag kan inte bestämma mig än ;s men då blir det så mycket imon. jag borde göra det nu, fast jag orkar egentligen inte. för i
morgon ska jag till stan, sen hästen, sen packa, sen förmodligen till annapanna. 
tis: hos annapanna och besöka falsterbo horseshow.
ons: frida och ebba och besöka falsterbo horseshow
tors: frida och ebba och besöka falsterbo horseshow, sen åker jag hem på kvällen.
jag måste tillbringa lite tid med mina kusiner, dom tjatar. plus att alla bor nära falsterbo så det är bara att gå dit. jag måste köpa en miljon saker till hästen känns det som, och jag har inga pengar att köpa det för. det känns lite surt. men jag får väl hitta pengar någonstanns så jag får allt köpt. jag måste :s

men ja, jag åker imorgon tror jag, och kommer hem torsdag kväll tror jag.
jag ska ringa dom imorgon och bestämma helt :D


you dont know a fuck about me

du vet inte ett skit, inte mer än mitt namn. du äcklar mig att du ens kan säga det. vad fan har du att säga att jag har dåligt inflytande för att du läser det jag skriver. du läser texter från mig och dömmer mig för dom. för helvete titta på dig själv, titta på folk omkring dig. jag vet inte vad jag ska säga. vad fan har du och dina barn gått igen i era liv? jag tror inte ens att du har gått igenom en bråkdel av det jag har, så håll käften. ska jag dra upp mitt liv här så lär alla få reda på allt och det vill jag inte. men du ska hålla käften om mig, för du vet inte något om mig. vissa saker har du rätt om, visst har jag gjort dumma saker. visst håller jag fortfarande på med dumma saker. jag kan inte släppa det, förlåtförlåtförlåt, men döm mig inte så länge du inte vet anledningen till varför jag gör som jag gör.

det finns ingen människa som är så genområ och falsk som dig.
att säga att jag hatar dig, är milt sagt.

i dont have time

jag har en miljon saker att göra egentligen.
har precis satt tvättat ur min hårinpackning, och om håret blir bra så skriver jag mer om det sen. jag vill inte rekomendera något som är dåligt. iallafall, nu ska jag göra ansiktsmask och så måste jag rensa min garderob. jag hinner inte, jag måste fixa massa och så ser jag ut som en kratta ikväll.
men även fast att jag har en jävla massa att göra så sitter jag här och väntar på dig. jag vet inte varför jag väntar, för du kommer kanske aldrig, men jag vill ha dig här. jag vet inte varför. jag är inte kär, jag bara vill ha dig här.

nu ska jag in och lägga ansiktsmask, återkommer strax.

12 things you dont want to know!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

i

i think i start to like you.
but i dont know yet.

mwiie, jag är lycklig. jag mår kalas, kanon, toppen, skitbra.
jag är trött. men just nu känns allt så jävla bra, och om det känns
så imorgon kväll är jag oerhört glad. krossa inte detta för mig, grabben.

jag vill också rekomendera två saker, en mascara och ett wax. båda från loreal paris.
mascaran (loreal paris - telescopic clean defination och kostar 150 kronor och är värt varenda krona. Den går att köpa nästan överallt, åhlens, hm tror jag också har den, kicks. så det är bara att leta upp)  är otroligt bra och man får långa fina fransar. man får också fin stark färg på fransarna utan att dem klumpar sig.
waxet (loreal paris - tec play ball och jag är inte hundra på priset, men det ligger väl mellan 100 och 150 skulle jag tro. det går att köpa först och främst på frisersalonger) är fantastiskt. det luktar helt okej och man blir inte sådär kalddig och håret ser inte fett ut heller. jag har det oranga och det får håret att blir lite sådär saltvattenshår. waxet ger också en volym som stannar men man måste då och då puffa upp håret ändå. jag är riktigt nöjd med båda köp.
          

