den granna palten

Imorgon åker Ystads solståle så ja.. det blir två dagar med regn antar jag. Annars så är hon riktigt jävla snygg i sina nya kläder och ja, världen tycker om henne. Själv vill jag göra inbrott i hennes hus och sno hennes skor och kläder, men det får egetligen ingen veta om. Men ja, jag vill ha hennes kläder, i min garderob typ nu. Ge mig? Hon kommer på söndag men på onsdag åker den granna palten iväg igen till Frankrike i en vecka, så då kan jag sno lite mer av henne. Mums säger jag bara. hihi, nu sprider jag mina onda planer som ett täcke över staden.
Ja, den tjejen är allt grann.
Nu ska jag sluta innan hon läser om mina onda planer. Puss.


man blir ju helt till sig. Herregud.
Killar, hon är min - och jag kan slåss. HEHE.

min geniala idé

Sådär, nu bär det snart av till jobb. Sminket är klart, klädseln är klar och det är bara håret som sitter uppsatt i en slarvig knut. Ibland orkar man inte. Ikväll blir det hästen, sen träning. Jag berättade om min geniala idé om bantningspiller till mamma, hon bara sa att det inte hjälpte. Att jag ska träna mer och äta mindre. Så här börjar min kamp mot en platt mage, och den börjar med 8 timmars jobb och en sallad. Nu ska jag bara orka träna ikväll när man kommit hem också, sen är jag en bit på vägen.
Jag har gjort något, antar jag. Annars skulle du svara. Men jag vet inte ännu vad jag har gjort för hur jag än vrider och vänder på saker så kommer ändå inget vettigt fram. Bajenskit, du dödar mig..
jag saknar allt.
tack frida, för en härlig kväll igår. Det är skönt att umgås med dig och jag finns här för dig.


äckelbild.

Man ska inte klaga

Idag var det styrka imorse och sjukt mycket folk på jobb. Man ska inte klaga men visst hade det inte suttit fel med solning och stranden en dag som denna. Annars har det varit jobbjobbjobbjobb. Efter det stack jag till Frida, som lagade pasta carbonara. Det åts ute på ballkongen med en pigg och glad Frida. Sedan blev det lite popcorn och snack. Nu är livet sådär perfekt. Eller nästan. Jag kämpar fortfarande med att få bort ett par kilo, kalla mig cp - idiot - vill bara ha uppmärksamhet. Men så är inte fallet, jag vill bara må bra. Eller ja, må extra bra.
Men nu ska jag inte sitta här, nu blir det winnerbäck innan läggdax. Puss.


livet är sinnessjukt.

Talk to me,

Det var ett tag sen bloggen uppdaterades sist. Klockan är tjugo i tio och snart blir det ett styrkepass innan jobbet. Sen är det jobb hela dagen, segt jotack. Annars har inte så mycket hänt, jag har varit helt död igår och somnade äckligt tidigt, därför blev det inget stall eller uppdatering. Men ja, i need to speak to him. I know i do. And i hope that everything works out the way i want it to.
Det blir nog malmö i helgen, annars så åker frida och ser u2 lördag-söndag och sedan åker hon till frankrike på onsdag. Snacka om att jag kommer sakna den palten sådär jättemycket. Hon är grym.
Snart blir det biljetter till Winnerbäck och jag sitter glatt och sjunger med exakt nu. Det kallas tvivel, det där som stör.. nanana. Frida är också pepp på det tror jag. Annars är det inget som händer just nu, hoppas på att det händer mer i höst. Lite resande till kanske göteborg, stockholm, idonno. Men det är trist och bara sitta här.
Nu blire styrka, sen jobb.
Talk to me, you know what i mean.
Puss. (nya bilder kommer inom kort.)

tack.

Klockan är lite över tre. Jag kom nyss hem från kvällens festligheter. Finns en del och tänka på och lite folk att prata med. Hoppas inte detta ställer till det, jag vet vad jag vill ha.
Tack för en bra kväll.

Tvivla ALDRIG på hur fin du är.

