vecka fem.

måndag; engelska tio till halv tolv, sen traktor. eftersom jag har kört upp på trakton hade jag ledigt. jag och jenny gradin gick trean, åt middag, väntade hos johanna nord tills de skulle till läkaren. efter det stack vi till hotellet och umgicks med folk. vi var hemma igen vid tio.
tisdag; matte, svenska, historia, geografi.
onsdag; biologi - växt och djurliv, biologi - kretslopp sen ställde jag in restan av dagen. var sjuk..
torsdag; geografi, idrott - prov och inlämning, ridning - prov, stalltjänst.
fredag; körning, ridning, matte - prov. stannar på skolan, värmen försvann på natten och vaknade i ett hus med minusgrader.
lördag; fodrade morgon, red - hoppning, stannar på skolan.
söndag; jobb, ystad, jobb.


kysse, tack för veckan, du är bra som alltid.
johanna nord, tacktacktack för att du stöttar. du är bra!


imorgon ska jag vara på skolan sex och fodra i körstallet. sedan mocka, släppa ut hästar. sedan ska jag bege mig hem, släppa ut min pålle, duscha och vänta på mamma. sen ska vi bege oss till ystad där jag förmodligen ska träffa frida och lite smått och gott. sen vid två åker jag tillbaka till bollerup, klockan tre ska jag jobba igen, ner på skolan, fodra, ta in hästar, hem och äta middag och sedan ner till skolan och fodra vid tio igen. inte någon saftig dag alls.
nu ska jag sova. puss <3

tralalala, sjunger med i livets visa.

en ny blogg, en gladare blogg.
dagen på bollerup idag såg ut som såhär; klockan ringde sju, kvar i åtta satt jag och mina vänner i matsalen och åt frukost. kvart över åtta började första lektionen som var geografi och där gjorde vi inte så mycket, gick mest igenom det som vi hade i läxa. efter det var det idrott där vi lämnade in 6 fördjupningsfrågor och skrev ett prov om friskvård och kroppen, typ muskler, senor, leder, skelettet, allt sådant. efter det hann man hem, plugga till ridprovet som vi hade senare vid ett, vilket jag tror och hoppas gick bra. efter det hade vi stalltjänst och avslutade dagen vid halv fem. nu har jag varit i stallet, red inte idag utan tar det imorgon. nu väntar duschen och sedan ska jag ta mig tusan sätta mig ner och gå igenom matten och tänka på om jag ska göra provet imorgon eller nästa vecka.
Lite smått och gott livade upp dagen och här sitter man pigg som en mört och glad som en lärka. eller pigg och pigg, men betydligt piggare än jag trodde jag skulle vara. bilder från veckan kommer imorgon då skolveckan avslutas och det firas med bilder (y) yey.
nu måste jag fodra, snabba emmy, spring!

hur har er dag varit?

den tjugoåttonde januari.

först vill jag önska frida och melissa en trevlig vistelse i stockholm och hoppas att oasis spelar underbart!
idag gick jag första lektionen, sen stack jag hem och stannade hemma. jag har ingen ork i kroppen och gå tillbaka och jag känner inte för det iheller. jag mår illa, har ont i magen, fryser, är trött och har absolut ingen matlust överhuvudtaget.
idag är en hemsk dag, idag den 28/1 släpper jag honom. jag kan tyvärr inte änu avslöja om det gått eller inte men det kommer. jag ska inte skriva om det alls mer än att mitt inre tar död på mig.
så jag skippade sista lektionerna idag, pluggade, sov, såg film, stallet. ja, jag var sysselsatt. har ingen matlust, har ätit lite nudlar, orkade inte äta alla, sen två knäckemackor. det är sjukt, jag som brukar äta mat för en hel familj. men det blir väl bättre. idag ska jag ha släppt honom, min kropp smärtar fortfarande bara jag vilar mina ögon på en annan kille så jag vet inte hur det gick. men det är ändå bättre, fast nu har jag inte träffat honom på typ en månad, så så länge jag inte får ett återfall när jag ser honom är jag riktigt jävla stolt.
imorgon har vi geografi 20 sidor, ridprov, inlämning i idott och prov i idrott. härligt. nu ska jag forsätta plugga och hålla mig sysselsatt. jag och fanny ska springa rundor och se vilka muskler i använder. sånt gillar vi.
nu ska jag inte skriva mer blogg för då faller tankarna tillbaka på honom.
puss på er. <3
godnatt.

