Bilder på alla inköp.

Emma firas för full gång här hemma. Alla är på topp medan jag bara inte kan skratta sådär som jag brukar. Något är fel, jag har inte kommit på vad än. Det kan vara att jag har magkatarr och min mage gör så äckligt ont att jag inte ens vill äta. Folk som känner mig vet mycket väl att när inte jag vill äta är det riktigt illa, jag älskar nämligen mat riktigt mycket. hihi.
Nu ska det ätas tårta sen tror jag att jag ska träffa Frida idag, eller jag hoppas det. Hon kan alltid liva upp en, riktig härlig brud som världen älskar.

Bilder på alla inköp. helgen och dagens.
bild 1 - skor
bild 2 - solglasögon
bild 3 - linne
bild 4 - tshirt
bild 5 - jeansshorts
bild 6 - väska
bild 7 - väska








"meningslösa" ord.

Idag har jag hunnit en farlig massa. Har jobbat, gått på stan, shoppat, solat, och haft äckligt ont i magen. Helt förvirrad är jag också, hur dessa killar tänker igenligen. Jag försöker förstå, men inte ett vettigt svar kommer jag fram till. De är läskigt svåra att tyda, helt sinnessjukt. Men jag orkar inte gå och hänga läpp, jag orkar inte. Det är förfan sommar, förstör inte den för mig med sina "meningslösa" ord. Men puss på dig, mest bara för att du var något som ingen annan.
puss.
(bilder på inköp kommer senare)
före städning


efter städning


erkänn att jag har varit duktig? :)

halv nio till typ elva.

Fett med jobb idag. Jobbar bara från halv nio till typ elva. Efter det ska jag hem och byta om, ner på stan, köpa present till min kära syster som fyller år idag. Efter det blire nog stranden om jag kan hänga med någon. Jag är lite bränd så det kan hända att jag solar hemma i lugn och ro. Sen får jag se vad som händer ikväll. Kanske umgås med Frida.
Nu ska jag till jobb, stall. -.-
Puss


snyggaste bruden i stan.

Kom nästan nyss hem från Frida, snyggaste bruden i stan. Riktig mysig kväll men riktigt mycket snack, det behövde jag. Hon gör verkligen allt så mycket lättare och roligare. Jag hade aldrig klarat mig utan henne vid min sida. ily.
Nu ska jag snart tvätta bort det lilla smiket och har, borsta tänderna, fixa med body lotion och allt sånt. Sen blir det väl sängen. Jobbar morgon imorgon, typ nio till elva. Det tackar vi inte nej till.
Nu ska jag springa iväg. puss.

sånt är livet.

Godmorgon alla glada barn, nu ska jag snart iväg och träna och jobba. Idag hoppas jag med hela mitt hjärta att jag slipper jobba länge för mitt på dagen blir det så äckligt varmt. När jag vaknade i morse sg jag snabbt att jag inte är så röd längre, det menas med att jag snart kan schteka på stranden igen. fett mysigt. Annars händer inte så mycket just nu, bara nio dagar kvar till hultsfred och jag får träffa Frida ikväll hoppas jag. En sak som jag tycker är lite sorglig dock är att jag har rensat ut mina skor, och bara 40 par är kvar. Ändå, 40 par är helt lite. Menvafan, sånt är livet.
Nu ska jag beställa bikinis och kläder. puss på er.

Bilder kommer på mina inköp,

Nu väntar jag på att Frida ska komma hem, om bara en och en halv timme kommer hon. Äntligen säger jag bara. Det har gått en vecka sen vi sågs sist och fy attans vad jag saknar henne. Känns riktigt jävla underbart att ha henne hemma.
Annars har jag solat idag, bränt mig lite smått men det börjar bli bra nu som tur är. Men nu framåt kvällen mår jag ändå bättre, inte lika bakis och sånt men har haft en riktig skabb-dag idag. Nästan inget smink, äckliga kläder, äckligt hår, somsagt en äckel-dag. Jag har ändå hunnit med att sola, bada, fika, shoppa, åka till Ystad och nu ska jag fortsätta packa upp mina skor som mamma har bärt upp på mitt rum. Hon är dum. Hon tycker jag har förmycket skor. grrr.
Bilder kommer på mina inköp, och på skor och nystädad garderob.
Jag är riktigt godissugen. För tio minuter sen ville jag inte ha godis, mådde helt illa av tanken. Men nu skulle jag kunna vräka i mig massor. hahaha. jag vet, jag är lite udda, en gnutta konstig men samtidigt vet jag att ni gillar det. hihi.
Nej, nu ska jag fixa mina skor och sånt, Puss.


chillkrök

Idag är det sol, alla sov över här efter festen igår. eller fest och fest, chillkrök. Jag mår väl som jag förtjänar efter gårdagen men så farligt är det ändå inte. Solen står på topp ute, det blir badet, sen sticker jag till malmö vid ett och träffar pappsi. Sen efter det tar jag tåget hem till Ystad och på kvällen sticker jag till stallet. låter det som en mysig dag? Javisst!.
nej, nog i detta inlägget. ska fixa frukost, ta på bikini och sånt.
puss.

tio dagar

Hallå gott folk.
Nu har jag kommit hem till Bells efter mycket om och men. Jag är ett par jeans-shorts och ett par skor rikare efter dagens shopping. Det kan hända att något inhandlas imorgon också. Just nu sover Bells, jävla slöis, kloakråtta, fjant.. Men senare kommer Elise, vi ska ha filmkväll, kanske dricker lite smått och så ska vi baka. Bells har faktiskt lovat bakning, tjockis som jag är. hihi.
Igår fick jag hultsfredsbiljetten till både själva festivalen och bussen upp. Känns helt overkligt när man tittar på kartan över hultsfredsfestivalområde, att om tio dagar befinner jag mig där. Det går inte ens att föreställa mig att packa saker och tänka på vilka väskor och sånt man ska ha med. Nej, det är overkligt men helt underbart. Titta på bilder, på youtube-klipp. Ja, jag längtar så fruktansvärt mycket.
Imorgon ska jag hem till Ystad igen, träffa papps en sväng innan och sånt bara. Sen är det träning, stallet och sånt. På kvällen kommer äntligen Frida hem. Jag kan konstatera att jag har saknat henne mycketmycket.
nej, nu ska jag sätta igång en film.
Puss.


bells är tråkig, jättetråkig. Detta är inte kul :(

slå en signal.