Idag är ingen bra dag. Jag och frida skulle till nova lund, och självklart försover jag mig så vi missar bussen. Sedan ska jag sätta på datorn, men då startar inte skiten.. Så nu sitter jag vid mammas dator och försöker ladda upp min så jag kan se om alla bilder finns kvar i och med att det kom upp att allt hade raderats. Det tycker vi inte om.. så nu blir det bränna över ALLT till cd. om det finns kvar vill säga.
Annars var det fest igår, mycket bilder som kommer så fort datorn går igång. Kvällen var sjuk, den var kul men slutade åt helvete. Jag vill inte säga för mycket, men det var kul som attan på festen, det var sedan allt gick åt pipan. Men det är nya tag, och nästa fest blir allt på måndag. Känns gutt!
Nu väntar jag på frida ska vakna så vi idag kan ut och fota.
Puss på er.


Frida svensson. Bara hör namnet, låter det inte så nära perfektion man kan komma? Bara lyssna på det, får det bara mina läppar att lee?
Frida, du är helt seriöst den finaste jag vet. Du har en klockren personlighet, ett skratt som smittar av sig, ett utseende att dö för. Alla har vi brister och fel, men du är den personen med minst. Förändras inte för att en person inte håller med, för världen älskar den frida som du är just nu, idag. Du är den bästa vännen man kan tänka sig, du har aldrig gjort något som sårar med mening och jag vet inte senaste gången du fick mig att må dåligt eller gråta. Du finns i mitt liv för att göra det lite ljusare, lite gladare och lite bättre. Det lyckas du med otroligt bra. Helt ärligt, du är en sol, en stor sol och du ger alla glädje. Alla som umgås med dig, även dem som nyss träffat dig håller kontakten och älskar att prata med dig. Du är något speciellt, du har det där lilla extra. Jag ser upp till dig, du är min bästa vän, du är en människa som jag vill vara, personlighet allt. Tvivla ALDRIG på hur fin du är.
ja, jag älskar dig.

Ice Age 3 och ostbågar

dagen igår var det först promenad med familjen, sen stallet och red en runda. Helt underbart. Efter det var det middag och snack med alla, sen var det springa i 45 minuter enligt träningsschemat. Härligt. Sen var det bara in, duscha och sedan cykla ner till frida och frida. Där blev det Ice Age 3 och ostbågar, me like.
Idag väntar jag på att frida ska fixa till sig, det har inte jag gjort än, men ändå. Sen blir det promenad med henne, kanske lite fotografering om vi kommer på något bra. Annars är det stallet och ett styrkepass som står på schemat ikväll.
Men nu ska jag ta en bulle till frukost och fixa till mig. Puss.


förra fotograferingen..

jag hatar avstånd

Jag är vaken, har ätit frukost och börjat lyssna på winnerbäck. Helt underbart, och dagens planer är få. Typ träna och träna. Sen får jag se vad jag gör, familjen ska väl hitta på något så kanske hänger jag med.
annars har jag inte så mycket att säga mer än att jag hatar avstånd, saknad och allt annat.
puss..


Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt

Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar

hej människor! ...

hej människor! frida som skriver ett litet inlägg här. emmy sitter o babblar om någon som har smsat, vettefan riktigt vad hon snackar om. men iaf, nu är emmy ledig till måndag. det tycker hon är jätteskönt. jag också, för då kan jag träffa henne mer:)  / f

bra soligt och varmt väder

sådär, om femtio minuter blir det övningskörning till jobb och sedan blir det jobb hela dagen. Ikväll tänkte jag till stallet om det inte pissregnar för då känns det så meningslöst.
Igår gick styrkepasset bra, inte jättejobbigt men jag kom fram till att mina armmuskler inte är något att hänga i julgranen. Så dåliga dem är.. pinsamt dåliga rent ut sagt.
Imorgon är jag ledig och hoppas på bra soligt och varmt väder så jag kan placera min vita jobbkropp på stranden och få lite färg. Det är trotts allt sommar och alla har bruna ben utom jag. orättvist, men sant.
nu ska jag fixa matsäck, byta om och fixa till mig.
Ha en trevlig dag. Puss!


sjukt gammal bild.
sjuan, mina smala tider.