buy me

köp mig, men jag är inte till salu. förlåt, jag älskar dig och allt sånt, men köpa tillbaka mig, det är inte rätt sätt. köp mig inte med pengar, jag är inte din föralltid. säg istället ett ynka förlåt då du tittar mig i ögonen, medge för en gångs skull att du hade fel, att det var ditt fel, och säg förlåt. dra inte bara fram plånboken och köp allt jag pekar på. jag behöver inte ens peka, inte ens säga ett ord, det räcker att jag fäster blicken på det så har jag det snart. jag ber inte om pengar, jag ber om din kärlek. jag ber inte om att bli köpt, utan ett ynka förlåt.
du är för stolt över dig själv för att kunna medge att du hade fel, och att du borde säga förlåt. du klarar inte av det, du är för jävla fucking stolt. kom tillbaka till verkligeten lite. men jag gör fel, jag vet. jag accepterar att inte få höra ordet förlåt utan ständigt nya saker. det är mitt fel, och jag borde inte ens tänka tanken på att ta emot nästa sak. men jag älskar dig, och jag vet att du inte klarar av att säga förlåt och att säga att det var ditt fel. du klarar det inte. jag vågar inte låta dig ens försöka, för om du inte klarar det så kanske du försvinner. försvinner föralltid.
köp mig, om och om igen. bara köp mig.
för enligt dig kommer jag alltid vara till salu och nu börjar jag tro det själv.
kom igen, köp mig.

something

det är någonting med dig som jag inte riktigt kan förklara. jag hittar inte de rätta orden för att ni ska förstå.
men du får mig att le, du får mig att skratta fast du inte ens är i närheten. bara tanken på dig får mig att börja lee helt omedvetet. du ger mig så grymt med energi att jag skulle kunna ut och springa hur långt som helst. dina ord betyder något, vissa som får mig att bli sådär konstigt besviken och man inte alls vet varför. vissa som får en att bli sådär lycklig att man bubblar i hela kroppen. men mest av allt är det glädjen som du på något sätt får in i mitt liv. det skrattet som jag skrattar, det leendet som jag ler, den lyckan som jag känner, den energin som gör min galen, allt på samma gång.
men jag är inte kär.
jag gillar inte dig.
det gör jag inte..

...tror jag.

youre home

VÄLKOMMEN HEM ALBIIIN :D<3
helt sinnessjukt vad jag har saknat dig. jag kan fortfarande inte fatta det. så många gånger som jag har tagit upp telefonen för att ringa dig eller för att skicka ett sms. jag har aldrig trott att du var så viktig, men det är du. jag trodde faktiskt inte att jag skulle sakna dig så mycket som jag har gjort. det har varit dig som jag har vänt mig till så ofta, fast jag inte sett det. jag har inte sett hur mycket du har hjälpt mig med, hur många gånger du fått mig att skratta och fått mig att må så bra. jag vet att jag inte är lätt att ha att göra med, inte för dig och inte för någon annan. men du är en av dom som finns kvar fast jag krossade allt, jag förstörde precis allt. jag krossade dig och jag ber om ursäkt, du vet att det inte var med mening. jag ville aldrig krossa dig.
men nu är du hemma, nu har jag någon att ringa och skratta med.
jag har allt saknat dig, din lille palt.
kysskyss :*


old times, i know.

brother

well allt är väl bra hemma nu tror jag. och det är alltid bra ju. hästen, flytten, bollerup. yesyesyes ;)
men igår var jag i malmö och träffade världens bästa bror, han är oslagbar jag svär. jag älskar honom och jag tycker att alla ska se ut och vara som honom. men han tillhör mig, och om någon brud ska ha honom ska jag tillåta det. för han är bara värd den bästa av dom bästa. som ni märker betyder han otroligt mycket för mig. jag skulle kunna dö för honom. han är bäst, mitt allt.
jag träffade även foppa. herregud vad det var längesen, men grymt roligt. justfan foppa är robbans barndomskompis.helt otroligt, han har varit i hela världen. fan, jag vill också.
ja, en mycket trevlig kväll igår, fast sa adjö till uppsala :(

och internet klyddar som fan just nu så jag är typ aldrig inne, och nu ska jag snart ut till hästen.
btw, jag mår riktigt illa.
kysskyss.

no.

nu måste jag kanske cykla till stallet, för buss går. men jag kommer ju inte hem sen. och om jag inte kommer hem är det problem. såhär är det när ens mamma inte pratar med en och inte sin platspappa heller. super, fyfan. livet är allt härligt nu. jag borde aknske skita i hästen eller något.