Träna,träna,träna,träna.. om jag ska skriva om mitt sommarov så kan jag skriva träna och jobba över hela pappret. Så det säger väl ganska mycket om mitt liv just nu. Idag har jag dock ledigt från jobb, men jag måste ändå upp vid åtta, till stallet vilken minut som helst och sen till malmö vid elva och träffa Elise och Bells. Det känns gutt. Ska bli trevligt att springa runt i malmö en dag som denna. Vet inte om vi går gågatan eller entre eller om vi tar lite på båda. hihi.
Men nu ska jag iväg så jag hinner med hästarna, fixa till mig, tåg till malmö och sånt. Jag sover borta inatt så kankse finns jag inte tillgänglig på datorn, men då är det bara att slå en signal.
Puss.



puss på Elise för att hon är så oerhört vacker <3


mina finfina flickor.

Den 26 juni 2009 är snart slut och den dagen har varit lyckad. Jobbade till fem, sen åkte jag till stallet. Red inte idag pga av blåsten. Annars så var dagen händelserik och faktiskt väldigt lyckad. Dock har mina tankar och drömmar inte varit inställd på att jag jobbar utan de har ägt min hjärna mestadels av dagen. Jag har inte tänkt på något speciellt, utan det mesta har mest varit allmänt. Hultsfred, kompisar, fester, sommaren, stranden, skolan, jobbet. allt mellan himmel och jord. Jag antar att man får ha sånna dagar också.
Nu på kvällskvisten ringde jag Bells, vi snackade ett tag och sen ses vi i malmö också imorgon för vår lilla shoppingrunda. Förhoppningsvis kommer Elise också med, sen är det umgås med dom och sen på söndag åker jag tillbaka till Ystad igen. Jag hoppas på en mysig, härlig och lyckad helg med mina finfina flickor.
Imorgon ska man upp tidigt, så jag borde snart krypa till kojs.
Ha en bra natt, dröm sött, sov gott och vakna med ett glatt humör.


ögongodis, kom hit.

möta ett ögongodis.

hihi, jag behöver inte stressa. Idag är min mamms så snäll så hon kör mig. big love to her. Så nu kan jag sitta och blogga ordentligt för en gångsskull.
Gårdagen var riktigt bra, fylld med skratt, förväntningar, lycka, förvånande och en farlig massa längtande. Någon snygg kille satt inte fel heller, även fast att det inte är dem som jag fokuserar på så är det alltid kul att möta ett ögongodis här och där. hihi.
Snart är det Hultsfred, jag kan inte förstå. Jag har längtat som en gnu i ungefär ett halvår och igår morse bestäldes biljetterna. Jag har inte fått in det ännu. Jag ska till hultsfred med Fanny, Isa, Sofie och Felisia. Det är ju helt underbart, lite dåligt samvete att jag fick ställa in jobbet de dagarna, men vatusan.
Kysse är bäst, fyattans vad hon fick mig att skratta igår på msn konversationen.

Visst är hon bra? hihi, henne ska jag upp till i sommar, och den snygga tjejen ska faktiskt komma och bo hos mig också. Känns ganka mäktigt att sveriges snyggaste flicka kommer hem till mig. Ja, ni har rätt, jag är jävligt stolt.
Ikväll eller imorgon bär det av till malmö, ny lön är insatt på kontot och lite nya kläder i garderoben skulle ta mig tusan inte alls sitta fel. I malmö ska jag iallafall träffa både Elise och Bells vilket är helt underbart just för att jag saknar dem så jag spricker.
Och nu har de flesta slutat läsa på min text som inte betyder någonting alls.
Men stalkers, de är så många, de är odrägliga. STALKERS, försvinn? :)
nu ska jag sluta uttråka er. puss.

jag bjuder på skabb-bild.

Michael Jackson är död.

Michael Jackson är död, shit. The king of pop is gone. Även om jag inte är ett big fan och lyssnar på musiken så är det ändå tragiskt att en sån stor förebild för många andra går bort. Hans musik kommer leva kvar.

Annars ska jag åka iväg till jobbet om 20 min, fixar till mig nu, stressad som ett svin är jag.
puss.

Bilder från igår.

Hultsfred bokat, väntar bara på att F ska boka också.
Idag har jag jobbat med trevligt folk på Tosselilla, det tackar jag för.
Bilder från igår, emmas fototagning.




BOKAD

HULTSFREDSFESIVALEN ÄR NU BOKAD OCH KLAR!


Första dagen ...

Första dagen ledig på sommarlovet om jag inte räknar med helgerna. Riktigt skönt. Dagen har varit solig och varm och därför har jag solat ett ganska bra tag. Jag har även ridit två pållar, varmt var det men bra gick det också. Senare på eftermiddagen städade jag garderoben men slängde inte mycket alls -.-, och nu håller jag på att sortera mina skor men det blir jag inte klar med idag. Framåt kvällen gick jag och E ut, hon ville fota och jag tackar aldrig nej till att vara med på bild. Detta slutade med att jag tog en dusch, fixade till mig och sedan stack jag och E ut för att fota. Jag hoppas att bilderna blir bra och jag delar dem med er imorgon.
Imorgon ska jag upp extra tidigt för att boka biljett till Hultsfred, allting är klart nu. Känns skönt. I åker bil upp medan jag och F tar festivalbussen vilket jag tror kan bli ganska skoj. Vi tar bussen från malmö och sover hos Papps kvällen innan. Längtar jag - Ja, det gör jag.
Nu ska jag snart försöka sova, men jag är så uppspelt så det tar nog sitt lilla tag.
bilder kommer imorgon.