någon gång måste kroppen sluta krampa?
någon gång måste rösten ta slut?
någon gång måste hjärnan sluta spela upp filmer(bilder)?
någon gång måste öronen sluta inbilla sig någons röst?
någon gång måste läpparna sluta längta?
någon gång måste ryggen inse att hans armar inte kommer hålla runt den?
någon gång måste händerna förstå att dom aldrig får ta i hans igen?
någon gång måste benen sluta springa?
någon gång måste allt ta slut?

mina tankar lever själv.

mina tankar lever ett eget liv. först vill jag släppa dig och vill inte tänka på något annat, sen nästa minut vill jag bara sitta i dina armar och höra dina andetag mot min panna.
det är ännu inte okej att jag närmar mig någon annan, min kropp, min smärta straffar mig för varje gång jag rör vid någon annan, även om det inte är med flit. smärtan är äcklig, den får mig att må dåligt. jag är tjock, jag är äcklig, att någon ens vill umgås med mig, att jag är ful, hur kan någon vilja ens prata med mig? mina tankar slår en stor svart läderpiska mot min rygg och det smärtar, fast allt jag blir tillsagt är att gå vidare. jag kan inte än, mina tankar är redo men min kropp är inte. jag vill inte ha någon annans läppar mot mina, någons hand i min, någons armar runt min kropp, någons ögon som säger att jag är allt de vill ha, någons leende som får hela mitt inre att skratta, någons fingrar som pillar i mitt hår. min tanke är klar; du är borta, du kan ha de, jag ska inte låta dig få mig när du inte är värd det. men min kropp skriker motsatsen.
jag är trött på detta, olika signaler från alla. min ork tar slut, förlåt.


hur gör ni för att orka?

upp och hoppa, klockan är sex!

imorgonbitti är det morgonfodring klockan sex igen, sen pyser jag, fanny, jenny och johanna ut och rider innan skolan börjar. (y) visst är vi duktiga?
kvällen var mest varit plugg, film, mys, godis, bok, foto, stallet, dusch, hårinpackning. ja, lite smått och gott.
mycket trevlig kväll må jag säga.
godnatt, sov gott, dröm sött.

puss på fanny som förgyller kvällarna. <3
bättre inlägg kommer imorgon tror jag.

until the day that i die.

vad ska jag säga? värmen är tillbaka i huset i alla rum förutom mitt, och varför förvånas jag inte?
alla mina flickor i ystad verkar ha en rätt bra kväll igår medan jag satt här. nu i efterhand frågar jag mig varför jag inte följde med. men jag har lovat att bättra mig och festafestafesta.
på onsdag ska jag släppa honom, aldrig ska jag skänka en tanke på honom igen. jag vet inte hur det ska gå men härligt ska det bli om jag lyckas. frida och melissa åker även till stockholm för att se oasis och jag kommer sakna dom små palterna. imorgon har jag bara en lektion, engelska. annars har jag fullt upp med prov och träning i veckan.

nu ska jag läsa pojken som kallades det på engelska. wish me luck.
inlägg och bilder kommer ikv.
puss.

fryser till döds - veckan.