madeinlumpen.se

Nu blire lite träning, sedan blir det sängen. Riktigt seg dag idag på jobbet, men jag kan inte klaga på sällskapet. Riktigt härligt faktiskt, men jag jobbade över som attan. Pengar.
Imorgon börjar jag inte fören tolv då heller, och så blir det jobb till typ halv sju. Sen blir det stallet och förmodligen så har jag hunnit springa på morgonen så jag slipper göra det på kvällen.
För er som är som mig, ofta hoppar över en dags träning och sen bli det en dag till och tillslut så sitter du och undrar varför du i hela friden inte tränar för en bättre kropp och kondition/styrka. Gå in på madeinlumpen.se och besvara några få frågor och sedan lägger dem upp ett träningpass. Jag har nyss börjat att följa det, och jag trivs med det. Ni borde testa. Varje gång ni tränat enligt schemat måste man rapportera att man gjort det och hur det har gått. Därför gör man det ofta och det finns ingen anledning att skjuta fram "problemet". Men nu ska jag göra ett styrkepass, sen sova.
Puss på er.


ibland saknar man det som varit.

duschen väntar!

hallåhallå.
jag tänkte bara snabbt skjuta in ett snabbt godmorgon på bloggen. Försov mig idag, skulle egetligen ut och springa men i och med försovningen så gick inte det något vidare. Men duscha måste jag hinna med, puss på er. duschen väntar! Hoppas ni har haft en bra kväll/natt.


OM jag saknar det! (ja, jag saknar det)

sov gott

Klockan är kvart i fyra, kom nyss hem från en underbar kväll med frida. Den var riktigt trevlig, såg dock världens sämsta film men den kan jag berätta om imorgon. Ska upp om typ fyra timmar, så godnatt och sov gott.

min livsfjärkontroll.

Morgonpromenix med mamms är avklarad, frukost och tillfixning är också avklarad. Nu väntar övningskörnig och jobbet. Winnerbäck spelas högt från datorn och jag sitter glatt och nynnar med fast bara klockan är lite över nio. Men ja, livet lever på som vanligt. Ibland vill jag klicka på tillbakaspolning, ibland på stop och ibland på paus. Men min livsfjärkontroll verkar ha sitt eget liv. Hur hårt jag än trycker på rewind så spelas livet ändå framåt i samma takt som det alltid har gjort, alltså lite för snabbt för att hänga med.
Men nu ska jag hinna med livet som springer iväg. Puss.

vi älskar Malmö FF

Dagen började med en hemsk väckning under en riktigt härlig dröm. Mammsi väckte mig, efter en kvart var vi ute och gick vid havet. Där gick vi i kanske en timme, sedan var det hem och äta frukost och duscha/fixa till sig. Sedan blev det övningskörning till jobb. Jobbade 10-18, sen övningskörning hem, åt middag. Efter det drog jag ut Calle på en joggingrunda, så vi joggade en bit i ösregn. Tyck synd om oss, snälla..
Annars har väl inte så mycket hänt idag. Det kan hända att det blir fest imorgon, om jag får tag på Alexandra och säkrar en sovplats hos henne. Hon är en riktig favorit på Tosse.
Vid matbordet sitter min "lillebror" som bor i stockholm och är gnagare (hejar på AIK), han sitter och förklarar hur bra AIK är och blablabla. Jag kunde inte sitta och lyssna på det, så jag stod upp för mitt älskade Malmö FF. Därför en härlig låt med fotbollsanda till tusen.
puss på er.



Åh vi älskar Malmö FF
Ja vi brinner för vårt lag
Under himmelsblåa skyar
Blir vi starkare och bättre för var dag

jag ska orka.

Som jag har slappat idag, helt sjukt. Jag har ridit, stallet och städat rummet. Det är nästan så att jag skämms lite över hur lite jag faktiskt gör på sommarlovet. Men imorgon ska träningen börjas igen innan jag blir helt tokig på mig själv varje gång jag tittar mig i speglen, och varje kväll som jag tänker igenom dagens händelser.
Morgondagen ska börjas med en promenix med mamms, sedan blir det jobb. Efter jobbet blir det stallet och sedan träning. Fråga mig inte hur jag ska orka, för det vet jag inte än, men på något vis måste jag lyckas börja träna igen.
Annars är livet bra.

