NU RESER JAG!

Stressad som ett svin skriver jag mitt sista inlägg innan resan, sminket ska på och håret ska torka och sen är allt klart.  det gillar vi ;)
Jag vet inte hur jag ska kunna stänga min väska, och jag vet itne vilka skor jag ska ha på mig, men det löser sig väl, nu hinner jag inte skriva mer, kanske kommer något inlägg från ett internetcafe om jag hittar det och har tid. Annars så hörs vi om en vecka. Om det är något akut har jag mobilen med mig.
Puss.

En fullspäckad dag

Idag har varit en bra dag som jag har hunnit med mycket.
först var det vakna utan väckarklocka, så underbart, sedan växlade jag och mammsi pengar och sen vidare till skolan för att fixa nycklar till rummet och stallet, sen var det vaxning av benen och noppning av ögonbryn, och så blev det en runda på stan för att hitta present till min halvbror och så köpte jag nya ridskor till migsjälv, sen vart det packning och där är jag fortfarande. En fullspäckad dag och fortfarande är jag inte klar. Är fortfarande uppe i packning och funderar på vilka skor man ska ta med sig, vilka man ska åka i och allt sånt. Ska ladda kameran, måste komma ihåg det.
Imorgon blir stallet, duscha, fixa till sig, packa det sista, malmö, köpenhamn, kastrup och sedan flyger. Känns underbart härligt. Hinner förhoppningsvis skriva lite imorgon. I hope.
Nu ska jag läsa och packa och sånt. Puss.


sommaren.

Pannkakstårta och coke.

Idag var sista praktikdagen, sista jobbdagen på hela sommarlovet. Mina vänner i Ystad börjar skolan imorgon, men inte jag. Ganska glassigt faktiskt. Lite ledsamt att lämna praktiken för jag/vi har haft det så sjukt roligt tillsammans. Mycket skratt, mycket oserriöst arbete och mycket skämt. Riktigt härliga människor som jag kommer sakna en del.
På kvällen firade iallafall jag och Frida att jag äntligen slutat med jobben på sommaren, och det firade vi med pannkakstårta och coke (coka-cola), så underbart gott. Jag blir helt till mig. Tack frida för att du anstängde dig med att fixa allt och sånt. Utan dig vet jag inte hur världen skulle sett ut, men inte så vacker och glad som nu iallafall. Du är värd att bli kallad bästis.
Idag har jag även köpt massa hästsaker som jag inte alls tycker om att köpa, men det behövdes och jag är glad att jag äntligen köpte något. Snart blir det shopping i malmö med Frida och förhoppningsvis lite nya skor.
Ska sova, Puss.




en bra kväll.

winnerbäcksbiljetterna

Jag har inte tid att skriva, skulle mest tack frida för en underbar dag och winnerbäcksbiljetterna ligger precis bredvid mig. Det är lycka, som jag längtar. Förövrigt ligger min mysiga katt bredvid mig så det blir väl sova med honom här inatt, mysigt värre. Imorgon är det jobb, hänga med på tävling sedan veterinären och så slutar jag. Då kommer mammsi, vi går och handlar lite saker till hästen och sedan åker jag hem och ska fira min sista jobbdag med frida. Så ljuvligt. Pannkakstårta och allt. Om hon nu håller det hon sagt!
Men nu blir det av med smink, borsta tänderna och sova.
Puss.


vi är cp, men ni gillar det.

sommarbilder.

Sommarbilder är uppe på facebook, hultsfredsbilderna kommer så fort jag har tid. Praktik idag och likaså imorgon. Stallet, träning och allt annat är som vanligt. På torsdagkväll och fredag blir det packning inför bla flytten och sånt härligt. Känns helt cp att lämna den bästa kompisen man kan tänka sig för en andra gång. Jag lämnade henne förra året för flytten och hon stod ut, hade tålamod och jag kom tillbaka. Nu hoppas jag bara att hon har lite tålamod kvar och håller ut tills jag kommer tillbaka. Hon är typ bäst, hon håller upp min värld så henne kan jag bara inte förlora.
Puss frida.
Nu ska jag sova. Godnatt.

ont i hela jävla kroppen.