veckan har bestått av träning, träningsverk, ridning, trallekörning, häst, plugg, film, skratt, promenader, tråkiga lektioner, roliga lektioner, livskunskap, handboll, tv-tittande och massa annat.
vi hade vikarie på körningen i fredags. hans kommentar till kysse; jag vet inte riktigt hur du gör, men det ser lite mongo ut.
jag och kysse brast i skratt, sjuka kommentarer hade han.dagen började vid tio då jag traskade upp, åt frulle, packade ihop mina saker, handlade mat iför veckan och sedan försvann jag till bollerup. här jag jag bara tränat, stallet, fixat käk, snackat skit, sett film och sånt. och justfan, vår värme är spårlöst försvunnen. värme, element, varmvatten, allt är som bortblåst. och dom sa klockan ett idag att det skulle komma någon innan nio ikv som kunde fixa det så vi slapp sova här när det är typ minusgrader, men tror ni dom har dykt upp? nej! så här sitter jag, olivia, jenny och fanny i ett hus utan någon värme alls och fryser ihjäl. det är kallt och inte allt kul kan jag säga. haha, alltid att det ska vara sånt klydd med värme eller ström. nästan skrattretande.
nu är jag påpälsad som jag ska till typ nordpolen, och temperaturen på mitt rum är inte långt ifrån det kan jag säga. jag ligger under duntäcke och filt. med två par stumpor, kalsonger, mjukisbyxor, tshirt, tjocktröja, halsduk och mössa. jag kan säga att jag fortfarande är ganska kall fast lampor är tända och ljus brinner förfullt.

ursäkta mitt osminkade jag, hoppas ni överlever och se mig sådär.
nu ska jag läsa eller se film eller något.
godnatt, puss.

minnet ska försvinna.

lite kortfattat om dagen. började halv åtta med att mocka en 3 spilter, halma och sopa. efter det hade jag 1,5 timmes knoppning framför mig. efter det skulle vi köra hästochvagn vilket gick bra. hade vikarie. sedan hade vi lunch och avslutade dagen med matte från halv ett till två. vid halv fem kom peter, åkte hem, käkade, duschade, stack till svensson, såg lets dance, snackade, såg 8 mile och nu sitter jag här.

minnet av honom ska försvinna den 28:de. då ska jag aldrig se hans leende när jag stänger mina ögon, höra hans mjuka röst i mina öron, känna hans fasta hans och arm mot min rygg, känna när han håller min hand sådär fast och stadigt, när blicken säger; du är min och jag släpper dig inte, känna hans händer pilla i mitt hår. minnena ska vara som bortblåsta. hur ska detta gå?


med denna bilden ville jag hälsa alla godnatt, sov gott, dröm söta drömmar.
pusspuss
(inlägg kommer imorgon).

jag vet inte riktigt.

jag vet inte vad jag ska säga, det finns inget att säga. jag är tom.
det är inte de ytliga sakerna som jag saknar utan det är hur han fick mig att känna mig. den känslan kan jag inte beskriva, hur länge jag än sitter och funderar. det finns inte ord som kan beskriva den tillräckligt bra. min glädje, mina fjärilar som levde ett eget liv, mitt leende, mitt skratt som vägrade sluta klinga, mina ögon som lös som kristaller, min kropp som mådde så otroligt bra. det var min känsla som jag saknar.
--

har du trillat ihop av att du gråtit, har dina ben slutat bära dig och dina andetag når inte fram för att tårarna rinner? Har du hatat den personen du äskar så innerligt? Har du skrikit till din röst tagit slut av din inre smärta? Har du klistat på leendet och glittret i dina ögon då du mådde som dåligast? Har du skadat dig själv för att du hatat allt du gjort? Har du känt dig så tjock att du inte själv kunde stå naken i duschen utan du var tvungen att ha kläder på dig som döljde din kropp? Har du känt när hoppet försvann, när modet sprang iväg, när styrkan blivit rädd och svagheten dök upp? Har du försökt att leka som om du inte bryr dig när de spottar orden rätt i ansiktet på dig, men sen när du kom hem bröt du ihop för deras ord? Har du någon gång känt att du gråtit ut alla dina inälvor?
du har mycket kvar att lära min vän.
--

redigerad av frida. syns dock inte så mycket i denna storleken.
puss på henne iallafall för att hon är bäst.
puss på emmie som hjälper en genom allt.
puss på kysse som räddar mina dagar och får mig att orka.
puss på alla. <3


TRALLEPOWER!