Innerst inne så vet jag

Egentligen så vet jag. Innerst inne så vet jag att jag inte ska falla mer, att jag inte ska tänka på dig och att jag inte ska tillåta dig komma så nära som du är. Egentligen så vet jag att min saga inte kommer sluta med mig och dig, tillsammans. Jag vet det. Jag bara överröstar min sanning och säger de falska uttrycken, påhitten högt och hoppas på att jag någongång tror på dem själv. För stunden tror jag på det, jag lurar mig själv med påhitt om att det visst kan bli vi, om att jag kan falla mer för att du är inte som alla andra. Men du är exakt som alla andra, likadan som dem. Så fort du försvinner, när jag tittar lite djupare på allt. Då ser jag allt så tydligt. Allt är en lögn, en lögn som jag själv byggt upp.
Det är inte ditt fel, jag har bara mig själv att skylla.

en låt, värd att lyssna på.
Helt underbar..

jag är en idiot.

Och jag gör det igen. Jag gör saker, folk berättar hur idiotiskt det var och sedan tänker jag. Som alltid annars så har alla andra rätt och jag inser ganska snabbt att jag är en idiot. Nu typ fem minuter efter sitter jag med en äcklig ångest för något jag inte kan göra något åt alls.
jag är en idiot, rakt igenom. Ni sa det själva.
fanfanfan.. det kunde varit värre, men det är illa nog.

trevligt sällskap.

Inget stall idag, klockan tickar iväg och slnedgången kommer. Det menas med att vildsvinen börjar springa runder och det leder till att jag vägrar ge mig ut själv i skogen. Därför tänkte jag ta en runda som jag skulle springa, men då började det regna. Men en morgonpromenad med mamms imorgon, sedan stallet och efter det blire väl städa klart det som jag kommer påbörja ikväll.
Annars har jag legat på stranden idag och blivit lite smått brun hoppas jag. Jag har iallafall haft trevligt sällskap, två fridor en melissa och jag såklart. Mycket trevlig dag med många bra kompisar. Tack för att ni finns.


dessa tjejerna förgyller ofta mina dagar.

Två fridor

Sådär, nu är standen avklarad och det var helt underbart. Två fridor och en emmy, det kan inte bli misslyckat. Vi hade det mycket trevligt somsagt. Snart bär det av till hästen, ska rida en runda och mysa där ute. Sen är det hem, duscha och sånt och om fridorna fortfarande är med varandra tror jag nästan att jag trippar hem där en sväng.
Jag har ont i halsen, hultsfred sätter spår mer än i hjärtat. shit.
Sen om jag ska fortsätta klaga har jag ont i huvudet och fryser också.. Men bortsätt från det mår jag riktigt bra.
Puss på en lyckad dag med fina fridor.


 
två fina fridor och en emmy med äckligt hår.

Frida är bra.

Frida plockar fram saker till stranden, solen skiner och vi har redan solat i ett par timmar. Det är inte helt fel med en lagom bra frida bredvid sig, en vattenslang, 100 grader i solen och lars winnerbäcks musik. Ja, jag har svårt att tro att det kan bli bättre faktiskt.
Nu ska jag ut och sola sista tiden innan standen, men först ska jag leta upp någon bild på fridas dator. puss på er.



frida är söt. hon är bra. och jag tycker om henne. HEHE

Jag är en hästtönt








haha, hej.
Jag är en hästtönt som älskar min häst. Jag älskar familjen och vännerna lika mycket, men shit. Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort om han försvann, han har varit med min under allt som hänt. Han har torkat tårar, han har fått mig att skratt och han har lyssnat utan att varken lägga sig i eller ge råd. Ja, jag är en hästtönt, som älskar min häst. Bara accpetera det. Och bara för att han är mitt allt så betyder det inte att jag inte har tid med annat, det bara betyder att jag har en mer själ i mitt liv att älska, att sköta, hjälpa och se till att han mår bra. Haha, ja.. Jag brukar förneka det, men jag är en hästtös rakt igenom. Det var honom jag flyttade för, honom jag pluggar för. Puss.

ledig till måndag,

Nu är jag ledig till måndag, riktigt jävla härligt. Imorgon kommer nya jobbschemat upp vilket är bra som tusan med tanke på planering och vad man ska hitta på senare i sommar. Tummen ner på mig idag. Jag skulle ut med Frida och gå, så somnar jag. Klockan var typ nio och jag somnar. Sjukt taskigt och jag ber om ursäkt igen och igen och igen.
Men nu är jag pigg, men funderar på att fortsätta sova ändå.
Puss.


fanfanfan, vad gjorde du med mig.


För dig, för dig, för dig

jag älskar winnerbäck..