ett snabbt och kort inlägg väntar då tiden bara rusar iväg och jag måste sova strax.
Idag har vi kört mer halm på praktiken, och jag har ont i hela jävla kroppen efter allt bärande, klättrande, slängande, ja.. Jag har blåmärken på benen och armarna ska vi inte ens prata om. de är helt rödprickiga och lite sår här och där. Det ser ut som jag.. jag vet inte. men hemskt ser det ut iallafall. (bilder kommer) Annars har jag suttit på halm i halmkärran bakom traktorn, stått och lassat upp halm så de ligger typ 10-15 balar på varandra vilket är riktigt jävla mycket. Hihi, egenltigen så får jag inte göra det. hihi.
Min kamera är tillbaka, så nästan vecka kommer mallorca bilder! Det gillar vi.
Nu ska jag sova, och borta tänderna.
PUSS.


där ser det inte så illa ut. ;o

Kyss passionerat.

Vilken dag som helst kommer bilder på både sommaren och hultsfred in på facebook, ska börja pyssla ihop det nu.
Mina armar är sönderrivna efter arbete i stallet, så tyck synd om mig. Mina vänner är på fest, medan jag inte orkade och ja.. Min kväll tillbringades med familjen och såg Män som hatar kvinnor. En extremt bra film, dock lite läskig imellanåt.



Tiden springer iväg, långt bort och livet är kortare än vad man tror. Det är för kort för att leva med ånger för sitt förflutna, utan fokusera din kärlek och energi på dem som behandlar dig rätt och släpp de som behandlat dig dåligt. Om du får en chans, ta den och om den förändrar ditt liv så låt den göra det, för då är det meningen. Ingen sa att livets resa skulle bli lätt utan bara att den skulle vara värt det. Under dagar i ditt liv kommer du inse vilka som är viktiga, vem som inte är det och vem som aldrig någonsin har varit det. Lämna ditt förflutna bakom dig för det finns en mening att de personerna finns inte med i din framtida livsplan. Du kommer träffa på människor som du aldrig trodde skulle lämna din sida men som nu står på andra sidan jordklotet. Ditt hjärta kommer krossas mer än en gång och det blir bara svårare med tiden. Du kommer också krossa andras hjärtan, men kom ihåg hur du kände dig när du fick ditt krossat. Du kommer förlora den du älskar, du kommer att gråta över att tiden springer iväg, du kommer bråka med en kompis, du kommer någongång trilla ner men landa mjukt, du kommer någongång få slut på hopp och känna på livets misslycka. Du kommer säkerligen både skratta och gråta när du tittar på bilder på livet som gått så ta många bilder, men tänk på att livet fortsätter och stanna inte i nuet förlänge. Skratta som om du aldrig känt en salt tår, förlåta som om du aldrig blivit sårad, gå vidare som om du aldrig haft ett förflutet, älska som om du aldrig blivit sårad. Ta vara på varje minut, varje sekund är dyrbar för just den sekunden kommer aldrig någonsin komma tillbaka igen. Skratta medan du kan, förlåta och be om ursäkt för det som går att ändra annars släpp det. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och lev utan ånger. Livet är förkort för att vara annat än nöjd.
    ~ texten är inspererad av moncheri på bilddagboken.

end up together

Är jag trött idag? svar - JA.
Jävla praktik, jävlajävlajävla. jag orkar inte. jag vill bara vara ledig och få sova, men nej. Nu blir det praktik till torsdag och en häst att sköta, samtidigt som det blir packning inför både flytten den 6e september och resan den 29de augusti. Hur ska jag hinna, och hur ska jag orka? samtidigt som detta händer är det sista veckan innan skolan börjar och det menas med att flytten kommer närmre och det är dags att säga hejdå till alla sina vänner här. Jag hatar, jag hatar verkligen ordet hejdå. Det har en sån negativ klang.
För mycket händer, jag har inte tid. jag orkar inte. förlåt.

hultsfred.

A drop in the ocean,
A change in the weather
I was praying that
you and me might end up
together

herregud!

Nu sitter jag hos frida för ovanligheten skull. Jag är trött med frida lyckas hålla mig vaken, hur vet jag inte. Men som jag ska sova, herregud! Förövrigt sitter vi och äter godis, snackar skit och lyssnar på ljuvlig musik. En stor tummen upp.
Igår blev lyckad, tack till alla som jag tillbringade den med, tacktacktack!
nej, nu ska jag pysa iväg. puss.