Tiden sprang iväg

Tiden sprang iväg och jag är sen till stallet, så nu ska jag väl snart sticka iväg. Solen är redan framme, inte många moln alls på himmeln, vilket alla gillar. Efter stallet får jag se om jag sticker till stranden, men jag tror jag stannar hemma och solar och sånt.
Imorgon får jag min lön insatt på kontot och det gillas massor.
Det är heltkart synd om dom som bestämde sig för att åka till P&L detta året för att se the kooks. Igår fick jag nämligen reda på att dom hade ställt in sin spelning, vilket är ganska surt för dom som har åkt dit just föratt se The Kooks.
men puss, nu ska jag pysa..



- du gör mig besviken om och om igen. jag väntar på nästa slag.


klockan åtta imorgonbitti

Imorgon är jag ledig och det känns riktigt jävla underbart. Sola, städa garderoben, skor, jackor, fixa allt. Äntligen får jag tid att fixa allt. Vid klockan åtta imorgonbitti sticker jag till stallet och rider två pållar, förhoppningsvis är jag tillbaka vid 11-12 tiden och då får vi se vilket väder det det är. Dagen har varit bra lite varm för att jobba men det har gått bra. Red giften idag, han gick som en klocka och jag är riktigt glad för det. Annars har det varit fixa hästar, sko, mocka, ta in och ut, mysa, fodra, och allt annat som hör till stallets rutiner.
Imorgon bokas Hultan-biljetter och det gillas.
 Med tanke på morgondagens tider så ska jag gå och lägga mig nu. Min kissekatt ligger utstäckt över halva sängen så jag får se hur det går. Annars har jag världens bästa katt trotts att han nyss (förra veckan) har tuggat isönder en väska, min väska. Menmen, jag älskar honom ändå.

Jag älskar livet.

Väckarklockan har ringt, jag har hunnit duscha och nu sitter jag är de få minuterna som jag kan för att sedan hinna fixa till mig, äta osv. Bortsätt från att klockan är halv sju på morgon så tycker jag att livet känns ganska bra. Min familj är den bästa, mina vänner är även dom bäst just nu. Helt underbara och de gör mig lycklig som ingen annan.
F och M är på p&l nu, känns gutt. Jag saknar dem ju, men jag pratade med F igår och de verkar trivas som bara den, vilket är skönt så jag slipper sitta och oroa mig hela tiden.
Idag slutar jag redan tre på jobb, kanske stranden direkt men kanske hästarna, jag får se helt enkelt.
Jag älskar livet.


fyfan som jag saknar det.

Dagen har varit jobbig somfan, tyvärr. Jag var sen redan i morse, skulle tagit moppe till jobb men det blev mamma som körde. Dagen har varit full av olyckor, operatonshäst, damp-häst, jobb, värme och bilturer. menmen.. Slutade inte fören vid halv sex, red inte utan tar det imorgon när jag slutar redan vid tre. Onsdag är jag ledig för en gångsskull. Då ska jag väl agera modell åt E, och så blire stranden. Det gillas. Hoppas bara vädret blir kalas nu.
Annars händer inte mycket. Garderoben ska tömmas och fixas imorgon, likaså skorna, nya kläder ska inköpas i dagarna, hultsfredsfestivals-biljetter ska väl också införskaffas om allt går enligt planerna.
Nu ska jag sova, ska upp redan sex imorgon.
puss, bilder kommer snart.


det var tider det.
fyfan som jag saknar det.

F som räddade min kväll

Morgonpromenad i morse med mamms och efter det var det stranden i en timme. Senare städade jag rummet med hjälp av mamms och sedan begav jag mig till stallet. På kvällen stack jag och F till stranden, åt glass och gick. För övrigt åker hon till Peace and Love imorgon och är exalterad. Jag hoppas på Hultan med en annan F som räddade min kväll genom att säga att hon ska dit. Nu får vi bara hoppas att allt löser sig med buss och sånt. Jag vill mest säga till alla att hoppas att det blir hultan men även att jag kommer sakna F som är borta en vecka.
godnatt.


du, jag, isa och hultan - JATACK.


det måste upplevas

Dagen började med en timmes morgonpromenix med mamma och det gillas riktigt mycket. jag hoppas att vi tar en runda imorgon också. Direkt efter åkte jag till stallet och mötte J som skulle rida en sväng med mig, vilket blev en barbacka skrittrunda. mysigt om jag får säga det själv. Massor av prat, skratt, tankar och drömmar.
Senare framåt eftermiddagen stack jag, calle, peter och mamms till mormor igen men idag firade vi mina kusiner, eller två av dom. Om inte min kropp var förstörd, sönder hoppad, sönder petad och sönder dragen, igår så blev den det idag kan jag säga. Jag kan inte förklara, det måste upplevas för att förstå. Calle äddade mig lite dock och det tackar jag för.
Imorgon ska jag städa, puss på det.
godnatt.

 
live with a smile on your face.


en riktig flopp

midsommarafton blev en riktig flopp. Först tackade jag nej till ett antal fester för att träffa släkten, sen kommer dagen och jag mår piss. Detta resulterade i att vi bara stannade där till nio för sedan tog mitt illamående över. Just nu festar grannarna så jag lyssnar på ungdomsfylla, hög musik och skrik.
Jag ska råda er till att varafriska på midsommar för att må illa är ingen större hit.
puss.

Tummen ner.

En dag till har nått sitt slut och denhär dagen har varit fylld av praktik, skratt, snack, träning, ridning, pållar. ja, den har varit händelserik men kul. Nu ser jag framemot tre helt fria och lediga dagar med slappande, stallet, promenader, kompisar och förhoppningsvis någon fest. Sen i sommar jobbar jag nästan varje dag. Tummen ner. Men på helgerna är jag ledig, så då får man väl hitta på saker.
Nu hoppas jag med hela mitt liv att sommarvädret kommer. Det är så jävla trist med grått och regn. JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL.
I helgen ska jag även städa rummet, här ser ut som fan, det är hemskt.
nu pyser jag iväg. puss

ont som tusan.

Sisådär, nu är jobbet över för idag, och middagen har precis anlänt till magen. Inte helt fel må jag säga. Dagen har varit bra, har dock varit lite halvtrött hela dagen. Jag har ont som tusan i ryggen, det är inte alls bra. Imorgon är det jobb igen, jag tar död på migsjälv, men vafan..
Nej, nu ska jag väl snart ut en sväng igen. puss.
skriver ikväll om jag inte hinner somna.

godmorgon alla morgonpigga.