men nu är annica och lisse världsbäst och hämtar och lämnar mig vid bussen. tacktacktack

one thing

jag ska bara berätta en sak. den går snabbt att säga.
jag tycker om dig


dont go back

gå inte tillbaka emmy. den tiden var inte bra. fan att du lyckas sabba detta, för det finns något som får dig att gå tillbaka så är det idag. jag kämpar, varje minut, varje sekund kämpar jag. jag kämpar varje dag, varje jävla dag kämpar jag för att inte gå tillbaka till den utvägen jag hade. jag letar ständigt efter en ny, men jag lyckas aldrig hitta den. kampen som jag har vunnit så många dagar, jag har säkert varit fri i två, tre månader men jag lyckas fortfarande inte hitta en ny utväg. hjälp mig att leta någon. för idag, just nu. då är det panik. jag kommer gå tillbaka, och jag gör det.
förlåt alla, det är inte er utan det är mig.
förlåt för att jag änn en gång inte höll det jag lovade
förlåt för att ni måste gå igenom detta igen
förlåt för att jag får er att känna er dåliga
förlåt för att jag går tillbaka
förlåt för att jag..
förlåt för allt.


so powerful

att mina ord är så starka att dom kanske får dig att gå kan jag fortfarande inte förstå. att han lämnar oss återstår och se, men är det bara en ursäkt att det är pga mig, men egentligen är det er kärlek. för att vi bråkade och jag sa saker som jag inte borde, men faktum är att man måste bråka då och då. och jag antar att om det är mitt fel så får jag sitta här varje dag och inte bara idag. mamma är sur och så fort jag skulle trösta henne med en kram så puttade hon bort mig. sådär, nu har jag sårat två personer ikv. och jag har förstört liv, och allt vad jag har lyckats med på en kväll.
grattis emmy. du lyckas sabba alls liv, och ditt med.

well, om jag har otur så är detta hejdå bollerup och hejdå hästen. hejdåhejdåhejdå. sen får jag sitta ett år och dryga, och bli tjock och äcklig. sen kommer ingen vilja träffa mig mer, så kommer min bästa vän vara kalddkakan. så kommer jag leva på kladdkaka, morgon, middag, kväll. sen kommer jag bli så tjock att jag inte kan röra mig. så då anlitar jag folk som kan baka kladdkaka åt mig. sen blir jag ännu tjockare och blir sjuk. fast jag kommer inte få plats på en sjukhussäng för att jag har blivit så tjock, så sjukhuset kan inte hjälpa mig att bli frisk. sen dör jag för att jag åt så att jag, ja, dog.


dont look

släck ljuset. fråga inte varför.
BARA SLÄCK! NU!
titta inte på mig då jag bara står i
underkläder. jag är inte tillräckligt vacker.
SLUTA STIRRA!
det kvittar hur många gånger ni
kväver mig i ord som enligt er
beskriver min skönhet. för jag
tror ändå inte på det själv.
SLUTA TITTA!
för när jag är redo
när natten är som mörkast
och när du minst anar det.
då tänder jag ljuset.
då får du se. men innan det
ska det vara bäckmörkt. och titta inte.
bara SLÄCK!


i dont know

regnet smäller mot rutan där man ligger och dricker te i sin varma säng. jag hör hur vinden slår mot fönstret och ryser till bara man tittar ut och ser regnet piska mot trädens grenar. man kryper ner under sitt härliga duntäcke och känner hur teét värmer kroppen. man orkar inte gå upp, man orkar inte gå ut, man orkar inte träna, man orkar inget av det som man sa igår. idag blir en dag som man vill sitta inne och titta på teve hela dagen, en dag som man inte orkar sminka sig och platta håret, en dag som man inte orkar klä på sig utan bara sitta i pyjamasen hela dagen. idag är en dag som man inte orkar bry sig.
men jag gör det ändå. jag drar av täcket mot min vilja och känner kylan sprida sig runt mig, jag går upp och käkar ett äpple till frukost och hoppas att jag kan klara dagen på endast det lilla äpplet. jag tar motvilligt på mig kläderna och ska snart träna. jag ska ut i regn fast jag egentligen varken orkar eller känner för det.


he is mine

som sagt, koffe är oskadd och hemma :)
och så vaknade jag upp med svensson bredvid mig som låg och sov så gott. bara det gjorde att jag visste att dagen skulle bli bra. efter det käkade vi frukost och tog på oss. sen stack hon hem och jag tog bussen till herrestad. och tro det eller ej så mötte jag killarna från igårkväll på väg ner, så man fick trevligt sällskap. i herrestad började jag så smått att klippa gräset och senare stack jag och mammsi till stallet. hovslagaren kom och nu har min pålle nya fina skor :)
efter det släppte mamma och peter av mig på öp-torget så mötte jag svensson, kyskowski och grabbarna från igår. kryskowski gick dock snabbt och jag och svensson vandrade hemåt efter ett tag. nu ikväll träffade jag först killarna och sen kom svensson. jag lärde mig tennisregler och att (tror att) det var en spansk som vann den stora tävlingen. sen gick vi ut men det regnade så vi sprang in till dom snabbt igen. där tittade vi på film och hade allmänt trevligt.
nu sitter jag här, i pyjamas, pigg och glad.
idag skev jag också på dom sista lapparna till bollerup och imorgon ska jag ringa till bengt och säga att hästen är min i ett år till. så får jag sticka dit någondag och skriva nytt kontrakt. sen letar jag en till häst, det är grymt härligt.
men nu är han miiiin, och jag är glad, och lycklig och ja. usch, vad härligt. jag älskar det.
och jag tror att dina ord har räddat min dag, tack :*