Och jag lyckas igen.

Och jag lyckas igen.
Och jag gör det igen.
tummen upp.
tummen ner.
jag vet inte.

vad ska man ha på sig?


(puss på min bejbi, den finaste av dom alla)

jag skrev en lista, jag och snordi, om allt vad sommaren var för oss. Att titta på den listan gör en endast deprimerad för att det enda jag har gjort är ungefär stranden 4 gånger och då såg jag varken snygga killar eller bruna magar/ben. Sen har det varit jobb, någon fest här och där och självklart någon festival också. Men alla dessa utflykter har bara försvunnit och istället har det varit:
jobb
jobb
jobb
stranden
jobb
fest
jobb.
ungefär något sånt. Ganska sjukt om man tänker efter. Men man klarar sig, speciellt när man tittar på sitt konto. me like.
Igår somnade jag vid typ tio.. helt normalt.. 8). Och nu blire packning till malmö. Tar bussen till jobbet idag, alltså vid åtta annars hade jag aldrig varit uppe vid denna tiden, sen blir det tåget direkt efter jobb mot malmö, byta om, se promoe, se Lady Sovereign, se tingsek, kanske familjen. festa lite och bara chilla runder med folk man känner. Tror jag sover där inne och tar tåget direkt till jobb imorgon, det blir lättast så.
Så... vad ska man ha på sig idag?
Nej, nu får jag inte sitta här mer, ha det bra. PUSS.

big times.

Nu är jag snart några tusen rikare efter att juli månadslön är insatt på kontot. Det gillas big times. Annars har det bara varit jobb med en riktigt bra Dona idag. Alla är typ på malmöfestivalen idag utom jag, jag orkar inte.. Det enda jag har gjort är jobba, fixat nya böcker, stallet och nu snart läsdax. Mitt schema har kommit upp på skolans hemsida och det är ganska bra, iallafall om man gemför med mitt förra.
Jag saknar skolan, vännerna, boendet. Snart åker jag tillbaka. snartsnartsnart.
Puss.


vad gör man då?

något har varit fel idag, något är det fortfarande som inte stämmer. Kanske kan du sätta fingret på det, snälla gör det. Det är den värsta känslan när hela kroppen känner att något är fel men hjärnan uppfattar inte vad. Kroppen fungerar inte, den isolerar sig och man får bara en obehaglig känsla i hela sig som inte försvinner. Kanske ligger mitt förflutna och spökar i baktanken, kanske skrämmer framtiden mig, kankse är det de få saker som jag bara vill glömma men kroppen minns? När ens inre vrider sig, smärtar och beter sig konstigt, när utseendet sviker, när hjärnar inte längre uppfattar och förstår. Vad gör man då?
Och varför hänger bara massa retards efter en och en snygg normal kille är utom räckhåll?
Jag måste tacka emma till räddningen av kvällen. Tack!
Bortsätt från allt så sitter jag här och fryser, har jobbar idag och ska även jobba imorgon. Innan läggdags blir det ett litet kort styrkepass och för att påminna alla så, imorgon 19 augusti är det exakt en månad tills jag fyller år. Annars börjas det snart med packning till både mallorca och bollerup. Tummen upp.
Nu ska jag sova, det blir bussen imorgon vid åtta. är man trött eller är man helt död?
Puss, dröm om fina pojkar/flickor.


it used to be.

BIFFEN -09

Nu sitter jag hos frida. Hon sitter bredvid och tar roliga bilder på sig själv, skrattar åt dem och visar mig dem. Nu har jag en mycket vacker framsidsbild på min mobil. Känns så trevligt. Jag lovade mig själv att gå hem och sova vid klockan tolv, men ack så fel det blir att sätta upp såna mål. Man håller dem aldrig, och då menar jag aldrig.
Nu gav frida mig en killer-blick och jag dog lite. Nej, men jag blev rädd och höll käften och sitter här och fortsätter och skriver för mig själv.
Frida sitter nu och skryter om sin snygga mobil, Sony Ericsson k610i. Enligt mig är den ganska gräslig, men ja.. Enligt henne så slutar det så om man är pank och arbetslös. Den är röd och ful, men vi älskar mobilen ändå. Den enda som frida inte lyckats ta isönder, med sin otroliga styrka. Hon är BIFFEN -09.
Frida är snygg.
Puss.


livet leker.
livet rullar.
livet är bra.