Godmorgon alla morgonpigga jävlar. Idag är en toppen dag, solen skiner, jag ska jobb och få pengar, inte bara jobba för skolans praktikveckor ska försvinna. Mamms kör mig till tommelilla, sen därifrån tar jag min morgonpromenix till tosselilla. Det låter helt underbart tycker jag, visst gör det?
Imorgon är det prakik, och sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det ska blir så satans bra. oh jag vill bara få in mina löner på kontont, bara se hur pengarna växer. Det är inte så dåligt det inte.
Jag är en sådan person som gör mycket saker under sommaren medan i slutet tänker jag tillbaka och tänker "vadfan har jag gjort i sommar, inte ett skit?" och just därför har jag idag, precis nu bestämt mig att jag ska börja skriva lite om varje dag som går, så jag jag koll på vad jag har gjort under sommaren. För tillfälligt är det äckligt mycket jobb och jag har inte fått smaka på sommarlovet, hur det är att vara ledig, sticka till stranden och sånt. Samtidigt så har inte vädret varit på topp så jag hoppas att jobben lättar när väl sommaren kommer
Nej, nu får jag väl byta om, fixa matsäck, städa lite och sådant kul.. (n)
Puss. 

thoose were the best time of my life. <3

Mitt gosedjur är borta.

Dagen är över medan natten är ung. Om jag inte skulle jobbat på Tosslilla imorgon så skulle jag varit på fest just nu, tänka sig så bra det kunde varit. Istället sitter jag här och ska sova vilken minut som helst. Jag har införskaffat ett par joggingskor idag, och det känns helt underbart. Annars har jag varit i stallet, på praktik, på jägersro och lite sådant. Pigg är jag iallafall, men hoppas jag somnar snabbt ändå. Mer vet jag inte vad jag ska säga om dagen som har gått. Jag måste bara nämna att jag har fått skoskav, så ni kan skänka en tanke åt mig och tycka lite synd om mig. Annars leker livet, katten ligger bredvid mig och sover. Mitt gosedjur är borta, så honom måste jag först leta efter.
Godnatt, dröm om fina pågar och töser.


köpa ett par nya skor

Nu har jag kommit in efter en mysig morgonpromenad med mamms, som jag har saknat dom. Hoppas att det blir många fler i sommar. Ridkläderna sitter slappt och mysigt, dock inte snyggt alls, men vafan. Nu ska håret fönas sen bär det av till stan med mamms. Där ska jag köpa ett par nya skor, ett par joggingskor i och med att mina nuvarande är trasiga. Detta gör så att jag kommer ytterliggare ett steg närmare bikinikroppen -09. Nog om detta. Efter mitt skoinköp ska jag till stallet, rida en sväng och sedan blir det praktik. Där sticker vi in till malmö, till jägersro som jag sa innan.
Uppdatering kommer vid tio ikväll, om jag inte däckar som igår.
puss.


där i påsen hittar vi 18 av de 22 par skorna jag hade på bolle. Jag har fler hemma.


alternativ nummer ett.

sådär, gårdagen är avklarad och jag tittar på dagen med helt andra ögon. Igår var det praktik-jobb hos M och S, ganska trevligt om jag får säga det själv. Efter det stack jag till stallet och red en runda med L. Sedan däckade jag på soffan, helt sinnessjukt. Jag har sovit 14 timmar inatt, det har jag aldrig gjort tidigare.
Idag bjuder på en morgonpromenad med mamms, fett mysigt. Och jag måste nämna att jag blev ta mig tusan förvånad när jag hittade en T som ville bli vän med mig igen, ska jag ta det som ett förlåt det var mitt fel det ska aldrig hända igen, eller ska jag ta det som, vi låtsas att allt är bra sen ska jag göra samma sak igen? Jag hoppas för hans eget bästa att det är alternativ nummer ett. Annars idag ska jag väl försöka hinna sola, halv tolv sticker jag till stallet och senare vid halv två ska jag åter till praktiken. fixa lite saker inför tävligen ikväll och sånt. Sedan bär det av till jägersro, tävling, vetrinär och lite sånt smått och gott. Vi får väl se hur dagen blir, jag hoppas att bonna-brännan inte blir för tydlig.
Ni märker att jag försöker få kroppen -09 inför stranden när jag väl är ledig, så när vi ses på stranden kan ni slå till med ett; jag ser att du har blivit smalare emmy. Detta kan ni gott göra även om ni inte ser någon skillnad.
puss på er.


solning, jatack <3

åka till Liseberg

yesyes, nu är jag tillbaka i mitt äckigt stökiga rum för självklart har jag varken orkat packa upp, städa eller fixa garderoben. Jag har varit i stallet, och tro det eller ej så körde jag moppe dit och sedan tog jag och L en lång mysig runda på våra pållar. Nu har jag precis sett filmer Queen Sized, en helt underbar film som alla borde se. Budskapet i den var starkt och den berörde faktiskt. Annars sitter jag mest och funderar över om jag ska åka till Liseberg med jobbet den 18de juni, eller om jag bara ska skita i det. Jag vet inte vilket folk som ska med så..
Imorgon är det upp vid halv sju, jobba/praktik klockan åtta. Efter jobb är det stallet direkt och sedan hem. En späckad dag från morgon till middag. Får se vad kvällen bjuder på för godheter, kanske tar jag kraften och packar upp. Vi får väl se.
För övrigt tycker jag att sommarvädret borde komma. inte sant?


träffa bästis F.

tihi, morgonen börjar helt underbart. Först två havreknäckemackor med jordgubbste till. Efter de sätter man på sig äckelkläder och ska träffa bästis F, som man inte har träffat på länge. Ja, livet är bra ibland.


gamla goda tider, denna sommar ska klå dem. <3

puss på allt.

puss på sommarlov
puss på festen igår
puss på alla fester som kommer
puss på alla stranddagar som väntar
puss på er, personerna som jag delar sommaren med.
puss på semester
puss på skolåret.
puss på all träning
puss på pållen
puss på shopping
puss på solen
puss på allt.

u

klockan tre åker jag hemåt.

