träningspepp!

nu får detta ta mig tusan hålla i sig, träningspepp. jag är helt slut i kroppen med nio timmars häst på schemat och sen 1,5 timmes idrott. sen är det hästen efter skolan och ikväll ska jag ta mig tusan ner och spela volleyboll. erkänn duktig! plus att jag gör minst 75 sittups varje kväll och massa andra övningar.
detta är inte skryt, detta är bara så ni vet att ibland så är jag duktig flicka och träna medan jag förra terminen och under lovet mest ätit en jävla massa.
nu ska jag ner till skolan, volleyboll med fannybanny, krigarkajjan, bobbed och sen förflytta mig och sova hos snordi.

puss, skriver imorgon.

GRATTIS BÄSTA KYSSE!

igår sov jag hos kysse, min bästa kompis här på bollerup och det var en helskuvad kväll med hur mycket snack, och skratt som hälst. hoppas jag snart tar en tur dit igen, för det var trevligt som fan.
idag gick jag upp vid halv sex och fixade hennes tårta, gick in i rummet, skrek och skrattade och var övrigt glad. hon fick paket, blåste ljusen på tårtan, vi käkade frulle, fixade till oss och stessade till skolan.
nu har jag haft matte, ska snart ner till skolan igen och ha svenska. ville mest bara hälsa kysse ännu ett grattis och hoppas att alla läsare är lika imponerade av tårtan som jag är.
inte fin?
plus att hennes ord; du är den bästa någonsin, utan dig hade jag aldrig varit här, det är du som får mig att må bra, du får mig att orka, du får mig att skratta, du är bäst. man blir så fruktansvärt glad och jag skrattar bara jag tänker på henne. hon är en sån vän som jag ska behålla genom hela livet, det finns få av dom. vissa har jag redan men några till skadar aldrig.  och jag blir så glad av henne. puss på henne, och hälsa henne grattis!



kysse, du är bäst och jag tycker om allt hos dig!

bring back the memory.

så i fredags åkte jag till pappa, gick på stan. köpte två par skor, rikigt härliga om jag får säga det själv. efter det mötte jag pappsi och vi stack och käkade utanför hans nya lägenhet som förövrigt har blivit riktigt snygg. på kvällen stack jag senare till en gammal men otroligt bra vän, adela som fyller år på onsdag. vi firade henne och hade en härlig kväll där massor av minnen kom upp. jag låg och snackade med adela långt in på natten, somnade, sov till elva. sen stack jag och adela upp, åt världens största frukost med jag vet inte allt. sen tog vi bussen till malmö, där träffade jag pappsi igen och gick med honom och tittade bla. ny mobil vilket jag hittade. den kommer nästa vecka hoppas jag på!
sen hittade jag även en klänning, som jag nu kanske ångrar, jag vet inte. men puss på helgen.

festen;
godmorgon solstråle.

klänningen;

(och förmodligen ett tjockt svart sidenband i midjan)

godnatt.

puss.

helgen har varit händelserik likadant som lovveckan, vilket tyvärr tar slut imorgon då jag transporterar mig och min packning tillbaka till skolan. igår var det födelsedagsfest hos adela med sjukt trevligt folk, det gillas övermycket. ikv skulle jag egenltigen på fest med bells och elise, men jag orkade inte, hade massor att göra, ingenstans att sova och ja, lite sånt. för övrigt har jag gått på stan, umgåtts med folk, tittat mobil, festat, tränat pållen och massor av annat rästen av veckan. bilder kommer upp imrogon för idag är jag helt enkelt för trött för att lägga in,då kommer även bilder på den klänningen som jag köpte idag.

några bilder från bollerups showkväll kommer dock.


puss på att mitt i allt som händer är jag riktigt jävla överlycklig att få åka tillbaka till skolan, hur sinnessjukt det än låter och det är nog första gången jag har sagt det. men jag saknar kysse, jag saknar snordi, jag saknar bobbed, fanny, amanda, line, mästersoparenMöller, Jennifer, elin, kajjan. ja, jag saknar er föfan! :*

á la resultatet!

fefter en dag på stan, tittande av kläder, filmkväll med fina flickor, promenerande och godisätande så är inte min frisyr längre så lockande och härlig som den var då jag tog steget ut ur dörren från frisören. men jag hoppas att ni klarar er, och fler bilder kommer sen då jag ser lite piggare och gladare ut. ha i tanken att bilderna togs vid ett i natt och därför ser jag ut som jag gör. ursäkta röda ögon och dammig spegel -.-
jag letar festskor och festklänning, någon idé på sidor eller affärer?