Dålig uppdatering.

Dålig uppdatering och en stor fet tumme ner på det. Men vad som är tummen upp är utekvällen igår med Isa, lite hultan-feelings därva! Gick omkring på malmöfestivalen, träffade folk och sedan såg vi bio, L.A gigolo. Den var bra, fast slutet var lite kasst. Men den var bra ändå.
I lördagskväll/natt blev det också malmöfestivalen fast med Johanna och Elise. Gick rundor, träffade folk, såg Timbuktu. Han var bra, riktigt bra. Men på hultsfred var han bättre, enligt mig. Jag vet inte varför men på något vis så var han så mycket bätte på hultsfred. Han var dock inte dålig nu heller. Där stod vi i publiken, skrek och hoppade så att alla tittade konstigt. Menvafan, det var Timbuktu.
Vaknade sex i morse, tog tåget från malmö sju, kom till ystad åtta. kom hem halv nio. Nu blire fixa lunch till jobbet och byta om. Puss!

Hur

Detta var ett tag sen men fortfarande har jag ingenting att berätta. Praktik ihelgen och sen jobb alla vardagarna, vad ska mer hända i livet liksom? Idag är jag iallafall trött och vill bara sova och ligga och sola. men nej, gud straffar mig för något jag inte vet ännu.
Annars har jag nyss duschat och har blött äckligt hår och sitter och ler till winnerbäck som spelas. Frida har kommit hem, träffade den granna palten igår. Annars har inget hänt.
Trotts jobbet blir det malmö, fest och härligt kvällar. Hur jag kommer upp till jobbet behöver vi inte ens tänka på. Vi tar problemet som det kommer.
Nej, nu får jag väl byta om och fixa mat och sånt.
jag vill inte jobba.
jag vill inte.
Puss.


sådär kan man roa sig när man inte jobbar.
jag vill inte.

finaste_flickor.



FINASTE_FLICKOR_92 <3
Så fina att umgås med, ni anar inte.

min balle och fot.

Sådär, vaknade av väckarklockan vid halv tio. Trodde mitt huvud skulle sprängas och jag har fortafrande ont i min balle och fot sen förra festen. Helgen har varit FESTlig, rolig som tusan, helt underbar. Men ja, man mår inte som en prinsessa såhär efteråt. Nu ska vi äta så jag får väl blogga mer sen någon dag. Ska hem idag igen ju.
Frida, du kommer snart hem <3
Bells och Ells är fan helt jävla fucking underbara. Som jag älskar dom två tjejerna, dock är dom så snygga så man hatar dom lite.. men ändå.
Puss.

SHOPPING IDAG!

Kvällen igår

Här sitter jag, chillkrökar med bästa vänner. Elise och Bellski räddar mitt liv.
Kvällen igår var helt sinnessjuk, men den gillas ändå. Elise och Johanna räddade den.
Dagen idag gick jag och Elise i stan och det gick åt helvete, fyfan så dåligt vi mådde.
Nu ska jag sluta. puss.

du ska veta

JAG ÄR LEDIG!
till på måndag. Det känns helt underbart. Få tillbaka mobilen efter lagning, träffa pappsen, snordi (johanna), bellski och elise. Helgen bara måste bli lyckad, annars blir jag tokig.
Imorgon blir det träning (stallet, löpning och styrka) sen blir det in till malmö och sånt mys. Skulle egentligen göra styrka idag, men jag är så död så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Som ni förstår så var det riktigt mycket kunder på jobbet idag och inte många minuter att sitta och pusta ut. Så skönt det ska bli att bara få tvätta av sig sminket och sätta på dig stora kläder som man ser så ful ut i, men jag orkar inte bry mig. Jag ska sova vilken minut som helst, hur sjukt det än låter, men man blir tokigt trött efter en dags arbete. hihi.
Min dator är fortfarande inte helt bra, men det ska laddas upp nu under helgen. Och det gillas kan jag säga.
Nu ska jag inte sitta här längre och dryga. Puss.
du ska veta att jag saknar dig.


puss.

