sorry about yesterday

alltså fölket förlåt för igår. jag var verkligen inte på humör. efter allt i skolan och sen roger som rev upp allt jag försökt att läka. alla sår är så stora och jag känner mig helt ihålig. jag hoppas att ikväll blir bättre.

och till dagen. ingen anar hur lycklig jag är. jag ska till malmö med frida. jag längtar som fan. denna dagen ska fanimig bli den bästa. jag har saknat tiderna med svensson så extremt, och det känns gutt att för en dag uppleva dom igen. då det var jag och hon. alltid. tolka inte detta fel, jag älskar denna tiden också. men man tittar alltid tillbaka och saknar vissa stunder i livet även om dom man har är toppen. tack frida för allt. alla borde fan ha en frida svensson som vän, för utan henne är inget värt någonting. fler frida svensson i världen skulle göra världen full med glädje, lycka, skratt och leende. hon är en av dom härligaste personerna i mitt liv som verkligen sprider lycka till alla hon känner. jag avgudar henne, i alla stunder. och jag kommer alltid vara kvar för henne. även om vår vännskap slutar senare i livet (vilket jag inte hoppas) så kommer jag att titta tillbaka på dessa åren och vara helt överlycklig att jag ens fått chansen att ha en sån här vän. att jag fått tillbringa så många år med denna tjejen. jag vet inte hur jag hade klarat mig utan henne. tack svensson, tack för allt. men mest för att du finns. jag kommer alltid älska dig extremt mycket, och jag kommer alltid avguda dig. så är det bara.
tack <3

i cant find it.

jag har hört att man kan lura sig själv att vara glad. om du ler uppfattar kroppen att du är glad och att något possitivt händer. idag gick jag runt och log varje minut men jag kände mig inte ett dugg gladare. jag satte in ett skratt då och då men inte heller då fick jag känslan av riktig glädje. jag försökte hoppa och studsa som värsta bollen men inte häller då lyckades jag bli sådär ritkigt glad.
men när jag tänker på hur jag har det så förstår jag inte varför inte glädjen sprudlar i kroppen. jag har så otroligt mycket som jag alltid önskat mig. jag vet inte vad som fattas. jag har kanske fått tillbaka dig. jag har mina vänner och mamma håller på att bli min mamma igen. jag ser inte felet. jag ser inte vilken puzzelbit som fattas. jag hittar inte den. jag hittar inte vilken puzzelbit som saknas och då är det svårt att hitta den rätta biten. jag kan omöjligt be andra att hjälpa mig att leta, dels för dom är upptagna med sitt eget och jag kan inte heller beskriva vad vi letar efter. det är som att leta efter en speciell stjärna under dagen då solen står mitt på himmlen. ge mig bara den lilla biten som får allt att hoppa av glädje. bara en ledtråd. säg vart jag ska leta.
men hjälp mig då!

bajs, imorgon är det roger. jag vill inte. jag vill inte. jag leker sjuk.
jag vill inte. påminn mig att ta med smink. den dagen kommer
vara den värsta dagen. usch. men jag måste. jag måste.

btw, jag älskar dig, jag älskar er.

i love you, and only you.

hur jag än gör så kommer jag aldrig bli den du vill. hur mycket jag än ändrar min personlighet så uppfyller jag inte din dröm. även om jag ändrar mitt utseende kommer du inte bli nöjd. hur mycket jag än försöker kommer jag aldrig vara den enda i din värld. det kommer alltid finnas fler tjejer som du ger din uppmärksamhet till. jag kommer aldrig bli prinsessan i ditt liv. du kommer aldrig vara nöjd med den jag är utan alltid sträva efter mer. jag kommer alltid vara osäker som du stannar en dag till eller om det är den dagen allt slutar. du är egentligen inte bra för mig och om dina ord sårade skulle du inte bry dig speciellt mycket. för dig är skönhet allt, det är livet. men du är speciell, du sticker ut från mängden. du är otroligt snygg och kan få vem du vill. du är en sån som tjejerna längtar att få hålla i handen. du är den som alla vill visa upp som sin egen, och ingen annans. du är den som har det lilla extra som man letar efter. du är hemlighetsfull, mer våglig och djävulen själv.

jag vet inte. jag vill inte ha dig, men jag vill ändå.


hey dude.

