ursäkta min sms

Vilken jävla kväll det var igår. Sjukt mycket skratt, sminket var hemskt, klänningen var kort, dansen var speciell. Men fyfan vilken kväll. Helt sinnessjuk. Även den hade sina nergångar, men de var inte många. Jag kan säga att jag mådde bättre igår än idag, men så hemskt är det inte ändå.
Nu funderar jag på att dra ut J, sola och spela spel. Tror inte jag får med henne ut, tjatatjatatjata.
Hoppas på en plats där det inte blåser och så kan man få användning av sin bikini.
puss på er, tack för igår och ursäkta mina sms.


J, du gjorde min kväll bra. Min röst är borta efter allt skrikande.
Gårdagens låt: Böj dig fram, böj dig bak, ja, jag vet du vill ha. När jag ser att du ler, ja, då ska du få ta.
Dagens ord: Aj.

festarflickor.


festarflickor

världens energi.

Att alla kan vara så trötta, medan jag sitter här med världens energi. Jag vill dela med mig, någon kul typ som delar nätterna med mig. Det hade inte suttit fel. Nu ska jag städa mitt rum och detta är för att jag ska hitta min kamera som ligger någonstans, mysigt. Annars ska jag väl försöka sova. Ska upp redan vid sex imorgon. Först ska huset gratta vår söta F och sedan börjar skolan halv åtta. Skönt att matten är inställd imorgon så man hinner hem och träna innan festen drar igång.
Annars har jag ägnat kvällen åt att baka, snacka med J, tagit en promenix med F, nattfodrat på skolan, pratat med F i telefon, stallet, skickat bilder till B.. ja, inte mer än det, tyvärr.
Håll tummarna för ett bra väder imorgon. Snälla, i need it.
pusspuss, sov gott. Nu måste jag börja städa.


sola, jatack? :)


Avelsprov

Nu har jag precis haft Avelsprov, det gick väl sådär. Jag fick världens största leende på läpparna för jag trodde att vi hade slutat nu. Men nej, jag har en lektion kvar. Den värsta av alla lektioner i världen. Körning. hästkörning. Jag hatar det. Nu väntar jag på att J ska göra provet klart så vi kan sticka upp till matsalen och fika. Klockan är 14.14 så slut ögonen, önska dig någonting och knacka tre gånger i något som är gjort av trä. Hoppas att din önskning går i uppfyllelse.
 Jag har börjat blogga mycket, jag hoppas ni orkar läsa allt. Jag vet inte hur jag själv orkar skriva.

Jag ska inte göra dig illa

"bejbi, vi kan flyga iväg." nanana..
Visst hade det varit härligt, bara försvinna in en annan värld för en dag, en kväll, en natt, ett dygn. Bara slippa alla som lägger sig och kräver våran tid. Bara fly till en plats där det bra är du och jag, helt isolerade mot allas fördomar och skitsnack. Flyga iväg, bara för en stund. Hade det int passat perfekt? Bara reda ut allt som hänt, alla missförstånd och åtgå till alla skratt som vi delade en gång i tiden? Snälla, du måste ge mig en chans att rätta till detta. Jag vill ha det som den en gång var, en dag i det förflutna. bejbi, följ med mig. Var inte så osäker, jag ska inte göra dig illa.
Bara för en kväll vill jag släppa verkligheten, åka iväg någonstans. Bara få komma bort. Om du inte följer med så åker jag själv. Jag måste få tid att tänka utan att alla ska lägga sig i mina beslut och ideér. Jag måste få rätt på hur jag igentligen tycker, tänker och känner om dig, mig, er alla, livet, allt. Jag vill kunna lyssna på era ord och finna svaret och jag vill att ni alla ska kunna följa med. Men att hitta svaren kan bra jag göra själv. Igentligen så vet jag dem, jag bara ignorerar svaren. Jag inbillar och ljuger fram att det är en sån tyst viskning så jag inte uppfattar svaret på alla frågor. Sanningen är att jag kan alla svaren utantill, de skriks i mitt öra, i min hjärna, i min kropp. Men jag vägrar lyssna, jag vill inte höra. Svaren är bra, men jag vill förtfarande inte höra skrikets hesa stämma, kanske kommer en negativ dom sen. Den kanske kommer om jag börjar lyssna. Så jag fortsätter som jag alltid har gjort, samma väg, samma tåg som jag åker med genom livet.

Pepp för imorgon.
puss, lägger snart in bilder på lite önskade kläder.

jag mår illa.

fett peppad inför fredag

sådär. Musiken pumpar och allt är klart iför vårfesten på fredag. Jag lånar nog kläder av F och det bli riktigt fint tror jag. Klänningen är lite tajt dock. Och vetni? Jag har hittat klänningen, den gråa md paljetter. Jag hade visst glömt den på en fest. hoppsanhejsan, sådär kan det gå. Men nu är den funnen, skönt som attans. Jag är fett peppad inför fredag. F och J sover nog hos mig sen efter, snackstunder, skratt och allmänt mys. jag tycker om er två.
Nästa helg blir det krök i mamö tror jag, sen på lördagen blir det shopping oh klippning. Ska träffa folk som jag längtar efter att få träffa.
Nu äter jag nötter, ska plugga, duscha och sen duscha. Nu dök en nyduschad J upp, porrigt.
Jag lägger in bilder på kläderna imorgon.
Förövrigt har mitt hår varit överlockit idag.
Godnatt.


den dramatiska händelsen i mitt liv.