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig, för dig



Kort sammanfattning

kort sammanfattning av dagen.
försov mig i morse, lyckades ändå komma i tid till jobbet. Jobbade, drabbades av strömavbrott som leder till inte så nöjda kunder. Strömmen kom senare tillbaka och det tog inte så lång tid och sommarlandet fylldes av glada leenden igen. Mycket folk, mycket sålt, en rolig men seg dag helt enkelt. Nu på kvällen träffade jag Frida, riktigt kul hade vi. Iallafall så hade jag det väldigt kul.
 Nu är ja trött och ska sova, puss.

Alla vägar som vi inte vandrat.

Nu är jag tillbaka till verkligheten efter Hultsfred och all saknad dit. Dock kan jag inte sluta sakna folket, musiken, stämningen, allt - men jag jobbar på det.
Idag blir det jobb igen och det är alltid lika kul att vakna upp med överlockigt hår lite smått äckligt och man bara orkar inte duscha. Halsen är fortfarande inte bra men rösten börjar hitta tillbaka och rösten blir allt klarare för varje -hej- jag säger på jobbet.
Jag har fortfarande inte packat upp och en del av mig vägrar tänka att det är över. Men jag antar att jag snart måste komma till kritan och packa upp de stinkande kläderna även om jag vill eller inte.
Igår var det stallet, idag ska Anna rida istället så får jag väl ut och springa eller något istället. Hälsosam måste jag börja bli nu igen efter Hultan, där gick allt snett med träning. Nu ska jag hitta tillbaka till mitt träningstempo och fortsätta i samma takt som jag gjort ett bra tag.
Min mobil är på lagning och jag hoppas att den kommer tillbaka som fungerande, fin och rosa igen. Som jag saknar den, det är nästa pinsamt.
Och nu svamlar jag om helt oviktiga saker som ingen själ är ett dugg intresserade av och därför tänkte jag snällt avsluta här. Puss.



En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

En mörk och hes stämma

För ett dygn sedan sa jag hejdå till Hultsfred och dess folk, är det fel att det känns konstigt att komma hem till ett eget rum? Är jag helt sinnessjuk som saknar att sova i tält på stenar och vakna varje "morgon" med att hela kroppen värker av gårdagens äventyr men även för att man sovit på marken? Jag ska inte ljuga, för fy i helvete vad jag saknar det. Vad sägs om en repris på helgen? Det hade inte suttit fel just nu kan jag säga.
Jag skrattade med Fanny och Isa, jag grät till winnerbäck, jag rös till regina spektor, jag skrek mig hes på the killers och kings of leon, jag stöttade vår skånska hjälte - timbuktu, jag dansade till smk, jag hoppade som en studsboll till Franz Ferdinand, jag iaktog min första konsert på hultan 2009 - Dropkick murphy, jag gick runder under ice cube, jag sjöng och laddade mobilen till promoe, under ludacris vet jag inte vad jag gjorde och det vet jag inte med takida heller men förhoppningsvis diggade jag. Jag avslutade mina konserter med ett läkarbesök och senare diggning till thåström. Självklart såg jag fler än dessa men mer hinner jag inte skriva för snart ska jag till jobbet. Rösten tappade jag nog på Hultsfred någonstans och just nu är det bara en mörk och hes stämma som lämnar mina stämband. Jag hoppas det är ganska lugnt men jag är fortfarande trött och smått bakis. Det är inte okej, men jag får jobba ändå och försöka ta några energipiller eller något, annars kommer jag somna. Nu blir det ombyte och fixning av mat, puss folket, ge mig er energi?


girls, you are the best!


visst var man fräsh, vacker, ren och doftade parfym - inte alls!
men glad var jag och helt jävla galen.


pussar, mys

Nu har jag kommit hem, sovit ungefär två timmar inatt för tiden på festival är dyrbar. Man hinner vaken sova eller äta, men fan så bra jag hade det. Festivalen var fylld av musik, skratt, pussar, mys, nytt folk, dissar, godis, öl och en jävla massa till. Jag är trött så jag håller på att spricka men vafan, lite bilder kommer upp idag. Min kamera hade slut på batteri redan andra/tredje dagen så därför finns det inte så mycket bilder. Men ja, nu däckar jag snart.
Jag har dock ont i varje kroppsdel. tummen-ner.
artister man bla såg; the killes, kings of leon, franz ferdinand, regina spektor, lusacris, promoe, timbuktu, lars winnerbäck, ice cube, dropkick murphys, takida, thåström, smk och många fler.


en vän, javisst.


han kallade sig själv för michael jacksson.


kings of leon


camp candy och vi vill tillbaka

 
regina spektor


the killers


timbuktu


avslutande äckelbild.