jag vill börja mitt inlägg med en hedring till bästasvensson.
du är bäst och jag älskar dig. detta kommer lösa
sig och vad som än händer så stöttar jag dig.
du är min gud <3

sen till lite med possitiva saker.
jag är med vackraina nu och det är mycket trevligt. vi ska snart krypa till kojs och snacka oss igenom natten. fett mys. imorgon ska vi hålla i en idrottslektion och då blir det dans. därför sover vi över idag och sånt. mycket trevlig kväll. plus att vi blev uppraggade när vi hade äckel mjukisbyxor, stor tröja och inget smink plus att vi försökte göra bakåt kullerbytor men vi lyckades inte. sånna killar gillas ;)
aja. nu ska vi snart sova.
kysskyss

your words

du vet precis hur du ska säga och det skrämmer mig. jag borde inte lyssna på dina ord men jag gör det ändå. jag borde inte ta fram hoppet åter en gång, men jag plockar fram det omedvetet. jag borde veta att du inte är något att ha, men den tanken försvinner snabbt.
nu har jag sagt att jag inte ville ha dig, att du var kass. jag lovade mig själv att aldrig igen lita på dina falska äckliga ord. jag tänkte för mig själv att jag aldrig skulle hoppas igen. jag lovade att aldrig förlåta dig. jag lovade att aldrig ta dig. jag lovade mig själv. men med dina ord lyckades jag svika allt jag lovat mig själv. jag ville ha dig, du var bäst. jag litade på dina vackra ord. jag hoppades på nytt. jag förlät dig utan att du ens bad om det.
men det värsta är att jag sa till mig, jag sa till alla att jag inte älskade dig längre. men aldrig igen ska jag lura mig själv och andra så mycket. jag kommer alltid älska dig, och jag hatar mig själv för det.
du har makt.

dont fight love.

jag och ina gick och pratade om kärlek häromdagen.

man ska inte kämpa för kärleken när man väl har den. men man ska kämpa för att få den. när man väl har den ska man bara sammarbeta. och när man väl kämpat sig till kärlek så är man målmedveten. då står man vid start och allt man vill är att komma till målet. men på vägen till målet tappar man saker man hade i början. man tappar allt som kärlek handlar om. man kommer till målet tillsammans, men händerna är inte knutna som dom var i början. man springer in på vars en sida av målet. man hade varit så fokuserad på att komma i mål att man sprang ifrån allt man tappade. loppet är som en orgientering och man tappar lappen som man ska trycka kontrollerna med. man har kämpat hela vägen men i målet är allt meningslöst.
när man väl har kärleken, varför då kämpa för att behålla den? kärlek kommer naturiligt när man tycker om någon, inte sant? man kan jobba i ett förhållande, men allt handlar om sammarbete och inte en eving kämpan.

no time for you

jag har verkligen inte haft tid denhära veckan. 
måndags; skola, fick reda på att jag får mvg, känns otroligt skönt. sen stallet och tränade. den kvällen gick jag och ina ut och snackade massa och sånt. fett mys.
tisdags; skolan, sen stallet. på kvällen gick jag ut med ina igen för att vi skulle spela in en låt till musiken. den dög väl, menmen. det blev grymt mycket mer än bara spela in den. vi tränade på att hjula. och ja. jag hatar det. iallafall, mycket trevlig kväll.
onsdags; skola, fick bra betyg på låten vet dock inte om jag kan höja mig. håll tummarna. sen på kvällen gick jag och ina och pratade gammla minnen och om killar som man en gång gillat och sånt. helt sjukt roligt var det. jag stack till stallet denna dagen också förästen.
torsdags; skolan, sen hade jag ingen häst idag. så jag och ina stack och dansade i typ två timmar. i skolan hade vi också dansat och tränat. så det var sjukt mycket rörelse den dagen.
fredags; skolan. fick reda på att jag fick mestadels mvg i so. min lärare skulle till och med kopiera mina texter och sånt. mycket roligt. sen jobbade vi med jubleumet i skolan. så jag och ina dansade. igentligen skulle vi dansa grease, men vi dansade en som vi skulle göra på idrotten på onsdag istället. den är sjukt rolig att göra, men man blir varm som fan. iallafall. då dansade vi nog i kanske två och en halv timme. sen åkte jag till stallet och somnade ute i gräset. fett mys.
imorgon skulle jag igentligen till malmöstad med frida, men det blev ändrat. förlåt frida. 
nu ska jag iallafall iväg med mammsi och handla massa kläder till avslutningen och sånt. sen ska jag äntligen få träffa älskade bror. jag saknar honom så sjukt mycket. han är den bästa <3
söndag; tosselilla med svensson, kryskowski och blondie. vi kommer ha det bäst, tack för att ni finns.