Jag sitter här, bredvid J som vanligt. Jag umgås med henne dygnet runt så ni får inte bli förvånade när jag skriver att jag är med henne. Nu har vi biologi, vi ska plugga jättemycket. Men iochmed att jag har pluggat mycket intensivt känner jag att jag är värd en paus och därför tar jag en paus här på bloggen. Dagens planer är plugg, plugg, mer plugg och plugg. Nej, men jag blir kvar på skolan ett tag även fast jag har håla så jag och J hinner plugga lite biologi till. Sen är det hem, mocka, fixa lite i stallet och sedan ska jag dra ner datorn till skolan så jag kan framföra min svenska-redovisning idag om skönhetsideal. Vi får se hur det går, håll tummarna. Sen efter skolan ska jag träna, springa, rida och plugga. Vilken mysig kväll jag har framför mig -.-. Ovädret igår var mysigt med väldrigt skrämmande. Jag överlevde, och jag kände bara för att berätta om den dramatiskta händelsen i mitt liv. hihi.
Nu ska jag återgå till pluggandet, skratten med J, och samtalsstunderna.
Detta blir bra.
Puss.


sommar - ångest, panik, glädje, lycka. <3


jag hatar klockor

det är sol, men ack vilken storm. Illa som tusan mår jag, och jag vet inte varför. Det har varit en mjölkfri dag så jag borde inte må såhär. Det är hemskt. Jag hatar att må illa, för det enda som får en att må bättre är och kräkas, och det är riktigt ofräscht. Idag har jag äntligen kommit tilbaka till mitt glada jag som av någonanledning sprungit iväg de förra två dagarna. Riktigt skönt att hoppa, skutta, skratta, lee och mena det.
Annars så har det varit skola idag, har skrivit klart mitt föredrag om skönhetsideal som jag kanske delar med mig lite av här sen om ni har tur. Jag skulle ut och både rida och springa, men vinden är förhård just nu. Man kan knappt cykla, hur ska jag då lyckas att sitta kvar på pållen min?
Jag får lite ångest dock, funderar på att tejpa för spegeln i mitt rum. Inte för att jag är ett fetto, utan för att jag har bestämt mig att träna så jag får min kropp bra till sommaren, men dels så går tiden försnabbt. Jag kommer inte hinna uppnå perfektionen på bara dessa tre veckorna vi har kvar till sommarlovet. Men också för att jag inte trivs med det, den är just nu som en tickande klocka. Ni som känner mig vet att jag hatar klockor.
Nu fick jag en kick.. Det är snart sommar. wohoo! äntligen fritid, långa dagar på stranden, festande på natten, shopping, utflykter, jobb. Sommaren ska bli bra, och jag kommer hem. Hem till det folket som känner mig bäst, som jag avgudar och älskar varje minut som man umgås. Men J, dig kommer jag ta mig tusan sakna. Vi har levt ihop nu i snart ett år, hur ska jag kunna leva utan att se dig på så länge? Vi måste lösa detta, vi måste ses. Typ varje dag. Om du inte kan träffa dig så slår jag dig. haha, nej. Men erkänn att sommaren inte blir på topp om vi inte ses. Maah, redan nu får jag en klump i magen över att behöva lämna dig. Du har blivit nästintill mitt allt. Och jag ska inte glömma K, kyssi, dig kommer jag sakna. Min andra hälft. Vi får ses, så ofta vi kan. Jag kommer sakna alla. Klumpen är nu stor. Jag vill inte.. Men jag vill.. - mitt svar blir änu en gång, jag vet inte.

(nu är jag och J bästisar. Jag frågade innan, så nu är det officiellt.)
F, du är bäst. J, du är fantastisk, K, du är underbar, Klassen, ni är ljuvliga, B, du är otrolig, E, du är finaste flickan. 
Ystadflickor, F, F, M, E, E - sommaren blir bra med er.
Bolleflickor J, F - jag kommer sakna er.
Malmöflickor B, E - vi ses mer denna sommaren, inte sant?

sista

Första, sista, kortaste, längsta, konstigaste inlägget för idag kommer nu. Jag har precis gjort sisådär en halv presentation i powerpoint till min svenska imorgon. Jag har ganska mycket kvar att göra, men lite gör jag i morgonbitti och lite gör jag på hålan imorgon. Detta måste bli bra. :)
Nu ska jag snart sova, ska upp vid sex imorgon så detta inlägget blir ingen höjdare. Men jag lovar att det blir en förbättring imorgon. Då ska ni allt få höra lite funderingar och tankar. Visst känns det härligt att ha någon så underbart framför sig? noot -.-
Nu ska jag sova. skriver imorgon.
puss

Och Grattis S i efterhand

Ikväll bjuder jag bara på änu ett kort inlägg och detta är bra för att jag är så hemsk trött. Dels efter en jobbedag och så tror jag att jag vaknade på fel sida imorse och det har lett till en fruktansvärt negativ tanke om allt. Jag hoppas att jag inte har förstört allas dagar, och de dagar som jag förstörde ber jag om ursäkt för.
Imorgon kommer lite mer folk och jag får möta mina mysiga vänner på skolan. Det gillas. Imorgon ska jag springa en runda innan skolan börjar, och jag hoppas att jag hinner det, och orkar. Om detta inte sker så måste jag ta mig tusan städa mitt rum. Det är vidrigt, inte så dammigt men jag svär att det finns kläder, väskor, skor, böcker, pennor, papper, påsar och en hel del annat. Det är hemskt, därför sitter jag här och försöker konsentrera mig så att jag slipper titta på röran.
Bortsett från min inställning och vaknande på fel sida så har dagen ändå varit bra. Jobb även idag, inte lika mycket att göra, inte lika mycket folk.
Vi hörs imorgon, ha en bra natt, dröm bra.
godnattpussen.
Och Grattis S i efterhand.


F, du är
den bästa i mitt liv och aldrig ska jag lämna dig. Du är en riktigt bra vän och jag är sinnessjukt glad att jag har en vän om dig. Som alltid piggar upp dystra dagar oh annat. Puss snäckan, sommaren blir bra.

hälsningsfras nr 1

Godmorgon, hälsningsfras nr 1 vid den här tiden. Klockan är halv åtta, jag ska pallra mig ner till duschen så man ser lite fräsch ut idag. Annars hoppas jag på en härlig dag, mycket skratt, många hälsningar och härliga medarbetare.
Jag loggar in när jag kommit hem och slutat och sånt, då är jag nog dock på Bolle.
Jag hoppas alla får en bra dag, mitt korta inlägg slutar här och mitt leende vaknar när solen skiner in genom fönstret. Ta vara på en dag om denna, helt underbar ju.
mitt liv är bra, lite små besvikelser, tårar, krossade världar. Men det är sån liten del, så det skiter vi i och tar nya tag.

jag vet att ni är avundsjuka på mig snygga piké tröja :D


jag älskar honom sjukt mycket..