MÅNDAG 19/1.
fyfan, jag är grym på tralle! typ bättre än självaste bönderna.
körde på mvg tid, men tack vare att släpet till trallen takade upp sig så fick jag 20 sekunder ifrån mvg. surt som fan, jag vet.. men om jag skriver mvg på teorin i trean kanske jag kan jobba upp det (y)
annars var dagen bra, träning, plugga in världens länder, musik, saknar ystad. men ja, den såg väl ut som alla andra.jag vill inte veta att du har glömt oss, men jag vet det.
jag vill inte veta att du har gått ifrån mig, men jag vet det.
jag vill inte veta att du gör dig till för någon annan, men jag vet det.
jag vill inte veta att jag inte ens finns med i dina tankar då och då, men jag vet det.
jag vill inte veta att du inte vill ge med en andra chans, men jag vet det.
jag vill inte veta att du tittar på andra tjejer, men jag vet det.
jag vill inte veta att du gör dig till för någon annan, men jag vet det.
jag vill inte veta att någon anna får röra dina läppar, men jag vet det.
jag vill inte veta att en tjej just nu skrattar av lycka som du ger henne, men jag vet det.
jag vill inte veta att du har kommit över detta, men jag vet det.

 (bilden redigerad av frida svensson, tack <3)

jag har blivit en av dem.

jag har fortfarande inte kryssat för söndag, det gör för ont. jag ska kryssa för det, men inte i denna minut. det smärtar inte med inställningen; om 14 dagar ska jag inte mer tänka på dig utan det smärtar när man tar pennan i handen och tänker; nu är det en dag mindre kvar. Släpp själva dig är väl inte det svåraste, det är släppa allt vi gjort, släppa våra minnen, mitt leende, den känslan. det är det jag vill hålla kvar så hårt jag än kan. jag vill känna lukten från sommaren, känna din närhet. men det går inte. 10 dagar kvar sen är du ute ur mitt huvud. snälla säg ingen att jag inte försöker glömma hans härliga röst, smittande skratt, charmiga leende och sommarens varma luft. jo, jag försöker så att hela kroppen smärtar och vrider sig. min inälvor hoppar snart ut genom min mun, jag mår illa.

jag börjar bli som alla andra, efterhängsen och irriterande.
nu vet jag vad du fick stå ut med innan och jag har sagt förlåt.
nu hämnas du även fast den inte är planerad.
ingen annan ser den, men den är fast i min hjärna, en inbillning.
innerst inne vet jag att du inte är ute efter hämd.
för den enda du inte vill ha, är Mig.

utan frida, frida, emmie, emily och ina skulle jag varit död och begravd just nu. tack, ni är bäst!

fredag; kvar på skolan, träna, tog det lugnt och somnade tidigt.
lördag; hem till mamms, träffade emmie, såg film, träffade svensson, skratt, prat.
söndag; tillbaka till skolan, inte mycket träning, såg film, mös.
måndag; fodring kl 6, skola kl 10, plugga, träna, traktor, sova.


sådär, till er som ville se min pålle. fler bilder kommer framåt våren och sommaren.
jag vill säga tack till camry (min pålle) för att han står ut med mig. han är den bästa lyssnaren i världen, bäst på att krama en när man är ledsen, bäst på att skapa ett leende på läpparna. jag älskar honom.
tack även till frida (kysse) på bollerup som får se mig och umgås med mig hur arg eller ledsen jag än är. jag vill säga att utan henne skulle jag aldrig klarat av att gå här och att hon är guld värd.