jag har världens bästa vänner. kyss på dom. 

i hate you

jag hatar dig. jag hatar dig. jag hatar dig. du är fan ingenting. du är noll. du är skräp. du är fan ingenting. du är äcklig. du är ful. du är nada. du är fan smuts. du är fan ingenting. jag behöver inte dig. jag hatar dig. jag behöver inte dig. du är ingenting. jag kan vara lycklig utan dig. jag kan lee utan dig. jag kan må bra utan dig. jag kan skratta utan dig. jag kan vara lycklig. du är ingenting. jag hatar dig.
jag upprepar orden om och om i mitt huvud men den verkar inte vilja ta in orden. jag säger orden högt men öronen stänger ute ljudet. jag tänker det men jag förstår inte. jag säger det igen men jag lyssnar inte.
jag försöker inbilla mig dessa sablans orden och jag hatar det. orden fattas mening. orden är numera tomma och mina öron vägrar att höra dom. min hjärna vägrar att uppfatta dom. jag försöker. hjälp mig att lyckas?

INAS OCH MIN LÅT TILL MUSIKEN, mobbas inte.

Bosse, min vän
nu ska vi berätta vad som hände sen'
när vi gått ut nian
såg våra liv ut som värsta svinstian
då var det IV för hela slanten
efter att vi fått betyg av den lilla äckliga tanten
IV var inte riktigt vårt kall
att hänga på krogen var mycket mer ball.

Norreport i mitt hjärta.
om jag kunde gå bakåt
och ändra allt jag gjorde.
norreport i mitt hjärta.
det var härliga tider
snälla, ta mig tillbaka.

Jag smet iväg med närmaste kille
synd att han åkte motorcykel, hade tatueringar och för mycket promille.
allt jag minns var polisens sirener
här inne i min cell ser jag bara dom skratta som värsta hyjener.
jag ångrar att jag gjorde mitt livs misstag
jag önskar idag att jag då visste svensk lag.

Norreport i mitt hjärta
om jag kunde gå bakåt
och ändra allt jag gjorde.
norreport i mitt hjärta
det var härliga tider
snälla, ta mig tillbaka.

Förlåt, jag bara skoja'
när jag skrev detta greps jag av värsta 15års noja.
   - SKRATTAR -

Norreport i mitt hjärta
om jag kunde gå bakåt
och ändra allt jag gjorde.
norreport i mitt hjärta
det var härliga tider
snälla, ta mig tillbaka.

pratar: Aja, vi bara skojade.
            Ha det bra!
            Nejfan, ha det bäst.
            TACK SVERIGE
            jag vet att ni pumpar min musik med stolthet.

we go together

usch, nu har jag inte skrivit på länge. och jag kan inte skriva mycket idag iheller.
måste sova, har matte prov imon. det sista och avgöranade ;s
ja, men i söndags hade jag picknick med ina och det var riktigt ljuvligt. vi försökte plugga matte, men hela tiden kom vi in på andra ämnen som killar, sommaren och allt annat. så visst blev det plugg, men inte så vidare mycket xd vi kom fram till några andra bra saker iallafall ;)
I sommar ska jag och ina hålla musikalläger i småland, veckan 29 tror jag :) sen får vi ju pengar och sånt för det, om det är många som vill komma kanske det blir en lägervecka till. men iallafall. det blir riktigt jävla härligt.
I sommar ska också svensson med mig till stockholm, imon ska vi prata med föräldrarna sen blokar vi förhoppningsvis i veckan <3 och svensson, jag vet att det är jobbigt och sånt. eller nej, jag vet inte. men jag kan förstå det. jag vill bara säga att jag alltid finns här.

BTW, JAG HAR HITTAT MIN PLÅNBOK WIIE :D
och malmö på lördag med svensson.
och mycket är skit just nu, men denna minuten leker livet.
och ändå lyckas någon förstöra det. GRR!
aja. kyss. skriver mer imon <3

Dagens ord; Ibland undrar jag om det är du som är platinablond av oss två.

no other way

idag har jag bara snabbt varit inom stallet för att fixa lite, sen vart det hem och duscha sen kalas. mycket trevligt kalas, dock trodde jag att småbarnen skulle strypa mig då de hoppade upp på ryggen. och att mina inälver skulle ploppa ut genom munnen då se hoppade på mig. men det hände inte, jag lever än. jag tycker om min släkt, den är speciell. jag vill också tacka Kalle (icke min bror) för att han var mycket hjälpsam under denna kvällen xd hahaha, han är allt en trevlig påg, lika gammal som jag och en mästare på tennis. iallafall det var en trevlig kväll.
jag vill också passa på att tacka per för att han brydde sig och allt sånt. ina, kämpa på. jag försöker göra allt bättre, jag försöker verkligen.