- jag vill tillbaka till folket, faktiskt.

mest Inas förtjänst,

Idag har jag haft en fantastisk dag från början till slut. Mestadels så gick världen emot mig, med regn, folket, hästen, fläckar och allt annat. Men på något konstigt sätt lyckades den bli jävligt bra ändå. Detta är nog mest Inas förtjänst, för utan henne vore dagen en total-flopp. Några inköp har skett, kommer nedan. Annars har jag brottom och kan inte skriva mer. Puss.






inköp: 1 flipflop, 1 armbnd, 1 hänlås, 3 permanenta pennor, 3 tshirtar, 1 bikini och en överraskning.

så lite tid.

Nu är klockan halv tio och klockan elva går mitt tåg. Alltså ska jag vara klar med allt om en timme vilket jag kommer klara lätt. Det är fint väder idag, lite segt att gå på stan dessa dagar, men vafan. Ina gör så att det är värt det. Jag får väl se om jag hittar något trevligt att köpa där inne, men ikväll ska jag ändå sy in mina bikinis som är förstora. Ellerja, bandet som man spänner fast runt ryggen är superstort och det gillas inte. Så jag hoppas kunna få några användbra bikinis efter kvällens syning. Packning sker också ikväll, mycket som händer på så liten tid.
TILL ALLA HULTSFREDARE, REGNET SOM SKULLE KOMMA OCH ÅSKAN OCKSÅ FÖR DEN DELEN ÄR BORTA FRÅN PROGNOSEN. hoppas att det fortsätter såhär så kommer solen skina hela dagarna. HIHI.
Men puss på er, nu ska jag föna håret och smöja på bodylotion på my body.


hon är bra.

så tajta vi var.

Trotts dagens dåliga väder har dagen varit riktigt bra. Men jag har inte rört på mig mycket, men det får jag ta igen imorgon. Det har varit filmtittande, hultsfredssnack, påbörjat packning och lite annat smått och gott. På kvällskvisten träffade jag Frida, vi gick ut en runda och snackade. Gick hem till henne, fortsatte snacka och skratta och nu sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna i några minuter till samtidigt som jag förväntansfullt tittar på klädhögen som ska packas imorgon och nu längtar jag även till morgondagens sista inköp inför festivalen 2009.
Morgondagen är det sovmorgon en stund, sen är det fixa till sig, ta tåget till malmö och träffa världens mest saknade person. Jovisst är det Ina som jag menar med det sagt. Jag börjar skratta bara jag hör hennes namn, allt skit vi har hittat på. Alla danstimmar, kvällspromenader, max-te drickande, äckeldagar, skratt, malmödagar, valborg 08, lundadagar, fikor, kakor, påhitt. Jag kommer aldrig kunna rabbla upp allt som vi gjort tillsammans, allt vi vet om varandra som så få andra vet och så tajta vi var. Det är sickness. Självklart saknar jag tiden, jag vill gå tillbaka och umgås mer, jag hatar när jag inte hon inte pratar på länge och när vi aldrig ses. Jag saknar verkligen den känslan som hon ger en, den känslan som inte går att förklara men den är så fruktansvärt bra. Morgondagen ska jag se till att den blir lyckad och det ska inte gå såhär lång tid till vi varken ska prata eller ses igen. Puss på det.


cp-bild, den bjuder vi på. Nya tas imorgon, stå ut tills dess.

Dåligt väder.