i was scared

igår var helt sinnessjuk. lördagen den femte juli.
jag var ensam hemma för mamma och peter sov i herrestad och så ville jag ha huset själv. efter ett tag fick jag som jag ville och hade huset för mig själv. frida och frida skulle egentligen på fest, men jag pallade inte hänga på. men sen sket sig det. så svensson traskade hem till mig och så bakade vi pannkakstårta. fett god blev den. vi lagade våra liv med den, och det hjälpte. hahaha.
sen skulle vi iväg och någon hade snott vår dricka från busken och allt var koas. när vi sprang runt som jag vet inte vad och yrade fram och tillbaka så ringer max till frida. efter ett tag mötte vi honom men bara för en liten stund. han skulle hem igen och vi skulle fortsätta vår promenix. så gick vi och sen klyddade det, så vi vände och skulle hem. just då cyklade två killar fram till oss som kom från uppsala och undrade om något hände. så stannade vi och pratade, och pratade och pratade. mycket trevliga killar.
mitt i allt ringde koffe för att jag hade ringt honom innan. direkt när jag lyfte luren hörde jag att han inte var helt klar i huvudet. efter ett tag efter jag frågat en miljon frågor kom jag fram till att han låg ute på en åker. han visste inte hur han kom dit eller någonting. det var lite läskigt. han visste inte heller var han var, och det gjorde inte saken bättre. men han hittade en grusväg och sen en annan väg. han följde den och hoppades på att komma rätt. och fyfan vad han sa och gjorde sjuka saker. han lekte med sniglar, och döpte dom till olika namn. han skulle lära dom dansa, och så satte han dom på sin sko när han skulle gå. jag skrattade som jag vet inte vad, men jag blev snabbt allvarlig igen. det kom fram att han hade näsblod och hans läpp var spruken. det där kändes inte bra. sen somnade han, och ja.
jag undrar fortfarande vad som hände innan han ringde då han låg på åkern. och jävlar vad rädd jag var, helt sinnessjukt. och det var grymt jobbigt att inte kunna göra något åt saken. men han kom hem imorse och mår bra ska jag inte säga, men han lever. det känns ju alltid härligt.

i övrigt var kvällen lyckad :)

dont talk.

säg inget. bara var tyst. för det finns inget som någon kan säga som ändrar hur allt detta är. fan också, fan ta dig.

men svensson räddade precis allt. fyfan, den tjejen är världsklass. jag är ensam hemma, fett tråkigt. men iallafall, nu ska jag ta på mig och sånt, sen ska vi gå och köpa grädde, och sylt och godis. för det är pannkaksdags. detta är endast för att pannkakor kan laga mitt hjärta och svenssons humör. sen godis är bara för att allmänt tjocka oss. efter det ska vi ut och gå. pannkakskalas är fan svaret när man är som mest nere. fyfan. och svensson, för utan henne är inte pannkakor roligt alls. jag älskar henne.
men nu ska jag pysa.
kysskyss :*


hey you.

hallåhallå, nog med det negativa skitet. men förutom mitt humör och känsla just nu så mår jag jävligt bra. jag mår mycket bra och du ska inte få förstöra det. du är ingenting. kysshej på dig. men till att jag mår bra igen, jag mår faktiskt bra, mycket bra. eller ja, jag försöker intala mig det iallafall, och jag kanske snart lyckas. så jag fortsätter att sätta på ett leende på mina läppar och säga att jag mår bra. för det sägs att om man leer även om man inte menar det så ger man signaler till hjärnan att man är glad och lycklig. jag har försökt länge men inte lyckats, så snart. dåjävlar ska jag lyckas.
iallafall.
imorgon ska jag först till stranden, antingen med mamma och peter eller med någon kompis, jag får se. sen ska jag iallafall träna, jag känner mig som en kanelbulle. och sen ska jag väl hem, och på kvällen blir det kankse fest och valla. jag får dock se vilket humör jag är på.
btw, jag saknar albin, kom hem. du åkte visserligen igår, men jag saknar dig.
och joel, världens bästa. jag saknar dig till tusen.
och alla, jag saknar er. :)