och imon ska jag och ina leka hela dagen XD hahah, nej. vi ska pick-nicka och umgås, snacka, ha det fett mys och så ska vi plugga lite matte. stud-varning på det, jotack. jag vet. men jag måste. aja. jag älskar er.
skriver mer imon <3


the hero of my world

Ina, ingen är som dig. helt ärligt. jag har flera kompisar som är hur bra som helst men du. du. jag kan inte förklara. vi sågs senast klockan tre idag då vi gick till bussen och nu saknar jag dig redan.  utan dig får jag en känsla av ensamhet. känslan växer. jag känner mig tom. jag mår inte bra utan dig. jag förstår inte hur jag ska kunna klara mig i tre år utan dig. vi måste verkligen lösa det. det låter super löjligt men ja,jag vet inte. du vet så mycket. jag räknar med dig i vårt och torrt. vi vet allt om varandra, och då menar jag verkligen allt. och du har en kraft som jag verkligen avgudar. du  har något som jag inte kan sätta fingret på, men jag saknar dig på sex timmar som vi inte ses. det är helt sinnessjukt.
men ikv ska vi ses en stund. du fyller mitt liv med en glädje som är gladare än alla andra, en lycka som får en att känna sig bra. Imorgon ska du ha dansuppvisning med små knattar som du jobbat hos och du ska vara hjälte. du ska låna hälte kläder av mig. men igentligen behöver du inte ha speciella kläder för att vara hjälte, för du är hjälten i min värld. varje gång jag faller så lyckas du med hjälp av dina superkrafter att rädda mig. när min värld faller så bär du den och när jag faller så flyger du ifatt mig och lyfter upp mig. du är en äkta powerpuff. du är en sån som jag alltid själv drömt om att få vara. EN ÄKTA POWERPUFF!

jag älskar dig.

image7


no one else

haha, jag har haft sån sjuk dag.
har bara tänk på stockholm hela tiden. sjukt.
jag fick reda på spanskprovet idag, godkänt var 57 och jag fick 78. Erkänn att jag ägor. jag blev så sjukt jävla glad. nu står det ett G på mitt betyg :) det är satan ta mig bättre än helt tomt :)

Sen skulle frida och frida med mig ut till hästen idag. så åker vi ut där. så börjar vi gå, så hinner vi nästan gå upp till stallet. typ säkert 2 km. och det är jobbigt att gå med stor väska och sånt. så kom svensson på att hon nog hade tappat sin mobil på bussen. Jag fick då ringa skånetrafiken och sen ringa till ystad. där sa dom att jag skulle gå tillbaka till busstaionen där vi hoppade av och fråga om vi kunde gå in och ta den. Så det var väl bara att traska tillbaka 2 km. Där satte vi oss i kanten av vägen som värsta luffare. alla var sjukt kissnödiga men vi kunde inte kissa. fall i fall bussen skulle komma och sen var det bara fält överallt. Bussen var försenad typ en kvart och sen när den väl kom så var chaffören dansk. så han pratade och frida och svensson förstod ingenting. men det gjorde jag xd så jag pratade med honom och tillslut fick jag springa in i bussen och leta efter svenssons mobil. jag hittade den mellan två säten. sen sprang jag ut och tackade dansken. Efter det började vi traska mot stallet ännu en gång. 2 km till. Väl framme var vi vid tio över fem och i vanliga fall brukar jag vara där runt fyra. skills xd iallafall ute i stallet fick jag bara snabbt fixa till hästen sen skulle svensson och frida rida. det var så jävla kul, ni anar inte. jag höll fan på att kissa på mig. helt osannolikt kul var det.

tack för en bra dag. den bästa på länge <3
frida och svensson :*

i think i hate this.

igentligen ska jag byta kläder för dagens klädsel är inget att skryta om.
men jag orkar verkligen inte. snart ska jag traska ner till skolan för att ha
underbar spanska i en timme. matko.. plus att vi inte kommer få reda på
provet och då är det ingen mening med att gå dit. men iallafall.
torsdagar är en skitdag i rena allmänheten.