Livet rullar på som vanligt. Pållen åkte hem till betet idag, jag har umgåtts med J och F mestadels av dagen, annars har jag städat vilket jag kommer fortsätta med imorgon. inte kul alls. Imorgon är det skola halv åtta, sen ska jag typ dit och säga att jag måste gå för att jag ska sjunga på avslutningen. så cyklar jag hem igen, fixar till mig, cyklar ner en timme innan alla andra, alltså klockan nio, klockan tio kommer folk, klocka elva är det betygsutdelning och sånt. sen klockan halv tolv är det lunch. Klockan ett tittar skolan på städningen, klockan tre åker jag hemåt. Då ska jag åka till pållen en runda, sedan hem, sedan malmö. Somsagt, livet rullar på som det brukar.
Annars har jag teorin att vänner kommer och går liksom killar. Bara för att jag träffade en killkompis som gick åt skogen betyder varken det att mitt liv går under eller jag mår dåligt över det. Självklart är det trist att jag får se din "rätta" sida så sent, men bättre nu än änu senare.
Förövrigt så är livet kalaskul som vanligt.
nu ska jag vila upp mig inför morgondagen med ungefä 5 timmars sömn, puss.

tankarna är överallt.

Idag är jag ledig till ett, men klockan ringde ändå redan sju i morse. Då var det upp och hoppa för både mig och F, städa stallet och sånt. Inte särskillt kul alls, speciellt inte klockan halv åtta på morgonen. Jag kom in igen vid nio, mamms anlände då och sedan dess har jag packat. Nu har jag bara skolböcker, papper, smink, plattång, kläder till imorgon, ridkläder, parfym och sånt kvar här. Det vill säga att rum fyra på Söderåkra är nästan helt tomt på saker. För övrigt sitter jag och skriver på mitt avelsarbete om den lilla söta pållen Sunshine. Det går bra faktiskt, trots att magen kurrar och tankarna är överallt förutom på arbetet som jag sitter med.
Ikväll åker pållen hem och imorgon åker jag hem. Fest på kvällen, träffa folk, sommarlov, allmänt mysigt.
Nu ska jag fortsätta med mitt arbete så jag blir klar.
puss.


har jag tabbat mig riktigt eller..

jag är piggelin.

i donno.
Nu har jag slutat biologin, sitter på J's inloggning och bara chillar. Snart ska jag pysa hem med F, plugga och allt sånt. mysigt värre. Idag är jag pigg, jag mår illa men jag är piggelin. Ikväll kommer J, och det gillas sådär jättemycket.
Nu ska jag pysa, och ge er en bild från J's dator.
Puss.


vår klass är bra.

man bara älskar den.

Det finns en film som aldrig kommer bli dåligt, som man aldrig tröttnar på, som man alltid kan se vilken ålder man än är i. Från att jag var liten har jag älskat denhär filmen, och fortfarande har den en plats i hjärtat. För mig är detta den bästa filmen som gjorts. Snart blir det ett maraton med både ettan, tvåan och trean.
Puss på det.

man bara älskar den.

Visst är livet bra,

Ännu en dag har gått och närmare avfärd hemåt kommer vi elever för varje minut som går. Nu är det bara tre dagar kvar sen står alla mina saker inknölade i rummet i Ystad. För varje dag blir detta rummet mycket kalare och mer naket, allt är snart över. Elva veckors sommarlov fyllt av jobb och sen kommer jag tillbaka och sätter upp samma tavlor på samma plats, samm böcker i bokhyllan och allt annat ska vara sig likt. Då blir vi plötsligt tvåor, vi är inte längre minst. Vi ska vara snälla tvåor, som sätter ettorna på plats direkt. hihi.
J kommer imorgon, F har fortfarande inte lämnat min sida när nattens mörker drar sig över byn som ett täcke. Bilder ska läggas in från ettan och allt som hänt. Bilder som vi skrattar åt och minns så väl som det vi gjorde för en timme sedan.
Visst är livet bra, leva i nuet, varken skänka så mycket tid att tänka på det som varit eller det som kommer att vara. Bara skänka tankar på det som är.



en del av året på Bollerups natubruksgymnasie. Se fler bilder på min facebook.


varför tjejer är bättre än killar.

JAG ÄR GODKÄND I BIOLOGI! detta är ett enormt framsteg och jag är riktig jävla glad för att jag äntligen blev godkänd. Mamms kom för en halvtimme sen och hämtade allt från kläder, prydnassaker, tavlor och saker till hästen. Mitt rum är naket, och det känns så fel att inte ha kläder i garderoben, övermycket saker på hyllorna, golvet fyllt av papper och skolböcker blandat med kläder, pennor och påsar. Solen skiner så glatt, äntligen får man känna på sommaren, längta lite smått.
Nu har jag snart svenska, och där skriver jag en debattartikel om varför tjejer är bättre än killar.
Jag sitter även och letar ny cykel som jag kan ha hos papps så jag kan bo hos honom lite sådär halvt under sommren. Hur ska jag dela upp min tid när jag inte har någon? Jag vill hinna umgås med alla varje dag, men jag hinner inte det. Ni får dela på min tid, försöka iallafall.
Nej, nu ska jag packa skolväskan. puss.


det är något speciell med dig. du den där. ja, du. det är något som jag inte kan sätta fingret på.