     

i thought..

hahaha, du lyckades nästan lura mig. jag trodde på dig för någon dag sådär, men inte längre. det sprack. din bubbla av lögner sprack och jag ser dom just nu, öga mot öga. säg va du vill, men jag har inte lust att lyssna så länge det du säger inte gör mig jävligt glad. men du, det var ett bra försök att försöka lura mig, men tyvärr måste jag meddela att du misslyckades. tyvärr, jag är mycket ledsen för din skull.

jag är inte på humör, inte idag, inte nu, inte någonsin. förlåt, men jag känner inte för att skratta bort tiden, fråga mig inte varför. jag bara känner inte för det. men tack för att ni försöker.


choose for me.

ina ringde precis, det är fel på hennes mail, så alla deltagande till vårt läger är borta, alla anmälningar och sånt. så just nu håller vi på att försöka hitta rätt på allt. så det blir nog vecka 29 i småland på ett musikalläger. vi får se. allt beror på om vi hittar alla anmälningar och sånt. håll tummarna.
iallafall, bollerup är bestämt. jag flyttar den 18/8 och ina kom in på dansgymnasiet så hn flyttar till lund. innan vi flyttar ska vi ha en avslutningsfest och sånt i ystad. om ni vill komma måste ni vara otroligt snälla :) haha, men sen vecka 32 ska jag till pappa, vet inte om jag sticker innan det också, jag får se helt enkelt. den 26/7 åker alla töserna till köpenhamn och tillbringar dagen på ströget och på kvällen tivoli.
denna sommaren är bra.

nu måste jag bara välja. antingen så väljer jag så att jag åker till ystad varje helg, umgås med vänner och sånt. jag får pengar av både pappa och mamma varje månad och kan leva livet. jag kan gör precis vad jag känner för, när jag känner för det. jag kan sticka på fest, åka till malmö och shoppa, pysa till köpenhamn. ja, göra allt jag känner för.
annars så väljer jag att ha kvar den som får mig att lee varje dag, den som jag älskar till tusen. den som alla säger är så jävla fin och om vi tränar hårt kan vi gå hur långt som helst. jag älskar honom, jag vill inte se ett liv utan honom. jag kommer inte kunna leva, jag kommer gråta bort mina dagar. jag vill ha honom där vid min sida. utan honom får jag panik, jag får ingen träning, jag kommer bli tjock och äcklig. hahaha, men ni fattar.
skit samma. det löser sig.


not again.

jag vet att du ljuger, kom igen nu.
kyss honom, kom igen.
tjejen, jag vet att du vill.
håll honom hårt, kom igen.
låt dig se mig krossad, kom igen.
sötnos, jag vet att du vill.
krama om honom, kom igen nu.
håll hans handa, kom igen.
tösen, jag vet att du vill.
låt dig se mig falla, kom igen nu då.
lägg handen runt han midja, kom igen nu.
gullet, jag vet att du vill.
låt mig säga hejdå, förhelvete kom igen.
håll hans hand hårt, kom igen.
snygging jag vet att du vill.

remind me.

påminn mig, säg att detta är fel. från och med här slutar jag att ta kontakten med dig. förlåt, det är inte dig det är fel på utan mig. du har inte gjort något fel alls, men jag måste avsluta här. förlåt. jag måste avsluta innan vi ens hann påbörja något. för ni skulle påminna mig att detta inte fick hända, det fick bara inte och nu händer det. jag vägrar, jag vågar inte en gång till och därför avslutar jag det här.
om och om har jag kommit på mig själv gå och tänka på dig. jag har längtat efter att vi skulle ses nästa gång och jag vill träffa dig hela tiden. jag repeterar dina ord i mitt huvud och bilder på dig flyger fram i mina tankar. jag ler alltid, hela tiden ler jag. så fort en tanke om dig slår mig så ler jag, ett sånt där fånigt leende som ser hemskt ut, men som får en att känna sådär extra glädje.
jag är skiträdd och jag avslutar detta nu.
förlåt men mina känslor tar över mig och inte en gång till.
hejdå.

det jag stör mig på är att jag vet själv att detta inte är hejdå. jag vill att det ska vara hejdå, men om och om och om igen kommer bilderna på dig upp i hjärnan, dina ord repeteras och allt går om igen. jag ser allt i repris hundra gånger. men jag vill så gärna, men jag ska inte, jag får inte. så...