MEN JAG HAR SÖKT IN, och jag är happyhappyhappy.
och så har jag världens underbaraste vänner. <3
jag älskar er alla.
kyss, ha en bra dag ;)

i just want to scream

ooh, jag är så sinnessjukt glad. ni fattar inte. jag kan inte beskriva detta med tusen ord <3

först fick jag MVG- på matte nationella och där ligger jag på ett G så jag är fett glad. Sen fick jag VG på engelska nationella och igentligen ligger jag på G där med. Sen svenskan vet jag ungefär var jag ligger men inte säkert, så jag väntar att berätta det till sen. Men matko vad glad jag är.
sen har jag typ varit så sjukt nervös om jag skulle välja bollerup gymnasium eller det i stockholm, typ gråtit hela tiden och sånt. fett pinsamt, menmen. sen gick jag till syon idag. hon ba; men i och med att skolorna är så långt ifrån varandra så kommer du att få svar från båda. så du kan ha kommit in på både ditt första och andra hands val. så alltså alla tårar och sånt shit som jag har lagt ner kan jag bara glömma.
så nu valde jag bollerup som etta, stockholm som tvåa och idrott ystad som trea :)
Om tre månader flyttar jag kankse. Ni förstår inte. jag är happyhappyhappy.
sen ringde jag stockholmsskolan idag. och intagnings poängen var inte så hög, man fick göra massa på helgerna och bo där oh ja. jag är faktiskt himmla glad.
jag vet dock inte än vad jag ska välja. men ja. det känns bra änn så länge.

usäka mitt inlägg, det är inget inlägg att hurra för precis. men ändå.
kyss, jag älskar er alla!

not now.

inte nu. inte idag, inte nu.
du har någon jävla effekt av att alltid lyckas göra mig så jävla svag.
det kvittar fan hur stark jag än är för du lyckas alltid fälla mig. och alltid har jag orkat resa mig. och ja, jag vet att hälfen som läser tror att jag är emo och vill ha allas uppmärksamhet och ni får väl tro det om ni vill. Men säg fan inte till mig att jag är svag. jag ska vara stark. jag har gått igenom sjukt mycket och så faller jag nu? jag föll aldrig när han aldrig kom och bröt löfte efter löfte. jag föll aldrig när jag kom i bakgrunden av mitt eget liv. jag föll inte för allt i julas. men nu faller jag? det är inte såhär det ska vara. dina ord ska inte få mig att falla såhär.
Idag fick jag ett sms som det stod bland annat; men emmy vad är viktigast för dig? och jag insåg att jag inte gör detta val för min skull utan för någon annan. jag tänker på att alla andra ska vara nöjda med mitt val sen får jag må sisådär så länge andra mår bra. men detta är mitt val. detta ska få mig att må bra?
det är väl inte jag som ska sitta och gråta som ett barn som har blivit bestulen på sin klubba? det är väl ändå inte jag som ska fall över det val som jag ska göra?
usch, jag hatar detta.

och ja. denna gången orkar jag inte ställa mig upp. jag orkar inte.

i just want to.

jag vill hem till dig.
jag vill sova i din säng.
jag vill ha dina armar runt mig.
jag vill viska ditt namn i ditt öra.
jag vill hålla din hand.
jag vill se in i dina ögon.
jag vill ligga oh leka med ditt hår.
jag vill känna kärlek. jag
jag vill se ditt leende.
jag vill höra din röst.
jag vill röra din kropp.
jag vill känna din puls.
jag vill höra dina andetag.
jag vill höra orden "jag älskar dig".
jag vill kunna älska dig.
jag vill att du är min.
jag vill inte ha någon annan, bara dig.
jag vill röra dina läppar.
jag vill ständigt kyssa dig.
jag vill kunna säga att du är min, bara min och ingen annans.

i love you

jag har aldrig skrivit en kärlekslåt som inte slutade med tårar men kanske kan du skriva om min kärlekslåt och så kan du sudda bort min rädsla. jag behöver ditt tålamod, din vägvisning, all din kärlek och allt såntdär. när åskan rullar genom mitt liv, har du då orken att stå emot ovädret? babe, det finns så mycket som jag skulle kunna ge dig, om jag bara låtit mig själv göra det. det finns så mycket känslor som jag måste skydda. men vad är meningen med detta älskling om kärleken håller sig på avsånd? jag blöder heldre av kärlekens sår än att leva utan något ärr alls. babe, kan jag lita på detta, eller slutar alla saker sådär? jag behöver höra att du kan dö för mig, om och om och om igen. berätta, kan du genom att titta in i mina ögon och lova att dela både lycka och sorg? för jag kommer att älska dig för resten av mitt liv. Kanske är detta min första kärlekslåt som inte slutar i tårar. jag tror att jag skriver om min kärlekslåt för resten av mina år. för att jag kommer att älska dig resten av mitt liv.