godnatt,
hoppas ni fick ut något av detta inlägget. det fick iallafall jag.

hemma.

nu sitter jag hos mamms och ska strax sminka mig. ikväll är det emmie som gäller, se film, mysa, snacka, äta godis. sånna saker som man längtar efter på bollerup. det blir nog inget annat som händer ikv, vi vet inte riktigt än men som det ser ut nu så blir det bara jag och emmie. och det räcker mer än väl kan jag säga.
inatt eller imorgon kommer ett inlägg, ett fint, vackert inlägg hade jag tänkt. men förvänta er inte för mycket.
nu ska jag platta håret, sminka mig och byta om.
vad ska ni göra ikväll?


äckel.

veckan.

nu kommer bilder från veckan, första skolveckan.
promenader, ridning; sitsövning. komma upp på hästen utan hjälp av stigbyglar, stol, pall eller något annat. vi skulle dra oss upp och sedan sitsövning. körning, körde ute och frös nästan till döds.


vid två kommer mamms, då ska man hem till henne. mysigt. nu ska jag och amanda ut till stallet, rida ut en runda och fixa allt. inlägg skrivs när jag kommit hem till mamms innan jag ska träffa vännerna och sånt.
puss på det.


i don't want to, but i have to.

du har kostar för många tårar, för mycket tid, förmånga leenden, för mycket lycka, för mycket tänkande, förmånga sängliggande dagar med täcket över huvudet. folk säger att han inte är värd det och de är mina bästa vänner som uttrycker sig så. i en månad har jag haft chansen och visa men det har jag inte så kanske ska jag börja lita på deras känsla om honom. kanske är han inte bra för mig. det kommer bli svårt, men jag ska klara detta!
jag vill kunna möta en killes blick utan att vända bort ansiktet innan jag hunnit räkna till ett, jag vill att en kille ska kunna sätta sig bredvid mig innan jag hoppar upp som en raket innan han hunnit presentera sig, jag vill att en kille ska kunna ha armen runt mig, handen på mitt ben eller prata med mig innan jag hinner springa bort från stället i en ryslig fart. jag vill detta, jag ska klara det. jag ska tvinga mig.
så som alla säger. så här säger jag; de kunde lika bra spänt fast mig med kedjor bakom en bil och börjar köra. jag kunde släpats i marken och fortfarande hade det inte gjort lika ont som de orden. 

min ena kompis har precis kommit över en kille och jag ska testa hennes metod. inte för min skull men alla runt omkring. de är de bästa i världen och de är inte värda att se mig ledsen hela tiden.
ett A4 papper delar jag in i 14 rutor. för varje dag som går kryssar jag för en ruta och efter nummer 14 får jag aldrig mer tänka på honom som han och jag tillsammans. detta är värt ett försök och jag gör det för mina vänner.

- imorgon kommer nog bilder från dagen, hoppas jag (: 

traktor + nyår.

första skoldagen på en lång tid, och den börjar med morgonfodring halv sju. dum som jag är så kan jag inte somna om och ligger vaken till åtta. sedan går jag upp, fixar till mig för en gångs skull och vid halv tio börjar vi gå ner mot skolan. där väntar frukost och vid tio ses alla årskurserna i idrottsalen på ett informationsmöte där de abslout inte tog upp något viktigt. efter det hade vi engelska till halv tolv och sen begav vi oss direkt till lunchen. efter det så traskade vi hemåt och tillbaka på skolan var vi vid ett då jag och vissa i grupp sju hade traktorkörning. Jag, kysse, locken och sandra bestämt satte oss i vars en traktor och körde runt som några andra dårar. vid halv fem slutade vi sedan.


jag backar in i snett garage;


en mycket glad emmy klarade hennes uppdrag och första lektionen utan att köra in i något (mer än koner), påväg att köra in i någon männska eller ta isönder en traktor. jag är muy stolt.