dagen har varit bra, riktigt bra. trotts jobbet under hela dagen, men det härliga folket gjorde dagen riktigt bra. Om man får jobba med dem hela sommaren så blir det en bra sommar. det kan jag garantera. kläderna är hemska, vidriga och jag ser ut som gud-vet-vad. Men jag säljer, skrattar och har kul. Kvällen har tyvärr kommit med lite besvikelser, men inga som jag inte kan överleva.
Precis nu försöker jag hitta en bil som jag kan åka med från festen till malmö på fredag. Vad ska man ha på sig på den festen då? Jag är inte så pigg på att betalan taxi själv. nejtack. Dagen efter ska jag nämligen klippa mig klockan åtta på morgonen. great. Sen ska jag nog även handla lite kläder till. Kanske jeansshortsen. Jag får se. Jag ska först ragga upp folk som ska med en runda i malmö vid den äckliga morgontiden. Kom igen folket, upp och hoppa för min skull ;*
Annars är det träning inför stranden -09. är det bara jag som är peppad? Sjukt härligt ska det bli, sol, bikini, sol, sol, sol. mums säger jag bara.
Kvälln hr spenderats med F och M, mysiga flickor.
nu ska jag sova.
puss på er. ni vet att jag gillar er.

Mest för att jag är historiens bästa bror och jag älskar honom sjukt mycket. Saknar honom så min kropp krampar. Han är verkligen den bästa av dem bästa. Den finaste killen jag någonsin kommer träffa och ingen kommer toppa honom, han är för fin för er. Han är min, sådetärså. Hans nya jobb är kanon, dock lite besviken att det är 23års gräns, men fortfarande den galnaste krogrundan nästa år. Puss på att ingen kan toppa min bror.

jag vill ha

klockan är nu sju.tjugoett när jag börjar skriva dagens första inlägg. Ett godmorgon måste jag få in i texten så jag inte verkar oartig, och där fick ni det. Jag är trött, men jag överlever. Tycker mer synd om J, som inte kunde hålla sig hemma igår fast att hon började jobba halv sju idag. En festprisse,må jag säga.
Nu ska jag äta frukost, sätta på tven och titta på något barnprogram iochmed att det är det enda som finns på tv vid denhär dumma tiden. Efter det ska jag fixa till mig, sen åker jag hem till mig (jag är hos mammsi nu) byter om till mina jobbkläder och lite sånt. Ska även se om jag hittar kameran. Efter det kör P mig till jobbet och det tackar jag för. Ring mig inte, för jag får inte svara. om det är något så skicka sms så besvarar jag dem på lunchen eller någon annan rast.
Du gör mig förvirrad, jag blir tokig. Kanske är du inte den som jag trodde när du presenterade dig, när vi umgicks. Kanske är du någon helt annan. Om du är den som jag nu tror, men inte vill tro, att du är så är du så feg att jag tycker synd om dig. Så fruktansvärt feg. Är det inte pinsamt? Jag är sur, arg, men jag tycker att det är synd om dig, riktigt jävla synd om dig.
Men nog om detta, han kan ha de.
Nu ska jag ner till mitt teé och mina knäckemackor. Ha en bra dag, jag tänker på er.
puss.

jag vill ha sommar, bikini-dagar, fester på stranen, tältning, sommar-klädda-dagar, träning i solen, utfykter, jobb, sommarshopping, fotbollsyra, pumpa hög musik på stranden, promenader, solsken, skratt, samtal, kramar, pussar. Jag vill helt enkelt ha en sjukt bra sommar, och den som försöker försöra/förstör den kommer få betala mycket.
bästisar, vi gör denna sommar oförglömlig, riktigt bra? <3

håll tummarna.

Jag vet inte var jag ska börja berätta om, det har hänt mycket sen sist.
I torsdags var det jobb. Efter det vaxade jag benen så jag äntligen kan gå barbent igen, och strax efter det stack jag in till malmö för att umgås med Pappi under kvällen. Väldigt mysigt, och jag hatar att det går så långt mellan gångerna som han och jag ses. Jag måste verkligen bättra mig för detta kommer inte hålla. Hans lägenhet är iallafall riktigt fet, precis vid Fridhemstorget och det tar ingen tid att varken ta sig till stan eller ribban/standen. i love it. Jag kommer bo där i sommar, helt jävla underbart. mums. Men iallafall.. Idag vaknade jag av mig själv, gick upp käkade frukost, fixade till mig, packade för att sticka till bussen för att möta J. Vi hade en heldag på stan, shoppade en bikini, en tröja och ett par byxor. Jag ska nog in i helgen för att klippa mig och kan hända att jag handlar lite. Ska först räkna mina pengar och se hur jag ligger till. J shoppade också, dock mer än mig. Minns inte allt, men det var bla bikini, jeans, tröja, kjol, leggings. Alla hennes köp var ljuvliga.
Klantig som jag är har jag skjälvklart slarvat bort kameran och har därför inga bilder som är mina egna på sakerna jag köpt. I och med att jag sitter hos mamms finns det en sannolikhet att kameran ligger hemma hos mig, håll tummarna imorgon när jag åker hem.
Imorgon är det jobbdags, nu är det inte längre med hästar eller på skolan utan med mitt sommarjobb. Tosselilla. Antingen så går det kalas eller så går det åt helvete. Vi får väl se. Mina kläder som jag ska ha är vidriga, ni ska få se bild så fort jag har kameran och lite tid.
Min lediga tid har varit bra, lite besvikelser, lite ledsna ögon, lite onda ögat. Men mest skratt och trevligt.
Ett långt inlägg, fölåt.
Sov gott sockerbitar, och dröm om snyggingar som ni dregglar över.

den är finare på.

snart bruna ben

sådär, nu har jag jobbat från halv sju till ett. Riktigt jobbigt faktiskt. Nu ska jag rida, springa. tror dock inte att jag hinner allt jag ska hinna. En sak är säker, och det är att jag vet att ni alla är avundsjuka på mina fyra timmars sömn inatt då när jag gick upp vid fem, halv sex.  Nu sitter jag här, jag borde inte det.
men sen blir det mer jobb, vaxa ben och sånt, malmö, papps, J och folk. mysigt ska det blir, mycket trevligt.
jag vet inte var jag ska sova inatt, men det återkommer jag med.
Musiken nynnas om och om igen, vissa låtar kan inte få nog av bara.


snart sommar, snart bruna ben, ignorera bild.

alla skratt.