image6

what did you dream about?

en tjej berättade idag om hennes drömmar för framtiden.
hon skulle gifa sig på stranden med killen hon nu var tillsammans med. åtta år och drömmer om framtiden. Hon berättade om hennes klänning som skulle vara vit, tajt upptill medans längre ner skulle den gå ut och bli stor. känningen skulle vara utan band och ha pärlor både upp och ner till. hon förklarade till varje detalj hur hennes hår skulle vara stort, långt och lockigt. hon berättade hur sminket skulle ligga på hennes ansikte och att ögonskuggan skulle skrimra i solens ljus. hon berättade allt i detalj och hon kunde inte sluta le.
hon fortsatte att berätta att hon skulle flytta till ett stort grått hus och att röda rosor skulle växa runt hela framsidan. hon berättade att hon skulle jobba som model och att hennes kille skulle vara läkare. hon blev tyst medans fler drömmar rusade genom huvudet. runt huset skulle det vara ett vitt staket och gräsmattan skulle vara stor och alltid välskött. hon berättade att hon skulle få två barn, en kille och en flicka. hon berättade att killen skulle bli superduktigt i fotboll och tjejen skulle satsa på dansen.
hon berättade om sin framtid så som man såg den från åtta års ålder.
image5


just try..

tänk er spelet om livets teater.
kan ni inte se personer som spelar ditt liv? en extakt kopia av ditt liv spelas i pjäsen Livets Teater. en person spelar dig och en hel massa människor spelar alla andra människor som är en del av ditt liv. Act efter act spelas på den stora scenen medan du själv sitter i publiken och tittar på. inövade repliker och scener av ditt liv. Livets Teater har kanske redan bestämt ditt liv exakt från dag till dag, från timme till timme och kanske till och med från minut till minut. ditt liv kanske redan är planerat från början till slut med varje replik som är inövad. varje val vi tror att vi själva gör kanske var bestämt sedan långt innan vi föddes. kanske finns ett pappersark för vårt liv. 
visst skämmer tanken en, om ett inövat liv?

image4

blame it on you

jag sa så klart och tydligt till dig att jag skulle göra allt för dig. jag vet inte om du inte trodde på mina ord eller vad det var. jag sa det till dig och jag menade det. jag skulle ge dig min kärlek, förtillfälligt var det det enda som jag kunde ge dig. kanske räckte det inte, kanske dög jag aldrig. kanske är du såååå mycket bättre än mig. men nej. det är ingen ursäkt. du kommer aldrig få ett par finare ord än; jag ska göra allt för dig. du kommer aldrig få någon som är villig att offra allt för dig. kanske kommer du, men jag tror verkligen inte det.
och ja, jag drömmer fortfarande om dig. jag sparar fortfarande dina sms och mail.

and im not jealous no im not
i just want everything shes got
you look at her so amazed
i remember way back when you used
to look at meee that way

tell me
what makes her so much better than me
what makes her just everything i can never be
what makes her your every dream and fantasy
because i can remember when it was me

you have a choice.

hur vill ni att jag ska göra?
jag letar hela tiden efter att göra andra lyckliga med valen jag gör, och jag vet att ni kommer säga att jag ska tänka på att göra mig själv lycklig. men om inte mina vänner är lyckliga så finns det inte ens chans på tusen att jag skulle vara det. Och ena dagen hör jag min inre röst så stark att den nästan gör ont inut i mig. den skiker vilket val som är rätt, vilket val jag ska göra. Men nästa dag letar jag efter rösten men den säger något så svagt som jag knappt hör. dagen därpå har den en ekande röst och säger att jag ska välja något annat. och nej, jag vet inte var jag blir lyckligast. jag vet inte var jag kan se min framtid och jag vet inte var jag vill vara och hur mycket jag är berädd att offra. hur jag än vrider och vänder på detta så blir det inte rätt. det blir inte ens lite rätt. allt bli fel, fel, fel.
när du går i två bitar, en del av dig säger en sak och en annan del säger en annan. hur vet du då vilken del du ska lyssna på? vilken av delarna som talar sanning?
jag orkar inte. jag ger upp..

hey, i like you guys.