NYÅR
en trevlig kväll, först hos emmie, sen max, sen hamnen, sen mig. puss på det.

tack för en helskön kväll <3

flytten.

sådär nu är allt klart, hästen står i stallet och jag har packat upp kläder och sånt.
jag måste säga att det inte känns hemma och jag blir lika förvånad varge gång jag tittar upp från datorn och jag inte ser mitt rum så som det ser ut i ystad hos mamma. och det känns lite tråkigt att åka för nu höll verkligen allt på att bli bra och man hade det så sjukt trevligt varje dag. på lördag åker jag hem igen, så det är väl ganska lugnt.
imorgon har vi info-engelska-traktor-traktor. önska mig lycka till.

imorgon kommer nyårsbilderna om någon fortfarande vill se!?
puss och godnatt.

året som gått.

nyårsbilder kommer, tänkte dock lägga in lite om vad som hänt detta året.

JANUARI.
filmkvällar, albin, stockholm


FEBRUARI.
benganbongeboy, volleybollsturneringen.


MARS.
skola,  hästen.


APRIL.
frida besökte stallet, skola, mammas födelsedag.


MAJ.
crusing, utklädnadsfoto, plugg.


JUNI.
skolavslutning, standen, ystadfestivalen - bästa kvällen, koffe.


JULI.
köpenhamn, hästen, stranden.


AUGUSTI.
skolstart, bollerups naturbruksgymnasium inriktigt häst, flyttar.
 

SEPTEMBER.
min födelsedag, plugg.


OKTOBER.
etage, klassfoto, höstfesten.


NOVEMEBER.
frida blir 16, första traktorlektionen.


DECEMBER.
skolavslutning, fest, nyår.


FRÅGESTUND!

om du skulle bo utomlands, vart skulle du vilja bo då?
- USA hade jag inte tackat nej till, inte typ Paris, Milano, London eller något sånt heller. men samtidigt så hade inte en "sommarlägenhet" i Thailand, Kroatien osv suttit fel. Jag älskar resa, sol - shopping - vinter - allt. så om man ska flytta utomlands är jag nog inte så svår övertalad ;p

Favoritbloggar?
- om jag ska vara ärlig så har jag inga favoritbloggar. jag brukar läsa bloggar som skriver till mig :)

Vilken dag fyller du år?
-19 september

Svarar du på alla kommentarer som du får? 
-ja, jag svarar på allt jag får! dels för att hålla ert intresse vid liv av att läsa min blogg :)

 Vad tycker du att en bra blogg ska innehålla?
- mode, bilder, skvaler - men min innehåller en annan sak; personlighet. det är det största som jag dras till när jag läser en blogg. det är när någon skriver om just deras liv.

Vad fick dig att börja blogga?
- jag skriver mycket överhuvudtaget, texter, allt. sen tror jag att jag är en sådan person som oftast bearbetar saker genom att skriva om dem och inte prata om dem. jag skriver heldre när jag går igenom glädje och sorg än att sitta och titta någon in i ögonen och berätta. jag hatar nämligen att bli tillfrågasatt

Har du några planer för 2009?
- massvis, siesta, festa, ta vara på tiden, fota fler händelser, verkligen skärpa mig i skolan, vara aktiv på bloggen, hoppas på att få killen som ni läst om, shoppa, umgås med vänner, kanske någon resa, lite jobb under sommaren.

Vad är det bästa du vet?
- det finns tre saker som är helt fantastiska,
1, när jag umgås med min häst, en varm sommardag, rider barbacka (utan sadel) ute på fälten i bara bikini eller linne och shorts. vinden blåser mot en men man fryser inte för att solen värmer en.
2. när man står i en killes armar som man verkligen tycker om, och när man får den där löjliga känslan av pirr och glädje i hela kroppen. när man bara skrattar så fort man ser på honom, när han röst är silkeslen i ens öron och när hans läppar är historiens mjukaste.
3. sen att umgås med mina bästa vänner, kvittar vad vi gör så har vi garanterat roligt.