Solen står mitt på himlen, jag har nyss kommit in efter min underbara solplats utan någon blåst alls. Hoppas på att man fått lite färg iallafall. Det är med sorg jag går in för att byta kläder då jag börjar jobba klockan 3. Men nu är det sommar på hög nivå, man längtar till helgen/inte jobb-dagar och allt är helt jättebra. Här sitter jag och tänker på förra årets sommar som var ruskigt bra. Kommer verkligen denhär sommaren bli bättre? Jag hoppas med hela mitt hjärta, och som det ser ut nu så lär det blir en riktigt bra sommar. Nu är det bara träning innan som gäller, och jag hoppas min kropp kommer nå det resultat som jag vill. Det hade varit toppen på allt. Därför jobbar jag, man rör sig och ja.
Lite halvflummit inlägg, men ack vad jag längtar till sommaren.

(förra sommaren, alla minnen, alla festligheter, alla skratt, alla utflyckter, alla träningar, allt åkande, all shopping, all solning)

pyjamas med duntäcke

nu såhärpå morgon kvisten tänkte jag allt skriva ett litet inlägg. Mest för att ingen annan i huset är uppe än. Jag har det kallt i mitt rum, riktigt kallt. Jag sitter fortfarande i pyjamas med duntäcket så långt upp det går för att fortfarande se vad jag själv skriver.
Jag måste nämna ovädret som jag vaknade till inatt. Ni alla måste ha märkt det. Helt sinnessjukt. Det regnde som attan, det var åska och det mullrade så man inte kunde sova. Jag som sen är rädd för det vädret blev inte särskillt lugn så jag kunde somna om direkt. Tillslut lyckades jag dock.
Jag pratade med F igår, med B och E for några dagar sen. Jag har kommit fram till att mitt liv är helt fantastiskt just nu, men ändå saknar jag tiderna. Jag saknar er så mitt inre håller på att spricka mitt yttre med sina skrik. Okej, där tog jag kanske i. Men attans vad jag saknar er, bästa vänner. Aldrig vill jag att vi ska skiljas åt. Ni är så otroligt fina, ni inspirerar mig till vem jag vill vara. Med detta ville jag mest bara tacka er, för att ni stannar så troget vid min sida.
Sen har jag J på bollerup, som är helt otrolig. Jag är glad att jag flyttade hit så jag fick träffa den människan. Helt otroligt så bra vi har lärt känna varandra och hur nära vi har kommit. Så många problem vi delar, så många skratt men också en del choklad-deppande-kvällar.
Ni är bäst, jag tycker om er, tack för att ni finns.ingen gör det som ni <3


problemfri tid.

Dagen idag har bestått att lycka, mer lycka, leende och skratt. Jag somnade lycklig och jag vaknade lycklig. Helt otroligt hur en person kan få en sådär. Dock beror detta på fler än en person, utan alla. Alla mår så bra nu, det här härligt att för en gångs skull ha en problemfri tid. Helt underbart.
Dagen har bestått av nationella prov - matte, historia och geografi. Rätt okej dag. Tosselilla information på kvällen, och min träning ligger back.. Men imorgon är det håltimme så det skriker om det, och då är det träna,träna,träna.
Hela veckan är fylld med aktiviteter, och jag vet faktiskt inte själv vad jag ska välja. Det blir mycket jobb som vi inte tycker om men det leder till pengar som vi älskar.

ett flummigare inlägg kommer ikv folket.

vissa stunder i livet kommer vi aldrig lämna.


grattis F!

grattis F, hoppas din dag blev bra. Hoppas alla hade toppen fest igår, att allt blev som planerat och lyckat.
Idag åkte jag, mamms och P en runda, jag tog tåget in till malmö vid ett och var där då vid två. Jag träffade J, sedan begav vi oss för att träffa T, och sedan N och H. En mycket trevlig dag må jag säga. På något underligt sätt så mår man alltid bra runt J och T, vilket är helt underbart. Lite läskigt är det dock då när båda ser rakt igenom mig. Jag kan säga en miljon gånger att det är lungt, att jag skiter i killen, men ändå ser dem i mina ögon att det inte alls är så. Jag måste bli bättre på att spela, att ljuga. Jag får inte längre vara som en öppen bok med utrivna sidor och utsuddad text.
Jag vill tacka F för att hon är den bästa stöttaren i världen och jag är så lycklig att jag har henne.
Jag är tom, helt lost. Folk frågar massa saker men jag vet inte. förlåt, men jag vet inte sjäv riktigt hur jag mår. När jag har tagit reda på det så berättar jag. Jag vet inte än.

Igår kväll blev jag och J bästisar, bevis ser ni nedan.


det är dig jag vill ha. nu är det upp till dig att låta mig gå eller hålla om mig hårt,

grattis T

jag är helt slut. Mina ögon vill inte se, mina öron vill inte höra, min kropp vill sova och min hjärna vill ta en paus. Med andra ord är jag trött efter jobbdagen. jag ska upp tidigt imorgon också, sen förmodligen träffa J, T och hans vänner. vi får hoppas på en mysig och härligt dag imorgon med varmt väder och en sol som står mitt på himlen.
Jag skriver mer i morgon när min hjärna vaknat.
GRATTIS T!
puss.


J, bästa vän.

jobbig dag.

Jag ska börja med att säga godmorgn för att jag vet att alla ligger och sover så gott under deras duntäcken och drömmer söta små drömmar som vi bara älskar. Men jag är uppe, kvart över fem gick jag upp för att vara exakt. Om ungefär fem minuter ska jag cykla iväg till skolan, morgonfodra och sen börja arbeta. En jobbig dag vill säga. Efter jobbet ska jag hem, fixa hästen sen gå ner till skolan, löshoppa, gå hem och sen är det dags för jobb igen.
Nu har jag inte tid att skriva mer, men ni vet ju hur ni kan få tag på mig.
puss, sov lite extra för mig!


bejbi, det är du och jag..


puss.

Dagen har varit fullspeckad med mycket rörelse.
I morse började jag halv åtta, med stalltjänst, sen ridning, sen stalltjänst. Efter det hade vi lunch i typ 20 min, sen matte. Efter det började jag jobba, åkte jag hem, cyklade till glemminge, gick tll stallet, red, fixade i stallet, cyklade till skolan, fodrade, cyklade hem, åt middag 22.00.
Det är en händelserik dag, mysig dag. Jag ska jobba imorgon så väckarklockan står på fem-halv sex. Maffigt. Jag vet att ni sitter i ert varma rum och tycker synd om mig.