Ännu en dag är avklarad på jobbet och träning. Känns så underbart. Helgen blir det malmö, shopping, fest, guys och vänner. Det kan inte bli misslyckat säger jag bara. Men ja.. Jobbet idag var ganska chill, hade dock grymt mycket att göra och inte två minuter att sitta ner och andas ut, men visst var det kul. Fick en del söta kommentarer, lite leenden och några skratt. Javisst har min dag varit bra. Frida åkte imorse, jag saknar redan den granna palten. Imorgon blir upp tidigt, för mamma ska titta på något hus innan hon kör mig till jobbet, så..
Men nu orkar jag fanimig sitta här mer. puss.

justdet!
det finns en sak som har fått mig att skratta så oerhört idag. Och det är en låt som Elin spelade på mobilen ofta, underbar dialekt, men man måste lyssa på den mångamångamånga gånger för att förstå ett ord. Men ja, en riktig dags-räddare.


stendöd,

Idag är jag trött och mår illa.
Dagen började med en mils morgonpromenix med mamms som vanligt, sen var det fixa till sig och sånt. Sen har det varit jobb hela dagen. Ganska chill jobb-dag om jag får säga det själv. Var okej med folk, okej med kunder, okej kassa. Men det är faktiskt väldigt kul att jobba vissa dagar, faktiskt.
Sen framåt kvällen cyklade jag, frida, frida och melissa till standen, satt där och sånt. Fridas sista kväll i sverige för imorgon åker hon somsagt till france. Jag kommer sakna henne.
Annars jobbar jag så mycket i sommar att jag inte vet vad jag ska göra med allt som jag ska göra, som jag planerat. Det finns ingen tid att trycka in allt. tyvärr.. Men det löser sig, hoppas jag. Får väl prata med praktiken och sånt om man kan fixa det på något vis.
Men nu är jag stendöd, och fryser somfan. Imorgon väntar träning. Puss på er.

dagens update.



Sådär, dagens update lär bli kort för inget har hänt idag.
Morgon började med oväder, jag låg och var rädd i sängen men lyckades somna om efter mycket om och men. Senare ringde klockan, jag klev upp, duschade åt en macka undertiden jag tog på mig för att senare äta en macka till. Väl nere i köket kände jag hur ont jag hade i magen, hur mycket jag behövde kräka så jag sprang in på toa. Men nej, det gick inte. så jag gick till halen för att komma till köket och där svimmade jag ta mig tusan. Eller jag svimmade aldrig, mamma hann lägga mig ner med benen rakt upp i luften. Ganska läskig morgon om jag får säga det själv.
Dagen på jobbet var ganska död, nästan inga kunder, inget folk där alls. Så det blev mest snacka och sysselsätta sig med de få personerna som jobbade där. Men tillslut tog dagen slut, jag åkte hem och sen har inget särskillt hänt.
Allmänt skvaller så Johanna och Thim gjort slut, vilket känns lite konstig för alla tror jag. Jag vet inte vad jag säga, vad jag ska varken tycka eller tänka. Men om de är lyckligare på två olika håll så visst. Kanske hittar dom tillbaka till varandra, who knows?
Annars pratar med med folk som det var år och dagar sen jag pratade med. Allt är på någotsätt upp och ner. idag är en konstig dag, allt är konstigt.
Men nu ska jag avsluta här. Puss på er.
Imorgon åker hjärtat.

nu blire standen,

Frida kommer tillbaka till skåne efter sin underbart fantastiska u2 konsert, kul att det blev så lyckat!
Annars är det bikini och solkräm för min del, och mamma gör fika där nere som ska tas med. Kan livet bli bättre? Mja, en resa tänkte jag på, men om sisådär 27 dagar åker jag till Mallorca. Så svaret är ett solklart NEJ. Livet kan inte bli bättre, detta är toppen på lyckan liksom. Tränade med hästen häromdagen och det gick kalas, riktigt duktigt och fin har han blivit. Winnerbäck bokas snart hoppas jag och det finns inte mycket att klaga på alls.
Fast om det är någon som hittar en tidsmaskin så skulle inte det sitta fel, dra tillbaka tiden och leva om livet, helt underbart om jag får säga det själv. Tyvärr tror jag inte att jag skulle vakna en morgon med en tidsmaskin i rummet så den tanken lägger jag inte ner på mycket energi på, men visst hade det varit ballt?
Nu blire stranden, Puss på er.


RSS 2.0