to you

okej nu känner jag mig jättedålig. jag ska egentligen sova nu i och med att jag ska typ upp sju imorgon. men jag måste skriva detta. nu har jag skrivit ett helt inlägg hur otrolig min häst är, och det är han. för mig är han världens finaste och bästa. men det är inte bara han som gör varje morgon värd att gå upp.
det är svensson, emily, frida, emmie och ina.dessa töserna är ofattbart fina på alla sätt och jag fattar inte att jag får ha de bästa i mitt liv. de får mig att orka gå upp varje morgon och att titta ut mot ljuset. de får mig att orka gå ut och möta folk. det får mig att vilja fixa till mig och träffa dem dygnet runt. de får mig att orka lägga ner tid på både skola och träning. de får mig att orka äta, sova, träna, skratta. de får mig helt enkelt att orka leva. jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än;
jag älskar er och jag vill aldrig förlora er. för med er vid min sida är jag stark, lycklig och full med både hopp och glädje.     

from me

jag fick önskemål om att jag skulle skriva en blogg om den som jag älskade som ingen annan, den som jag tillbringade alla mina dagar hos och den som är ljuset i min vardag. jag började tänka på vem det var, min mamma, min bror, svensson, emily, kryskowski, emmie, ina.. dessa människorna är verkligen allt jag behöver. men det finns en till, och det är camry. camry är min häst, nej, min ponny. för mig är han den bästa. även fast vi tillsammans har dagar då jag blir så ledsen och sur att jag håller på att döda allt så har vi otoligt mycket skratt ihop också. i ett år, jag fick dig den 2/7 och skrev kontraktet den 7/7. i snart ett år har jag tillbringat varje dag, varje skratt och varje tår med dig. min rädsla för att du ska försvinna ur mitt liv är ofattbar. du håller upp det till varje procent och det finns inget som är bättre än när vi tränar och allt går perfekt. aldrig att jag lämnar dig, inte då, inte nu, inte sen. du ska alltid förbi min.
i tre år ska jag tillbringa all tid på en skola som det ingår att ta hand om min livskamrat. du och jag kommer bli oslagbara och jag tar vara på varje minut jag har dig här.
du är den som jag gråter hos för att jag vet att vad jag än gjort, hur mycket fel jag än gjort så dömmer du inte ut mig. du lämnar mig inte för något jag säger eller gör. du kommer med dina djupa varma andetag och bara lyssnar.
jag kan inte önska mig något bättre än dig, du är mitt allt, mitt liv.
jag älskar dig, camry. och för mig förblir du alltid min nuffe.

    

     

today

idag har jag först tagit det lugnt, sen stack jag ner på stan och gick runt i affärer och sånt. jag ringde även min frisör och fick tid imorgon klockan 12. Efter det stack jag till hästen, fixade där, red och tog bussen hem. sen mötte jag upp emma och henne kompis. och hela dagen har jag soooolat och jag älskar det. och ikväll ska jag och svensson ut till slingan och springa av oss xd fettet ska bort nu när sommaren är här!
imorgon bär det av till stallet vid åtta på morgonen, sen kommer jag tillbaka vid tio, sen har jag tåget direkt in till malmö. klipptiden är ju 12, så ja.. efter det ska jag väl gå på stan och förmodligen träffa bells och elle, och det ska bli mycket härligt. sedan ska jag/vi ta bussen till bara och så ska jag träffa papps, ut och käka sen får jag se vad som händer på kvällen. antingen sover jag hos bells eller papps.
dagen efter pyser jag antingen in till malmö, en dag till och kankse handlar något och sånt, eller så pyser jag ner till bara-badet och chillar där. vi får väl se på vädret och hur min plånbok ser ut och sånt. sen ska jag iallafall hem, direkt på bussen till hästen, träna, rida, fixa, bussen hem. kankse träffa tjejerna och om jag hinner sen på kvällen ska jag dansa.

såhär blir det när jag ska skriva om idag. nu har jag skrivit om tre dagar, men jaja.
kyss på er, jag skriver mer sen.
justfan, jag kom in på öp också om någon undrar men jag tackar nej. folket där är otroligt och jag tycker verkligen om er, men bollerup. inget klår den skolan. så öp-töser, ta vara på era killar för jag lär inte kunna skryta om snygghetsfaktorn på killarna i min skola xd

RSS 2.0