Nu ska jag snart sova, J och J sitter och spelar, medan jag ser film.
skriver mer imorgon, är så trött att jag inte ens kan komma på vad jag ska skriva.
sov gott iallafall. puss.


sommaren -09

Jag mår illa, usch så illa. Fråga inte varför för jag vet inte. Antagligen har jag ätit något med mjölk i eller något annat konstigt. Men en sak är säker och det är att mitt öra gör ont och jag mår illa. Annars har dagen inte varit dålig alls, riktig bra faktist. Geografi i morse, sedan arobic på idrotten där hela s+nph08 såg ut som fån, lunch, avel och sist info om nästa år. Ganska lugn dag alltså.
Imorgon blir dagen värre dock.. Börjar halv åtta, stalltjänst sedan ridning. Efter det har vi lunch, matte och sen slutar vi. Efter det ska jag börja jobba och hoppas att jobbet går snabbt så jag kan komma hem, springa en runda och rida. Ni vet väl att sommaren 09 närmar sig med stormsteg och likaså gör bikinin. Tränatränaträna. Yesyes :)
Annars i helgen händer en de saker, inte mycket roligt dock. Jobb både fredag och lördagen. på söndagen hoppas jag på vaxning av ben och träffa folk. Så hela helgen är uppspikad med saker att hitta på.

vi får snart ses igen.

godnatt, dröm sött nu.

så ska jag själv fösöka sova utan att behöva springa och hurva (johan glans humor)


speciellt en dag som denna.

Jag har fått jobbschema. Jobbar den 20, 21, 23, 24. Ganska chill, sen blir det nog inte mer jobb denna månad. Jag har typ fått öroninflamation som jag bara vill kräkas på, jag har sovit typ tre timmar i natt och det vill jag också kräkas på. Jag ska på någon jävla utflykt idag med alla ettorna och vi ska fota blommor. Det vill jag kräkas på. Och jag kräkte nyss, förmycket laktos igår. Morgonen börjar inte bra, men den blir kanske bättre.
Mah, världes lockigaste hår står åt alla håll, hur ska man lyckas med detta en morgon som denna? haha, helt sinnessjukt.
Jag är trött, men jag är så jävla spidad. Jag hatar dig för att du har fått mig att tycka m mig. Herregud vad jag hatar dig. Aldrig igen, aldrig.
Nu ska jag sätta på masken, sminket, patta håret, äckliga kläder. nu är snart masken på och jag är typ 5% emmy. Det gillar vi.
Hoppas någon har haft en bättre morgon. pussis.


jag saknar det, en del av mig stannade kvar hos er. Jag saknar er, speciellt en dag som denna.

du är en fegis, en tönt, ett äckel.

Jag är glad, jag mår bra, jag kommer kunna sova. Det repeterar jag om och om igen när jag ler och mina ögon ler. Jag försöker inbilla mig för jag har läst att om man ler hela tiden så inbillar kroppen sig att man mår bra och är glad. Antligen så har jag inte försökt tillräcklig länge eller så lyssnar inte min kropp på de positiva signalerna. För mig eget bästa hoppas jag att det är alternativ nummer ett.
Min mask, min roll under dagen ligger bredvid min i sängen, nu ska jag in och tvätta bort sminket och bli 100% emmy. Ingen annan, ingen mask, ingen maskara, inget platt hår, inga tajta kläder. Nu är det bara 100% jag, 100% mina känslor och min kropp utan massa skit. Lite läskigt egentligen hur "naken" man är när sminket är av, håret är ruffsigt och kläderna är sovbara. Så känslig man är i dessa minuterna när man inte är någon annan utan bara sig själv.
Nu ska masken få vila, jag ska skrika, gråta, skratta, le, tänka, drömma och imorgon är jag den samma som idag. Min mask är grym, riktigt skicklig. Alla borde ha en mask som denna. Den sviker dig aldig, ill promise you.
Tack till S, J och speciellt B som har fått mig att överleva dagen.
Nu ligger jag med en sänglampa tänd, huvudet under täcket, under armen ligger mitt gosedjur. Jag är liten och rädd, räddare än ett barn. mörkret knackar på rutan, jag är rädd. Mitt gömställe är under täcket, där hittar monsterna mig aldrig. nu är jag trygg, som en femåring innan hon/han ska sova, lika säker är jag.


bejbi, jag älskar dig..

och du fegis, en tönt, ett äckel. dig hatar jag, och jag hatar dig mer för varje minut som går, för varje minut inser jag hur mycket jag tycker om dig. du är falsk. försvinn. bort.

onda ögat.

Sovmorgon till halv nio. Skrev nationella lästestet och nu väntar jag på att klockan ska bli halv elva så vi kan börja med lyssna-delen. Wish me luck guys. Det gick åt helvete med det första, för mycket tankar, för lite hjärna, för mycket drömmande, för lite konsentration. Men det blir bra ändå ska ni se.
Annars så mår jag bra idag, trött men glad som en lärka. Livet leker, solen skiner, jag sitter med jacka, det är kallt som tusan. Men solen skiner, inte ett moln på himmlen.
2 nationella idag (läsa och lyssna) sen historia prov och sen sista gången innan geografin ska vara klar. Ganska mycket denna veckan, men det går det med.
Känner ni inte så positiv jag är idag? Jag blir ganska förvånad själv över att min dag igår var så piss och idag är så på topp. det är bra dock. Somliga människor räddar ens dagar liksom.
Andra förstör ens dagar med sms, telefonsamtal, texter, msn konversationer, prat, blickar och annat skit. Men till dom ger jag bara "onda ögat" och sedan fortsätter hoppandes vidare och truddelutta på någon låt som jag har på hjärnan.
Jag tror jag missbrukar musik. verkligen missbrukar musik. Jag kan alla era texter, alla, jag kan melodin och nu är det inte samma sak att lyssna på dom. skriv nytt material, snälla.
nu pratar jag om allt och inget. men visst är det trevligt?
Ff är söt som socker, J är snygg som gud vet vad. jag tycker om dom.


bejbi, ska vi ses i helgen?

ninjasticks.