nu har jag gett mina baravänner lite kärlek så nu tänkte jag ge ystad
vännerna också lite.
frida,frida,emily,emmie,ina. ni är ofattbara. matko vad jag älskar er.
ni får mig att må så sjukt jävla bra och ibland undrar jag om jag
ens förtjänar att må så fucking bra som ni får mig att må. Alla dagar
som man känner sig nere så finns ni där och piggar upp. varje
gång man inte orkar gå till skolan lyckas ni få mig att gå. dock enbart
för att träffa er men ändå. varje dag räddar ni mig även fast ni inte
vet om det. jag har så många gånger frågat mig själv varför jag
får tillbringa min tid med jordens härligaste befolkning men jag hittar
inget svar. och alla problem ni själv har att hanskas med verkar ni glömma.
ni lämnar en plats åt mig och det känns osannolikt. ni verkar så starka.
precis som om inget någonsin kan knäcka er, och jag avgudar verkligen
det. jag vet också hur dålig jag är på att berätta hur mycket ni betyder och
det skämmer mig att tänka mig ett liv utan er. jag vet inte om jag kommer att
klara det. min styrka och er är inte den samma. jag vet inte när detta kommer ta
slut, och jag hoppas aldrig. men jag känner att jag måste bli bättre på att säga
hur mycket ni betyder.

svensson, ingen är som dig, din styrka är otrolig. jag avgudar dig på
alla sätt, och jag tycker synd som alla som inte får träffa dig för
dom går miste om så mycket glädje.
emily, du tar allt på skoj, allt ordnar sig alltid. och utan dig hade inte
jag haft modet att ta mig igenom allt.
frida kryskowski, din skönhet kan nog ingen beskriva. du är otroligt
vacker och du får alla andra också att känna sig så. du ger mig
styrkan.
ina, du är speciell. vi är så lika men ändå så olika.
stå på dig min vän. jag känner mig hedrad att vara din vän.
emmie, du är du. du finns där alltid oavsätt vad det är.
du ger mitt liv glädje.
tillsammans lyckas ni rädda mig från allt ont. ni ger
mig en overklig lycka. tack <3

inte för att skryta, men jag har dom bästa vännerna man någonsin kan önska sig.


i miss those times

idag hade vi sånt spexfoto i skolan. mycket trevligt.
svensson och emily var bönder, per var miss universum,
frida kryskowski var miss america och jag var miss australia ;)
och inte för att skryta, men jag har dom bästa vännerna i världen <3

är det okej att sakna något för en liten stund? något som man vet
var historia och aldrig kommer bli igen. något som man själv inte
vill ska hända igen, verkligen inte vill. kan man sakna det endå?
sakna historia som aldrig ska hända igen, men jo, jag tänkter på
det fortfarande. jag saknar fortfarande dina ord. men aldrig igen.
låt det bara förbli en svag saknad.

låt mig berätta om en underbar människa som lyfter upp min dag varje
dag fast hon inte riktigt vet om det. våra minnen är oförglömliga.
och jag saknar då vi var sådär oskiljbara. ett tag var vi mer som en person
än två. Bells, jag saknar dig så sjukt mycket. och jag älskar mina ystad
vänner extremt mycket
dom också, men jag saknar det vi hade gumms.
alla nätter vi stod och sjöng kareoke så högt vi bara kunde. alla gånger
som jag fått väcka dig på morgonen. alla gånger vi spelat strandtennis och
inte lyckats pricka bollen en enda gång mer än serven. alla sims familjer
vi skapat och alla gånger jag suttit vid wow och skulle försöka förstå mig på
den helkonstiga kartan. och vår resa till tunisien ihop är obeskrivlig.
alla gånger vi som barn lekte med barbie och lekte i din lekstuga. alla
gånger vi sprang hem till mig och plockade jordgubbar. alla skratt vi delat.
du är en av dom bästa jag har. jag saknar dig till tusen och jag älskar
dig änu mer. du är sagolik. du är vacker. du är en av mina bästa vänner.
bells, alltid du och jag. vi ska bli så oskiljbara som vi en gång var,
för tillsammans är vi som starkast. <3

shut up.