Vem/vilka ser du upp till?
min bror, han är bra! annars är det väl mamma. men jag har liksom ingen kändis som jag ser upp till, tyvärr.

favoritmaträtt?
tacos tror jag. jag är ganska kräsen när det gäller mat, men tacos är helt underbart.

favoritkläderplagg?
- beror på mys eller fest. mys är det helt klart leggings och en stor tjocktröja medan på fest har jag gärna klänning eller kjol :)

Bästa som hänt dig?
- det är en svår fråga. jag fick hästen, alla min kompisar. <3

syskon?
- ja, jag har en riktigt bror :)

favoritband?
- jag är mer en sån som har band i periodvis eller just nu gillar jag måste men bara några låtar av varje.

när började du rida?
- när jag skulle börja i förskolan, sommaren där. alltså sommaren som kommer blir det 11 år :)

vilka bloggar läser du?
- jag läser deras bloggar som skriver, sen ibland klickar man vidare.

Vad går du i för skolan?
-jag går bollerups naturbruksgymasium med inriktning häst och ridning.

läget? ;p
-jo frida svensson (min bästa kompis) det är bra :)

vad har du för häst? (berätta)
-en svart ponny, connemara heter rasen. Han heter Camry och jag älskar honom med mitt allt. han är som ens bästa vän och man vet alltid att han finns där. han är fuktansvärt söt, 145 i mankhöjd och ja..

vad är ditt dröm yrke?
-framtidsfrågor är inte mitt kall. jag vet faktiskt inte. en dag är det frisör, nästa sminkös, hästskötare, modejurnalist, reseledare, bartender, modell (vilket jag vet att jag aldrig kommer bli), men det är liksom olika.

favoritfärg?
-rosa, helt klart :)


(nu slänger vi in en gammal bild)
tack för alla frågor och jag hoppas att ni fått det svaret ni ville ha. om det är något mer ni undrar så bara fråga :)
puss.

KOM IGEN!

frågestund, kom igen med frågor! annars är det ingen anledning att ha den. ni får fråga vad ni vill, och jag lovar att svara så bra jag kan. om det är något om mig ni undrar, om skolan, om livet, om kärleken, om familjen, om bloggen, om mitt yttre. allt. jag ska försöka svara så bra jag kan!

nu sitter jag iallafall hos broren min. kockan är lite över tre och vi har det mys, just like old times.
har ni också syskon som betyder allt?

frågestund?

idag, nu, på morgonen har jag ingenting att uppdatera om.
jag är kär och försöker få honom att ge mig en andra chans.
så en frågestund kanske? :)
lovar att uppdatera bättre sen.


jag är lite kär.

okej, jag erkänner att jag är lite smått kär. nu när jag tänker igenom dagen med allt som hänt så inser jag att jag faktiskt är kär. kanske inte sådär extremt men jag är kär ändå.
symtomen som har visat sig under dagen:
- jag kan inte sluta tänka på honom
- jag hör hans röst i mitt huvud
- jag vill träffa honom nu igen, hela tiden.
- jag saknar honom redan
- jag pratar om honom konstant
- jag drömde om honom inatt
- jag skulle kunna ge honom allt.
- jag kan inte äta. har ätit en macka och 1/3 pizza.
- min mage pirrar.
- jag har aldrig känt en liknande känsla.
- jag är extremt trött men ändå är min kropp sprallig.
- jag skrattar bara jag ser han framför mig
- jag vill bara gå tillbaka till i sommras
- jag kan inte beskriva känslan då han tittar rakt in i mina ögon.
- jag ska släppa honom, men för varje dag som går tänker jag på honom mer och mer.
säg mig, är jag verkligen kär?

"Allt blir bra till slut och blir det inte bra så är det inte slut än"


RSS 2.0