dagen har varit fylld av skola, tråkigt men sant. Den har även innehållt många samtal med J om helgens bravader, många skratt, mycket hopp, lite lek, mycket tankar och en del besvikelser.
J gör ens dagar bra och jag är riktigt glad att hon flyttat in här hos mig. Vi har samtalat fram och tillbaka, vi kom fram till ett nöjt svar fyllt med hopp och glädje. Ett sms kan säga så mycket, och en del besvikelser uppstod. Jag förstår inte, ingenting. Eller jo, jag förstår en smula, men inte tillräckligt för att jag ska förstå vad som har hänt, vad som händer ochvd som ska hända. Mer prat imorgon. tack J, du gör det bra.
Jag berättade, jag gick bak lite i tiden. Jag skulle aldrig gjort det, aldrig. Bilderna, minnena. De är för starka idag. Känslan, rädslan, obehaget, hatet. Det är för mycket, mina skrik är för höga. Att en kväll kan göra såhär mot en, en ynka kväll. Det har dock blivit bättre, mitt förflutna är mitt förflutna. nu är nu och jag håller armarna öppna för framtiden.
Idag lagade J och jag (mest J) min säng som stått på tre ben de senaste två veckorna. Vi fixade verktyg och nu är alla benen av. Klockan tio på kvällen är vi ganka trötta och av någon anledning fick vi en idé att göra ninjasticks och nunchackas. Vi är fem år gamla och våra hjältar är turtles. - skämt åsido.
nu ska jag läsa igenom historian och sen försöka sova. hopps att jag lyckas bättre idag än jag gjorde igår.sist; godnatt.
" kärleken är någonting som vi alla vill ha, och får vi ingen bit av den så mår vi inte bra. men alla har vi någon som man vill tycka om, försvinner vi i slutet så få vi börja om" - tralalala..

godmorgon!

dålig dag, dålig natt, dålig morgon, dåligt sms, dålig musik, dålig tanke och dåligt drömmande.

sådär, emmy mår primaballerina igen. Hade en dålig dag igår, inte positiv, inte glad - en dålig dag helt enkelt. Funderingar, tankar och drömmar har ägt min natt och jag kan lova att varken mina ögon, min kropp eller min hjärna har fått slappna av många timmar inatt. tyvärr, för jag behöver sömnen. sådana nätter kan man ha ibland. Dålig morgon. ställde klockan på sex och har varit upp sen dess. Gett hästarna mat, ska snart ut i stallet igen. dåligt sms väntar jag på, dålig musik lyssnar jag på, dåliga tankar äger min kopp, dåligt drömmande har jag drömt i flera dygn.
Hoppas någon fick mer sömn än mig.

Godmorgon!
jag måste säga att jag saknar tiden när Felicita dunkade ut ur högtalaren.
"En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen"
<3

tankeinriktad sömnlöshet.

Nu har jag krypt ner under mitt varma duntäcke i mina kalsonger och brorens tröja. En trebenad säng, javisst är jag på min vakt så sängen inte stegrar eller får för sig att knäcka ett ben till. en lampa är tänd då jag är så mörkrädd, mitt gosedjur är placerad underarmen. Allt är som det brukar. Jag drar över täcket över huvudet, men fortfarande vill inte min kropp slappna av, min hjärna går på högvarv och mina ögon stirrar utan att blinka.
istället för att sova ligger jag och funderar på helt ovesentliga saker som vad som händer imorgon, vad J kommer drömma om i natt, varför ord är ord ( tex, varför dator heter dator, varför säng heter säng), vad mitt föredrag i svenskan ska handla om, kompisar, killar och en miljon andra saker.
jag ska sova, jag ska.
upp klockan sex imorgon. inte saftigt allt.
nu blir det musik och sovtid, hoppas jag.godnatt alla snyggingar, dröm om någon som är den finaste i världen för dig. dröm en lycklig dröm och dröm så länge du kan. dröm på, killar dröm om Rachel bilson, mischa barton, eva longoria, heidi klum. Flickor dröm om Bam margera, adam body, ryan schekler, chad michael murray. Dröm annars om någon som ni tycker om. Ha en bra natt, det ska jag ha. Jag vet vem jag ska drömma om och vad, valet är svårt dock.. nu ska jagbara somna också.
godnatt.

fotodag.

nu har det gått för lång tid sen jag skrev. Jag känner hur mina händer längtar att få knappa på tangenterna och få hålla i pennan. Rent för många tankar springer genom mitt huvud så jag tror inte ens att det är lönt att ens försöka skriva ner alla. Jag förstår mig inte nämligen sjäv på alla mina egna tankar, funderingar och känslor.
Gårdagen såg ut såhär; vaknade 05.58 av att en uggla som skrek utanför mitt fönster. det gillades inte. Jag gick upp, gav hästarn mat, åt frukost, plockade undan, packade, gick ut till stallet och fixade sen kom mammsi och hämtade mig vid åtta. 11 började lillsysterns konfa, umgicks med folket, åt och sånt. vid 15 tog jag tåget till malmö, träffade J. Hon räddar mig. Utan henne fungerar inget. På kvällen cyklade jag och J till Lindeborg och träffade T (TT- bara M och F förstår. haha), M och F. Det blev en kall, mörk och läskig kväll men ändå lyckad. härliga människor, mycket skratt, en del fotboll, mycket köld och en del snack.

citat från F då vi gick förbi en vägbom.
"Först hette detta säkert stolpe, sen körde någon in i den och då lät det - boom. Därför heter det nog bom."
- haha, jag skrattar fortfaande åt det.

Idag vaknade jag vid nio och fortfarande är jag helt förvirrad. tummen-ner på det. Men ja, Jag, J och E åkte in till centrum vd 11, gick i affärer till 13. Då tog jag tåget hem, duschade, fixade till mig och vid 15 mötte jag F. Vi gick iväg och hade en ljuvlig tid, mycket prat. Utan henne hade jag aldrig klarat mig. En härlig fotodag blev det 100 bilder varav jag var med på ungefär 90. haha. vid 16.30 åkte jag och mammsi och handlade, sen åkte jag ut till bolle. Nu sitter jag med en sallad och tänker på sommaren 09. Träning, here i come.