lilla powerpuff-F

Dagen slutade bättre än vad den började om ni läser mitt deprimerande inlägg från imorse. Det har regnat, och regnat och vi har cyklat i regn. Som tur är har vi fått se film på de flesta lektionerna, eller så har vi grävt i leran med våra vantar efter grimmor. (bilder kommer).
Från en sak till en annan så kan jag inte biologin tills imorgon, attans bananer. Men lite plugg idag, och lite imorgon så löser det sig väl -.-, F sover hos mig idag igen, fett mysigt. Då kan vi ha rummet släkt utan några lampor, för då skyddar lilla powerpuff-F mig. wiie, tjuvarna kan bara drömma om att komma in i mitt rum, mohaha. Jag känner makten. tihi. J har inte kommt idag heller, ganska segt. Men det finns folk som livar upp mina dagar ändå.
Kvällen har mest gått åt till packning. Jag vill inte packa, jag hatar att packa. Jag ser sakta hur min bokhylla blir tom på saker, och mina väggar är helt kala i vitt. Det är inte alls kul, att lämna allt och alla. Om någon dag när jag har tid kommer bilder från nästan hela första året på Bollerups naturbruksgymnasie.
Nu ska jag läsa igenom biologin, sen ska jag sova bredvid F så sött.
Tack S för en övertrevlig dag, grimm-grävande, lera, glatt humör och regn.
Tack F för mysiga kvällar, mycket snack, skratt i mängder och lättroad humor.


packapackapacka. yesyeses.

fyra timmars sömn.

kul med fyra timmars sömn, en urdålig engelska reovisning, ett prov, fyra inlämningar. Hej, jag heter emmy och jag är helt utbränd efter ett år på gymnasiet. Detta kommer inte sluta hälsosamt alls. Jag vill hem, ingen har läxor medan vi har ton med läxor.
skriver när jag kommit hem.
puss.

ojskibojski

Nu ska jag snart sova, F ligger bredvid och myser med Lill-erik (mitt gosedjur). Tänk vilken mysig liten tjej hon är. Annars har dagen varit bra, riktigt bra. Lite plugg, men ska upp tidigt och plugga imorgon. därför ska jag snart krypa till kojs, så fort F har pallrat sig ner. Ojskibojski, jag ska duscha också.. men det löser vi imorgon. Jag börjar tio, slutar halv fem. Vilket jävla liv man. F påstod nyss att om hon hade haft en snopp så hade den varit stor. sådär kan det gå, illa att hon ens kommer på tanken. Och ja, kanske kommer F ha en stor snopp i sitt nästa liv, vi kan ju hoppas. Men enligt henne själv hade det varit för jobbigt att  leva med en stor snopp, så i nästa liv vill hon inte vara människa. Som det kan sluta. Nej jag vet att F inte är normal, och hon ha historiens roligaste miner, men vi älskar vår lilla F ändå.
Nu ska jag sova. Puss.



jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går


en fett mysig dag

Jag kom nyss till bolle efter jobbet. Vi hade runt 6,000 besökare idag, det var alltså övermycket folk med roligt som tusan. Min fötter skriker av smärta, men det överlever jag.
Nu ska jag snart äta middag, gå ut till stallet, kanske rida, sen ska jag pluggapluggaplugga. Alla andra har det aschill denna veckan, typ bara avslutning, men vi har prov, redovisnar och inlämningar in i det sista. Mamms kommer imorgon och hämtar massa saker. Det känns så fel att flytta ut allt redan, jag vill inte att det ska ta slut, tiden. Jag tjänade två nummer på jobbet idag, varav ett har jag slarvat bort, lite trist. Men vafan, antingen så träffar jag honom igen, annars så hänger jag inte läpp för han var inte skitsnygg. hihi. Men folket som jag jobbade med idag var trevliga och sånt, så det har varit en fett mysig dag. Puss på den.
Nu ska jag låta mina fötter springa lite till, jag funderar bara på vad jag ska äta.. hm..
aja, puss på er.



Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort

Det hade varit pricken.

Vi förlorade, erkänn att det suger. fyfan, bollen var uppe vid mål hela tiden i slutet. helvete. matchen skulle iallafall slutat 1-1, men jag antar att det är förmycket begärt.
tack fatos för att jag fick komma i fredags, sjukt snällt. och det blev en riktigt bra kväll, leende, skratt och prat. Det var bra.
Jag hoppas på fest på fredag igen, jag är lite pepp om man säger så. Hoppas trevligt folk kommer och om jag har tur får jag bjuda in några själv. Det hade varit pricken. Annars umgås jag med E ändå, så jag vet att kvällen blir lyckad hur den än slutar.
Idag är det jobb mellan 10-17 så då kommer jag vara lite borta. Det gillas inte, men pengarna som jag får det gillas. Sen är det jobb hela sommaren, exakt hela sommaren. Lite bull och trist, men vafan. Nej, nu ska jag pallra mig ner i duschen, duscha, äta frulle, klä på mig jobbkläder -.-, sen åker jag iväg gott folk.
Puss på er, smsa om det är något så ska jag försöka svara så snabbt jag kan.


Sverige mot Danmark

Shit pommes, nu åker jag från denna härliga stad. Känns buttert faktiskt, sa nyss hejdå till E och nu sitter jag på tåget som ska frakta mig till Ystad. Där väntar en sur mamma som ska köra mig till bolle, sen hem till Ystad igen. Varför hon är sur, det vet jag inte, men något är det. Om bara fem dagar slutar jag skolan, känns fett skönt. Slippa alla läxor, prov, lärare, matteböcker. men känns ändå bull och komma hem, bo hemma alltid likom. Nu har jag haft mitt eget, mitt egna rum och sånt, men ack, inte längre. Sommaren kommer inte sluta som jag vill att den ska, det vet jag redan, men bara sol och bikini lockar fruktansvärt mycket.
Nästa helg hoppas jag att mamma släpper iväg mig på fest, sommarfest. Den första festen på sommarlovet. Något kommer klydda, jag svär och allt kommer gå åt skogen. Det vill säga att mamma kommer på en anledning till varför jag inte borde festa just den helgen.
Nu är jag påväg, detta känns inte rätt, inte till en sur mamma.
Jag har köpt den nya loreal-mascaran idag, Loreal telescopic explosion mascara. Jag håller även tummarna på att den är bra. Jag har fått tillbaka min älskade klänning, och det känns skönt. Igårkväll lånade jag kläder av E som vanligt, finfina kläder. Hon är bra, E alltså. Hon är riktigt grym och världen älskar henne. 
Nu är jag i Svedala, detta suger ju.
Tack för kvällen igår. tacktacktack.