"emmy ge bara upp. ju mer du går emot verkligheten och framtiden ju mer kommer du bara skada dig själv." jag försöker undvika orden. jag försöker inbilla mig att dom inte har någon betydelse men aldrig att jag har lyckats. jag hör orden igen men inte heller denna gången bryr jag mig. jag blir mer och mer osäker varje gång men jag står kvar vid mitt beslut. "emmy, du är inte värd det, du är smutsig" jag förstår inte. hur kan jag vara smutsig när jag inte gjort något som får mig att bli smutig? jag förstår inte. "emmy, han vill ha en flickvän ingen valross" jag strävar fortfarande emot orden men jag känner att orken tar slut. jag får inte ge upp, fortsätt kämpa nu! "emmy, ät inte den chokladbiten" jag får en känsla av att magen svullnar upp. jag känner också hur du får makten över mig och jag vet att det är så fel. jag känner mig tjock. nej. jag känner mig enorm. jag kan vakna på natten vid fyra och första jag tänker på är om jag ser tjock ut, om jag tränade igår. ibland kan jag ligga och fundera på om jag verkligen gjorde tillräckligt med situps igår att jag inte kan somna om. vissa dagar blir det så stort att jag direkt kliver upp ur sängen jättetrött lägger mig på golvet och gör situps till jag ligger ner och jag knappt orkar resa mig till sängen. kravet på utseendet har gått mig över huvudet och jag vet inte längre hur länge jag orkar.
allt detta är det en person som ligger bakom och jag hatar honom för det. men jag måste leka stark, hålla huvudet högt, högre,. högst. jag måste le mitt falska leende för att gömma dom svidande tårarna. men jag klarar det.


forever young

jag antar att jag ska berätta om valborg och sånt där, men jag berättar kort, orkar inte berätta allt.

jag tog kontakt med ina på morgonen och undrade vad hon skulle göra och om vi kunde hitta på något. det visade sig att hon skulle till lund och jag skulle hänga på. Jag åkte till hästaffären vid typ 11-13 och köpte lite saker till tävlingen på söndag. Och vi var inte i hästaffären i två timmar vi gjorde massa annat med :) men efter det stack jag hem, käkade lite sen bar det iväg till stallet för en snabb vända. jag var där 2, oscar och peter kom klockan 3 för att oscar ville rida. vi var hemma igen vid 4. då ringde jag ina. hon hade köpt godis, mums på det. vi åkte med 5 tåget till lund och gick hem till hennes mamma. inas andra vän som också skulle vara med och sova över, kom också då. vi käkade och fixade till oss en sista gång. sen tändes brasan och vi hann inte äta vår efterrätt så vi tog med den ut. med en stor plastskål gick vi genom folkmassan och man hörde hur folk sa; "nämen gud vad gott". hahaha, saken var den att jag skulle hålla skiten. jag gjorde alltså mitt första intryck i lund med en marängsvisskål. lyckat värre. vi gick hem och lämnade den hos ina och plattade håret eftersom det lockade sig rätt snabbt sen stack vi ut och var ute hela kvällen och träffade härligt folk. jag kommer dock inte ihåg så många namn. men det blev en lyckad kväll. Sen gick vi hem, åt kilovis med godis. haha, nej det gjorde vi inte, vi käkade godis och det kändes som kilovis xd iallafall sen låg vi och tittade på dirty dancing. helt ubermysigt var det.
Dagen efter väcktes vi vid halv elva för ina skulle iväg. vi käkade frukost och satte på oss kläderna som stank från igår. jag har nog aldrig känt mig så ofräsh. sen kom jag på att jag kunde åka in till malmö en sväng. så jag ringde bellah och elle, så träffades vi inne i stan. helt äcklig kände jag mig men det gick. sen mötte jag papps så fick jag lite pengar och så bestämde vi att det snart var dags att jag skulle komma. vill imon men jag har grymt mycket just nu. ska dock försöka. jag insåg också hur mycket jag hade saknat dom små sakerna (bellah och elle) och vi bestämde att vi skulle ses snart igen, helst redan imon. men ja, det var valborg i stora drag.

imon ska jag fixa allt till stockholmsskolan så jag har alla frågor och sånt klart när jag ringer. jag ska också titta på vad biljetter kostar just nu om jag ville upp och hälsa på. och så är det tävling på söndag och första start är klockan åtta. dom är störda. det menas med att jag måste vara i stallet yp halv sju alltså måste jag gå upp lite innan sex. jag kan redan gräva min egen grav xd

sen ringde jag stockholmsfolket och dom hade grymt tråkigt. om jag flyttar dit får vi fan inte ha det så tråkigt, och om vi har det så smiter jag till skåne under valborg. jag saknar er grymt mycket och allt sånt. trevligt att prata med er.
kyss :*
usch vad bloggen blev lång, och tråkig. ni får ursäkta mig.
och kyss på alice från lund eftersom vi fastnade för varandra direkt. hahaha, intärn skämt. xd


RSS 2.0