PUSS PÅ MALMÖ FF SOM VANN. - yesyes

littlesister.

sverige förlorade igår och jag sitter fortfarande här och förbannar mig om resultatet när slutpipan skrek. Svergie kunde bättre, vi hade en dålig dag. Men kom igen, gå på lite. Vilka jävla chanser vi hade. Men i glömmer den matchen, tänk på den som kommer. Vi fick varken guld eller silver, vi kan få brons om vi vinner mot usa. Kom igen sverige, förfan.

annars så ställde jag klockan på sex.nollnoll i morse men jag vaknade strax innan då en uggla stod utanför mitt fönster och skrek nått s frukansvärt. kvart över gick jag ut till stallet och fodrade, nu har jag nyss ätit frukost. Ska försöka packa och städa lite snabbt. Sen blir det stallet igen och fixa mat och sånt till ikv så A slipper göra det, näst blir duschen sen hem och till min lillasysters konfa. Hem till familjen, fylla dagen med skratt. Sen blir det malmö, med J, sover hos henne och sen hittar vi på något på kvällen.
Jag är ganska upptagen idag. tyvärr, så kanske hinner jag inte med ett inlägg till. Men jag ska försöka.
puss.


my sweet sister.
(skabbild.)

mitt liv är mitt igen.

mitt liv är tillbaka i mina händer. Jag har i nästan ett år levt i mitt förflutna, i det som hände då. Äntligen har jag mitt liv i mina händer, lägger ingen tanke på den förflutna utan nu är det nuet och framtiden om regerar mina tankar. Riktigt härligt, man blir liksom född på nytt - utan något förflutet. Det finns så många att tacka, men inga namn kommer att nämnas.

För övrigt sitter jag och ser hockeyn, canada gjorde nyss ett mål. Det sög balle om man använder ett vårdat språk. Annars är jag kvar på Bollerup i natt, medan mamma hämtar mig vid nio imorgon. elva är det konfa för emma, sen blir det försöka hinna träffa F men ska till malmö så snabbt jag kan. Ska då träffa J som jag ska sova hos, och vi ska då träffa T och F. en lyckad kväll hoppas jag på.
Nej, nu ska inte bloggen distrahera matchen.
puss.

det handlar om.

vad handlar kärlek om för dig?

För mig handlar det om att prata sönder nätterna med sin bästa kompis, skratta och le åt allt som sägs och repetera allt som hänt, i huvudet. Det handlar om att sätta på samma film om och om igen, för att du missar lika mycket ur filmen första som tioånde gången du ser den för den tappas bort bland kyssarna. Det handlar om att känslan med varandra driver bort min trötthet, hungerkänslan och allt annat. Den känslan är så kraftig och stor att den driver bort alla andra små känslor. Det handlar om att allt smakar dålig förutom en persons läppar, det är det ända du behöver just i den stunden. Det handlar om kuddkrig och älska att förlora då tröstpriset är en mysig puss.  Det handlar om att pussa bort smärtan och viska i någons öra hur vacker den är när den sover. Det handlar om magkänslan då det pirrar som mest men även den ljusa glimten i vardagens gråa stunder. Det handar om att tappa bort sig i någons ögon och aldrig hitta rätt, krama koppen då du är vilse i deras ögon. Det handlar om att pilla i någons hår när den ska sova eller klia den på ryggen när ni nyss vaknar. För mig handlar det om att nynna på glad musik hela dagarna och att ha överskottsenergi till tusen. Det handlar även om den pussen man pussas då man säger hejdå, men även den när man säger hej. Det handlar om det lilla godnatt smset på kvällen, och godmorgon smset som man vaknar av.

haha, detta gör emmy när hon är uttråkad, lyssnar på musik och känner sig på skrivhumör.
ingen seriös text alltså.


ny fotodag med bästis i helgen, nya bilder kommer. försök att stå ut så länge.


en söt morgon

vaknade kvart över sju av en mamma som ringde och ett sms som skickades till mig. J kom strax in på rummet, nyvaken och vacker. Vi gick ner och gjorde frukost, jag åt knäckemackor och drack te.. för ovanlighetensskull 8-).
Idrott halv tio, springa 3 km på tid i blåst och regn, njäätack. Får se hur detta går.
Annars idag ska jag bara ha häst i eftermiddag, rida, plugga och packa. Planer inför helgen kommer senare när jag vet om jag ska jobba eller inte.
Nu ska jag springa iväg.
Puss. Hoppas alla drömt sött inatt.

stormig berg-ochdalbana.

Idag har varit hänelserik. Promenad med J till och hem från skolan, då det var helt omöjligt att ta med cyklarna pga av stormen. så min dag har varit stormig.
Annars har dagen varit lugn. Biologi, Biologi, Svenska. en bra dag, javisst. På svenskan ska jag skriva ett föredrag, just nu ser det ut som om jag kommer att skriva om Jenna Jameson, det gillas - jag vet. Annars har jag och johanna varit ute och lekt med min pålle i hagen så han fick springa av sig. I detta ovädret har han mest stått inne i stallet, tyvärr.
Pga av vädret, regnet och stormen bestämde jag och J oss snabbt i morse för att vi tillät oss att ha en "storhetsdag" som vi kallar det. Det innebär en dag med ofixat hår, stora kläder och osminkade. Det är skönt i detta vädret kan jag säga.

okej, nu har jag förklarat den stormiga delen av min rubrik så nu börjar jag med berg-ochdalbanekänslan. Jag vet inte varför men ena minuten har jag lagt mig ner på marken av skratt och nästa vill jag inte ens prata, jag har inget att säga. Ibland hoppar mig kropp av lycka, ibland är den liggande av tristhet.
nu är jag dock positiv och glad. och lugn. Så tråkigt det är att vara lugn, jag håller på att somna.
Men i mitt huvud snurrar  "har du någonsin mött en tjej söt som hon, en som man bara vill krama om för en stund" nanana.. den är fin.
Godnatt, puss.

meningslöst tidsfördriv

Ja, det är biologi för S+nnph08, ett jävla meningslöst tidsfördriv. Nu sitter vi alla i datasalen som några frågetecken och ingen vet egentligen vad vi ska göra, vad vi ska fota och vad vi ska skriva om. Det gillar vår klass.
Men så som jag har förstått det ska vi göra en egen flora med en miljon blommor som ingen har en aning om hur dem ens ser ut. Sen en dag i framtiden, nästa vecka, då ska vi åka till stenshuvud och fota blommor. Så intressant. Mitt intresse flödar i rummet, så kul det ska bli. Om det blir fint väder så kanske det blir lite mer lyckat iallafall.