Tven ikväll klockan åtta, ingen kan missa det. Sverige mot Danmark i fotboll. Zlatan är på plan, jag sitter och skriker i tv-soffan, mamma ber mig vra tyst, jag tystnar till nästa stora händelse då jag gormar lika högt som förra gången. Sådär kommer min kväll se ut.

sommar.

Nu sitter jag i pappas lägenhet på fridhem, malmö bredvid E. Bakis och fina är vi. Jag ursäktar alla sms igår, det gick som det gick. Men attans vad kul vi hade.
Sjukt härligt folk, sjukt härlig fest. jadå. Nu ska jag in till stan, puss på er.

sommar, sommar, sommar. Denna sommaren ska bli den bästa någonsin.

studenterna tutar som dårar

Jag har anlänt till malmö, studenterna tutar som dårar, jag väntar på att papps ska bli klar. Snart ska vi ut och käka och om en timme kommer E och hämtar mig så sticker vi på studentfest. Jag hoppas på en helt underbar kväll med skratt, minnen och snygga grabbs.
Jag har tyvärr inte tid att skriva mer nu, jag är stessad som en gnu. Men jag skriver inatt eller imorgon.
puss, hoppas ni får en bra fredagskväll ni också.

hopplöst kär

nejnej, lämna oss inte än. Idag går våra älskade lyckliga treor ut, och jag vil inte. Jag tycker dom kan stanna här bland oss. Utan dom är inte skolan den samma. Jag grät i kyrkan när jag sjöng och jag gråter fortfarande. Det går inte, jag vill inte. Denna låt som jag lyssnar på gör inte saken bättre.
Papps kommer idag och hämtar mig, sen blir det malmö. Imorgon ska jag klippas och på söndag är det jobb. Jag ska shoppa och gosa med mina vänner på lördag. Ska bli riktigt skönt med sommarlov. Jag fruktar dock när jag ska sjunga på skolavslutningen. Om jag möter J, F, F och alla andras blickar kommer jag brista. Det är så hemskt att lämna dom.
Inlägg kommer ikväll om jag orkar dra med mig datorn. Nu ska jag bara packa.
Puss.


Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

åtta dagar till sommaren.

Idag har äntligen varit en dag utan illamående. Nu har jag och mamms kommit fram till att det måste vara vätskebrist, så jag har drukit som en gnu hela dagen idag. Och jag mår primaballerina, kalas.
Idag har jag tränat som tusan, först 1,5 timmes idrott, sen cykling i motvind, sen ridning, sen springa med hästar, sen kör och mer cykling. På kvällen var det stallet. Nu ska jag hitta kläder till studenten imorgon, jag ska nämligen sjunga där. Sen ska jag duscha, och bara lägga mig tidigt och chilla.
åtta dagar till sommaren. Sommaren som bjuder på allt som gör en lycklig. Jag kommer dock sakna folket här äckligt mycket, och jag vet inte hur jag ska klara elva veckor utan dem. Det kommer kännas i hjärtat när jag lämnar allt på fredag fyfan. Och imorgon kommer jag gråta, alla treorna går ut. Det var dem som lärde oss ettor hur allt skulle gå till här på bollerup. Det var dem som lärde oss allt, och det är mycket de som har gjort tiden så bra som den som den varit. Jag vet inte om jag ska skratta för sommaren eller gråta för saknaden.
Jag knarkar musk, och imorgon bär det nog av till malmö. Jag har lämnat in min lönlapp idag så jag får mina pengar snart. vill ha pengar, massor pengar. Två nya bikinis ska införskaffas sen skiker jag "stranden näästa". Då får ni se upp.
Annars så har jag börjat köra hem saker så nu har jag inte så mycket här. Mer åker hem i helgen på lördag. Sen är snart allt hemma, den 12de är det planerat. Då är det hejdå bolle, hejhej ystad. wiie.
Bilder på min outfit kommer imorgon, eller inatt.


jag saknar det, kroppen, kontrollen, sjävkänslan, vännerna, skolan, sommaren, glädjen, grabbsen, håret, tiden, tankarna, kläderna. jag vill få tillbaka det, speciellt kontrollen.

snygg grabb sökes.

J är hemma, hon är sjuk och jag saknar henne äckligt mycket. Men vi pratar på datorn. Jag mår illa idag igen, som fan. Jag är trött på att må ill nu, riktigt irriterande. Men J livar upp mig. Vi kom även fram till vad som saknas i mitt liv, en snygg grabb. därför skriver jag såhär; snygg grabb sökes. hihi.
Men om jag nu saknar något i livet för att få mig att känna mig hel, och 100% lycklig. Kompisar har jag, träning har jag, nyttig mat har jag, kläder har jag, familj har jag, häst har jag. det enda jag inte har är kille. Men sedan puttar jag iväg varje kille som gör ett tappert försök att komma nära, likaså varje kille som jag börjar tycka om. Jag dissar dom innan dom dissar mig. Det värsta är att jag inte själv tänker på det. Jag tänker, jag vill inte ha honom, jag vill inte ha honom heller, och inte honom heller. Den jag vill ha, vill jag på något konstigt sätt inte heller ha. Detta är väldrigt invecklat som ni märker.
Jag ville mest säga att jag har kommit på vad som saknas i livet, nu ska jag arbeta därifrån.
stötta mig, jag vågar inte göra detta på egen hand.


ge mig vem, ge mig vad..
ge mig allt jag vill ha.
(min ihopsättning av låttexter (y )

ni är konstiga. en dag är ni astrevliga och man lever själv på moln, nästa dag pratar ni inte med en. Vad är det du vill? säg det istället, för att leva i ovisshet är så fruktansvärt kämpigt att du inte borde låta mig genomlida det någotmer.

100% sommar

J är sjuk och om hon mår såhär så sover jag hos henne. Det är inte hälsosamt överhuvudtaget. Hennes tunga är tjock och hennes hals är inte den minsta den heller. Ska hon bli frisk till fredag, jadå!
Vi puggar biologi, vilket går bra... Vädret är moln och trist, och nu ska vi få er alla att sakna sommaren genom att skriva ner allt som är sommar för oss.