Dåligt väder, riktigt dåligt väder och sånt tycker vi inte alls om. tummen-ner. Har trotts allt hunnit träffa Johanna/snordi någon timme, tagit en fika och gått rundor. Riktigt mysigt, tills vi satte oss på bussen då vi skulle hem. Jag fick gå i blöta skor, och jag är fortafarande blöt i håret. Annars under dagen blir det väl packa lite inför hultan, för imorgon ska jag till malmö med Ina och på tisdag jobbar jag till sex. Det menas med att jag inte ha mycket tid alls till att packa och sånt, så det blir nog mestadels idag och imorgonkväll som jag får fixa det.
Vad ska man packa i? En bag? Resväska? Ryggsäck? - jag vet inte, men något borde jag ju hitta i mina gömmer.
Jag är trött, ska ut och springa och senare till stallet, orkar inte göra något i regn om jag ska vara ärlig, så därför skjuter jag upp det och hoppas på att ovädret går över.
Men puss på er, någon bild slänger jag in sedan. Puss.


fanny är nu hemma från arvika, eller ja.Hon kommer idag. Kärlek <3

Inget utan henne

jag är så trött att jag knappt orkar skriva och därför bli inlägget myckt kort. Dagen har jag hunnit med mycket, stallet, stranden, firat peter och nu har jag nyss varit ute och gått med Frida.
Frida var ganska trött i slutet vilket resulterade i ganska många ljudeffekter när hon pratar men också några citat då hon trodde att en skugga vid en gatulampa var en drake ur harrypotter och hon fantiserade även om att Kattla (draken ut BrödernaLejonhjärta) skulle komma fram bakom ett hus och föreställde sig hur hon skulle reagera då. Jag har kommit fram till att hon är inte alls särkillt normal, inte ens lite om man tänker efter. Men en sak är ändå säker och det är att hon är historiens bästa vän och för hela världens pengar och annat skulle jag aldrig haft råd att förlora en kompis som henne. Hon livar upp mig dag fast hon inte vet om det. Inget utan henne.
Nu avslutar jag mitt inlägg.
puss.


hon är bäst, det bara är så.

Sommarens skönaste festival

Klockan är 07.44 och jag ska bara skriva något litet innan jag drar till stallet och sedan vidare till stranden.
Om fyra dagar sätter Hultsfredsfestivalen igång. Sommarens skönaste festival, med massor av besökare, bra band och härlig atomsfär. Det är mitt första år som jag campar, och jag bara längtar så in i bänken. De personer som är vana festivalare säger vissa saker som man ska tänka på, och jag tar till mig varje tips och råd. Snart börjar packningen komma med in i bilden, det gillas. Vädret är ganska ostadigt, en dag sol, en dag regn fram till onsdag men jag håller ändå hoppet uppe om att vi får en härlig solig festival. Om inte så har jag mina rosa regnstövlar och mina rosa sopsäckar som väntar inne i tältet på att även de ska få se det gryma festivallivet. Jag hoppas på trevligt folk, ganska bra väder och inga inställda konserter. Riktigt härligt ska det bli
Puss.

 

Du får inte, även om jag vill.

Stallet åkte jag till redan vid sju i morse, sen direkt till vaxning och sedan bussen till tosselilla. Sedan har jag jobbat hela dagen med olivia vilket var ganska chill ändå. Annars har inte så mycket hänt, är ensam hemma ikväll vilket är riktigt bra och skönt. Annars händer inte mycket, har inte lika ont i magen idag vilket är tummenupp på.
Morgondagen hoppas jag blir sol då stranden står på schemat, äntligen. Annars blir det väl leta bikini även fast jag inte orkar överhuvudtaget. Stallet blir på morgonen vid typ åtta och stranden vid tio-elva.
Inis, jag saknar dig.
Frida, du är så jävla bra.
Och ja, detta är det sista jag säger idag
Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Mallorca 29 augusti. yesyes.
hultsfred 8 juli.

I slutändan så är mitt liv så äckligt bra.

För en gångs skull ska jag inte börja med att neka att jag tycker om honom. Eller tycka om är kanske lite och ta i, iochmed att jag inte känner honom riktigt bra än. Men jag kan helt klart säga rakt ut att han nog är den snyggaste killen jag har träffat, om jag inte har träffat någon som jag inte minns i denhär minuten.
Jag vill meddela att jag hatar känslor som man inte vet är sanna eller falska, hur starka dem är och rätta dem är. Det är det värsta som finns. Nummer två är alla tankar och man aldrig kan släppa tanken, att den alltid finns där. När den försvinner så är jag fri. Sedan kommer man till förhoppningar som man själv skapar med hjälp av hans ord som oftast leder till platt fall och man blir sårad. Och så kommer kraven, varför han dissade. Om man inte var bra nog.
Så igentligen är kärlek ett helvete som man borde hålla sig ifrån.
Nu svamlar jag bara, jag vet. Detta beror ganska mycket på att jag inte kan sova, dels pga. magsmärtor så nu bara ödslar jag tiden på helt ovesäntliga saker som varken jag eller någon annan bryr sig om. Men ändå..