Sen har jag ännu ett biologipass, slutar 10. ska gå till fritid och prata med dem, sen även upp till kansliet och prata med dem som har hand om praktiken i sommar. Efter det ska jag hem, och min nästa lektion börjar klockan tre. YEY, melikemelike. Fast det regnar och stormar så ska jag även ut på en härlig ridtur i regnet. Så mysigt :)


kyssi, änltigen på benen och drar sig till skolan. hon är bättre än världen.

Annars har jag en bra dag, pigg och glad med en Snordi bredvid mig. Hon är fan översöt, melikemelike. Alla ska ha en vän som snordi, jag lovar att ni hade mått toppen då. Hon är verkligen den som alltid får en att skratta och le, läs bara inlägget "hallå världen" som hon skrev till mig igår. Hon kan konsten att få alla att må bra, alla att skratta, le och hon får mig att gå upp på morgen. Så mycket trevligare allt har blivit sen hon flyttade upp till mig. Hon är bra. ily :* - alltidvi?
Frida, bästa kompis. Behövs det egenltigen sägas mer? Hon är den bästa någonsin och kommer alltid förbli min nummer ett. Så länge hon inte lämnar mig vill säga. Alla tårar hon tårkar, alla skratt och gett mig, alla peppande ord hon har sagt som ännu idag inspirerar mig. Hon är grymt bra på allt och en förebild för många, för mig iallafall. Du får mig att må bra, kommer över saker och fortsätta le fast det är tufft. ily, lämna mig inte.
Bellski, vad ska man säga. Det mesta har jag skrivit till de två andra men du är ändå den med mest minnen. Sen vi sågs första gången hos ingalill (dagmamman) så har vi varit oskiljbara. Man vet alltid att vi finns där för varandra och jag vill aldrig mista dig. Jag har inte råd att mista dig. Det är inte ofta jag mår dåligt när jag är med dig, alltid gör vi något kul. Strandtennis, Tunisien, Kareoke, Badminton, Sola, Bada, Promenader. Du är oslagbar, och bäst. ily :* - lämna mig aldrig?

hallå världen.

Det finns en tjej som jag inte skulle klara mig utan. Jag vet inte vad jag hade gjort om hon försvann. Dagarna här på Bollerup hade inte varit dagar de hade varit veckor och om inte hon var här hade de förvandlats till år. Jag vet att om två år måste vi gå skilda vägar, men jag vet också att hon är en person som jag efter de här två åren kommer att hålla kontakten som bäst med. Det finns inget liv här utan Emmy. Det är hon som peppar mig till att gå i skolan om morgonarna och det är hon som håller mig vaken om nätterna. Jag vet att vi är olika som dag och natt men det är kanske därför vi hör så bra ihop. Hon misstolkar allt jag säger och hon berättar för mig att jag inte ska tvivla. När jag får ett löv i munnen skrattar hon så att hon inte kan cykla. När hon skrattar så skrattar jag. Hoppar hon så hoppar jag.


Det finns ingen som gör mig så glad som du. // Johanna "Snordi" Nord


emmy tycker om snordi. / e.


complain.

jag måste vara sjuk, herregud vad min mage värker. Jag mår illa, jag orkar inte äta.
yes, i complain.

jag tycker inte om honom, jag tycker inte om honom, inte alls, inte lite, inte mycket. Jag tycker inte om honom. Min hjärna går på helvarav. Jag kan inte somna, inte slappna av, inte plugga. Idag går det inte.
en del av mig är så pepp, så taggad att det är helt sinnessjukt. Den delen har ett stort fett leende och hoppar upp och ner av glädje. Den sidan av mig kan inte slappna av för en minut. Nu har jag släpp honom, nu är jag bra igen, utan honom. Helt underbart, mitt inre hoppar. Den sidan av mig säger glatt: Du har kommit över honom, sattsa på han den andra nu, kom igen, visa honom att du kan få andra. Du är fri emmy, gör vad du vill. Nu har du ingen som stoppar dig.
Men en annan sida står fortfarande och håller om honom, vill inte släppa. Det nya är läskigt och det gamla är tryggt. Den sidan av mig vill inte gå vidare utan stanna kvar i det förslutna. Den sidan säger gång på gång: Är det verkligen tid att släppa din gamla, tänk så kommer han tillbaka? Tänk så har han inte släppt dig helt? Ska du verkligen gå?

Jag vet att han har släppt mig, och jag vet att jag går vidare. jag vet att jag kommer satsa nu, jag vet att jag kommer lyckas. Tack vänner, ni är bra. 

skratta ni.

skratta ni, jag vet att ni vill, så bara skratta. det är lugnt.
Jag sitter med fuktigt hår efter regnet, mörkrädd så jag inte vågar lämna sängen, min säng har bara tre ben på min säng eftersom det ena knäcktes förra veckan så nu ligger jag i en nerförsbacke. Pricken är ändå att vi inte har någon värme i huset. Nu ligger jag under täcket, med två par strumpor, kalsonger, joggingbyxor, tshirt och tjocktröja. ja, bara skratta.

Valborg blev lyckad, lite öm i kroppen dock.
Fredagskvällen spenderades hos bästis F, vi åt godis, såg humorgalan, sen 8 mile och efter det satt vi och pratade till två om allt. jag är så sjukt glad att jag har henne, hon får mig verkligen att leva livet.
Lördagskvällen spederades med J i malmö. Vi stack till ribban, träffade trevligt folk, fixade en brasa, cyklade hem, snackade och sov.
Idag var det malmö, ystad, bolle.


ily <3

valborgsdimman.

jag hade en riktigt jävla lyckad valborg och hoppas att alla andra hade det lika trevligt som mig. Det var inga sura miner på festen överhuvudtaget. Riktigt trevligt folk, härlig musik, fint väder, grillande, dansande på både bord och stolar, skratt, prat, blåmärken. ja, det var väl det mesta.


bästa kompis innan festen. Favorit i repris.


folket, jag sa att det var bramorgonen efter. tummen upp på ketchup på väggarn, coka cola i taket, och ja, resten er ni på bilden.


tack folket, det var en bra kväll.


RSS 2.0