55 saker som gör sommaren till 100% sommar.
- sola
- bada
- stranden
- grilla
- hängmatta
- klippa gräset
- solnedgång
- bruna ben
- myggbett
- spågor från bryggan
- kalla drinkar
- glass
- solblekt hår
- picknick
- strandfester
- beach volleyboll
- bikini
- killar
- chillshopping
- shorts och linne
- sommarlovsmorgon
- nytt folk
- läsa böcker
- malmöfestivalen
- getingstick
- träning
- foto
- strandritt
- utflykter
- musik
- midsommar
- jordgubbar
- smultron på strån
- skugga
- solstolar
- solglassögon
- flippflopp
- solbränna
- tälta
- sova under öppen himmel
- sommarparfym
- utlandet
- öl
- djurbebisar
- ystadfestivalen
- sommarregn & åska
- sommarlov
- sommarjobb
- avundsjuka blickar¨
- snygga kroppar
- vänner
- dans
- raggningsrepliker
- minnen
- skratt


längta till vår älskade sommar

Morgonen bestod av matte i en timme, nu har jag kommit hem, ska springa ut och sola den halvtimmen som jag hinner sen ska jag ner till skolan och ha svenska. J är sjuk idag, B åkte inatt. Är det en sörjedag? -ja det är det. Men det är sol, sol sol, jag ska sola i min bikini och jag vet att ni alla är avundsjuka. hihihi, jag älskar sommaren. När skolan är över kommer ett riktigt sommarinlägg på bloggen. Jag kan garantera att alla kommer längta till vår älskade sommar fylld med fester, stranddagar, pickninckar, bruna ben, sandaler och allt annat som hör till sommaren.
Puss på er.

schteek.


BB=BarbieBenny

Ikväll har det hänt mycket, mycket skratt. J har klottrat ner min arm och här hittar man ritade hus, grisar, låttexten till böj dig fram böj dig bak, BB= barbiebenny, ska vi slåss?, raauwr, en leopard, onda ögat. Ja, det finns riktigt mycket intressanta saker på min arm kan jag säga. Jag har tvättat bort sminket, borstat tänderna så nu ska jag bara krypa in under täcket med Lille-erik och sova så gott.
Ni får se några nya kläder, några håller jag hemliga. Såsom avslutningsklänning och bikini.
pusspuss, ha en bra natt sötnosar.


tröja och leggings

klänning.

byxdress.

man ska inte klaga.

Sådär, nu är dagen snart över. Skola, solning, träning, ridning, promenader, mer ridning och mycket mer. En mycket bra dag, varm och skön. Lite segt att man inte befann sig på stranden en dag som denna, men man ska inte klaga. När vi skulle cykla hemåt upptäckt J att hennes gamla cykel inte var den samma längre. Den hade blivit allvarligt sjuk och gick inte att cykla på alls. Detta menades med att, sån bra vän som jag är, gick jag med henne hem, sida vid sida med övermysig musik på.
Nu har jag tagit en härlig ridtur på mig pålle, fodrat i stallet och städat mitt rum. Visst är det mysigt. Täcket vädras där ute och allt är allmänt bra. J kom nyss hem också. B åker imorgon, då kommer jag sörja lite sådär smått. Annars tycker jag sommaren är helt underbar, hitentills iallafall. Livet är bra, riktigt bra.
Sommaren kommer bli bra.
Bilder på nya kläder kommer ikväll eller imorgon.

dagen outfit.


dagens solar-outfit.


dagen snyggingar.

solens varma strålar

Nu sitter jag inne i en jävla skolbyggnad och längtar efter att få komma ut i solen. Snart ska jag hem och sola, mysigt jag vet. Jag vet även att alla är så avundsjuka på mig när jag ligger ute i solen och pluggar medan ni sitter under tak och solar. Det menas med att jag får brun mage, vilket menas med att jag blir glader.
Jag tog en paus i mitt pluggande för att jag har varit duktig och pluggat i nästan en timme. wiie, duktig_emmy_92. haha, sån datanörd jag såg ut att vara när jag skrev sådär. hihi.
nej, nu ska min bikini få möta solens varma strålar.
puss på er.


sommar, sommar, sommar.

ta vara på tiden.

Tiden rusar iväg medan jag bara står och tittar på. Det går försnabbt. Min hjärna hinner varken uppfatta eller tänka längre. Tiden springer, som om den vore jagad av hulken. Tiden på dygnet går försnabbt, kan ni inte ge mig lite fler timmar? Lite fler dagar till sommarlovet? Det är bar två veckor, och sen ett underbart sommarlov men ångesten gnager ändå djupt inne. En ångest som inte går att förklara, som jag inte själv förstår mig på. Den bara finns där, och knycker alla mina leende och skratt. Det är den värsta tjuven jag någonsin kommer stöta på. Tiden går försnabbt. Jag skulle planera så mycket med resor, utflykter, festivaler. Inget av det blir gjort. Jag kommer sakna alla, speciellt J. jag kommer sakna henne så min kropp vrider sig av smärta. Jag kommer sakna klassen, hela s+nph08. Varje individ, varje människa, varje personlighet, varje leende och varje klingande skratt kommer jag att sakna.
Men samtidigt så hoppar mitt inre av lycka. Just nu förstår jag mig inte på migsjälv överhuvudtaget. Jag älskar fart, tiden går precis i rätt hastighet för att jag inte ska bli uttråkad. Jag bara längtar efter strandfyllda dagar, bruna magar, bikinikroppar, snygga killar på stranden, festa natten lång, nattpromenader, gå i short och linne utan att frysa, rida ute i bikini, shoppa sommarkläder, fika ute i solen, picknick, träffa nytt folk, inga tider att passa. Gud vad jag längtar till sommaren, riktigt mycket. Få umgås med de finaste människorna i mitt liv, skratta hela dygnet runt, festa som om jag aldrig kommer få festa igen, sola som om jag aldrig kommer få se solen igen, shoppa som om jag aldrig kommer få se en affär igen.
Denhär sommaren ska jag ta vara på tiden, för den går aldrig i repris.


jag tackar för sommaren -08 <3

RSS 2.0