Ja, jag har historiens bästa häst som jag älskar med hela min själ. Jag saknar min bror, min kärlek, han är oslagbar och kommer alltid förbli min första kärlek. Min mamms och papps är inte så dumma de heller. Mina kompisar kan ingen klå. I slutändan så är mitt liv så äckligt bra.


all the time baby.

Ännu en dag som är fylld med jobb, men snart är jag ledig ett par dagar. Helt underbart ju. Jag har magkatarr och det smärtar så fuktansvärt samtidigt mår jag illa och är hungrig. Ingen bra kombination alls.
Just nu sitter jag och dricker te för att minska smärtan så mycket som möjligt, men det hjälper inget vidare. Det är däremot riktigt gott så lite glädje får jag ut av det ändå. Annars sitter jag ändå och ler fast smärtan är outhärdig. Det är nämligen såhär att jag ska till Hultsfred om sex dagar med riktigt härligt folk och jag längtar äckligt mycket. För tillfälligt sitter jag och pratar med Sofie som ska dit och vi ska umgås all the time baby. haha. Vi ska ha det bra, fyfan så bra vi ska ha det.
Morgondagen ser ut som följande; upp vid sju, stallet, vaxning, frukost, jobb, hem, umgås med folk, sova. Erkänn att min dag är bra ändå?
Jag måste tacka Dona på jobb som verkligen räddade min dag när hon sa några speciella saker, hennes 18årsfest säger jag bara. Tack, hon är bra hon.
Nu ska jag avsluta här, puss.


cp-bild.
This time I want someone holding me tight


dagens morgonpromenix

klockan är 07.11 och jag förbreder mig för dagens morgonpromenix. Mamma kör mig till jobbet vid halv tio och ja, det är fett mys. är jag besviken idag? - ja. är jag ledsen? - nej, är jag butter? - nej, är jag förvånad? - ja. Men inte så mycket på honom, mest på mig själv. att jag återigen tillät mig att tro på hans ord som nog inte betydde något för honom medan för mig betydde dem världen och lite till. Som vi ser olika på saker och ting, så olika ord kan uppfattas och menas. Men nu ska jag iväg.
puss.

jag skulle aldrig trott på dig. aldrig.


badet.

Dagen började med en joggingrunda, sen vart det jobb hela dagen. Seg dag, tiden gick överlångsamt och det fanns inte mycket att göra. Vid halv elva fick jag och Frida för oss att vi skulle bada. Vi tog på oss badkläder och cyklade ner mot stranden. Där möttes vi av folk, uteserveringar och tro det eller ej, en äcklig tjock nudist-gubbe och en äcklig nudist tjej. Jag och Frida väntade på att nudisterna skulle bege sig hem sedan badade. Ja, ni hörde rätt, Emmy badar i havet den fösta juli. Sedan snackade vi nere på stranden en stund och till sist cyklade vi hem. Båda ska jobba imorgon, jag väntar på allt men snart kommer jag somna, riktgt trött är jag.
Tack för en härlig dag.


En riktigt bra dag

En stor applåd till mig som gick upp redan vid sju och nu är jag iprincip klar, klockan är halv åtta. Bussen går inte fören klockan nio, en morgonpromenad jatack. Kanske tar en joggingtur om inte solen steker förmycket. hihi. Nujävlar ska kroppen komma inärheten av perfekt. Annars jobbar jag till sex idag, mamma kommer vid halv sju och hämtar mig. Jag åker nog direkt till stallet, rider en lång runda med Johanna och sedan vid kanske halv nio-nio kommer jag hem. Visst låter det bra? :)
Nej, nu ska jag hjälpa mamma med hennes mail, sen ut en runda, sen packa kläder till stallet, sen byta om, sen göra mig iordning, sen buss, sen en annan buss, sen promenad, sen jobb, sen stallet, sen hem. Låter som en rikigt bra dag och förhoppningvis hinner jag träffa Frida idag också.
Puss på er sötnosar.


and somebody came and saved my day, as allways. Life is pretty funny.


RSS 2.0