(här fick ni lite smakprov på håret. fler bilder kommer någon annan dag då jag orkar sminka mig och fixa till håret.)

godnatt, hoppas ni drömmer söta drömmar.

klipptid.

på onsdag är det klippning. hur? några ideér?
ignorera bilder, tänk på frisyrerna.

lugg, superblont.

jämnlångt, blont.

ganska lång snedlugg, blont, röd slinga/slingor (2 st)

långt på ena sidan, kort på andra, snedlugg blont.

lång lugg (uppsatt), jämnlångt hår, blont.


festfredag.

festen i fredags var lyckad, helt okej. lite skratt men även någon besvikelse. så är väl dom flesta festerna, men ändå en härlig kväll med härligt folk.
alla hjärtans dag gjorde jag ingenting alls mer än fixade lite hos mamma. vaxade benen, plockade ögonbrynen, tittade smink, lite smått och gott.
söndag; träffade frida, åkte till bollerup, hästen, träning. ska sova.
måndag; hästen, malmö, ystad, frida svensson, och för att intresseklubben ska ha något att anteckna. så frida sitter och leker med en plastsak som snurrar. det heter albert och hon är smått sur på mig för att jag förstör alberts spinnförmåga, hon hotar med att hon ska nita mig, och nu hoppade albert iväg. puss.

festarbilder


uppdatering kommer ikv eller imorgon. (:

jag lyckas.

den här veckan (vecka sju) har verkligen varit sjukt konstig. saker som aldrig annars händer har hänt, samtidigt som alla är trötta och sega så är alla så pigga och glada. snart en veckas lov, snart hem till sin familj och sina vänner. snart välkomnas man av stadslivet igen då schemat är fullt. malmö, shoppa, köpenhamn, sova hos vänner, familjen, festa, filmkvällar, snackstunder, fikastunder, pannkaksbak, promenader, skratt, tårar, glädje, sorg. äntligen ska man få träffa alla som man saknar så innerligt. ja.
kortfattat om veckan än så länge; jobb, ridning (grupp sju), prov i hästvidhand, engelskainlämning, geografiprov, vattenkrig, sova hos johanna, snöstorm, fest igår (bilder kommer), show och danskväll (bilder kommer) och massor av annat.
en sak som jag tänkte berätta mer om som hänt denna veckan. det var tisdag och klockan var halv tre. alla skulle till fikan och rusade ut från historialektionen som nyss slutat. jag stod kvar och kysse likaså. ganska snart kom vi på att min jacka hade fastnat i stolen och vi fick inte loss den. hur mycket vi än drog och hur mycket vi än skruvade av saker så fick vi inte av jackan. Sumo kom och hjälpte oss men även då gick det inte. vi traskade till vekstaden, förbi matsalen, massor av folk, personal. nere på verkstaden fick vi hjälp och gick sedan tillbaka med stolen under armen. ja, det är bara jag som lyckas.



alla hjärtans dag idag, vad ska ni göra? (:


du är full normal.

ja kysse, du är fullt normal, som alla andra.
i min kalender står det på de dagar som vi ska till tyskland bla (på tyska); du luktar rostemackor, jag har en förbjuden båt, det är olagligt att importera tyska män, du är en saftig tysk, jag har en stor kuk och massa till som jag inte själv vet riktigt. men de fraserna är ju dom man behöver, verkligen. not..
fredagen den trettonde lyder; fredag den trettonde. Må alla hamstrar sätta på dig och må alla skoskavsplåster vara slutsålda. (fråga inte.)
alla hjärtans dag står det; Du är saftigare än saft och mer juicy än juice. Samtidigt är du blondare än en banan bit med skandinavier. Puss på dig din välsvarvade patong <3 (fråga inte)

citat; du är som en chokladmuffins med strössel och glasyr. söt och färgglad utanpå men mjuk, saftig och ännu bättre påinsidan. man vill bara ha mer och mer.


tack kysse för att du får tiden att gå lite snabbare när det är skola, får mig att skratta och vissa dagar till och med se framemot skolan. tack för att du alltid är så jävla söt, pratar så sjukt roligt och är så fruktansvärt smart. tack för att du delar med dig av dina skratt, dina happymoments och dina sadmoment. tack för att du alltid får mig att må bra. tack för att du finns här.

tack även till snordi, mästarmöller, amanda, bodded och alla ni andra. <3 ni får ett inlägg sen. :*
- jag kommer sakna er alla.


på fredag - ystad, till mina bästaste vänner. - jag har saknat er.

jobb.

klockan ringde exakt 05.08 och jag kan säga att jag var nära att slänga mobilen i väggen. men istället stängde jag av den, tog några djupa suckar, tyckte synd om mig själv och gick upp. frukost blev havreknäckemackor med ost och gurka och en stor kopp te. efter det kom amanda, cyklade 1,5 km vid klockan 6. kom till stallet, vägde upp hö till kanske 30 hästar, gav kraftfoder och betfor. tog ut hästar, mockade, halmade, vägde upp kväll och natthö. cyklade hem 1,5 km i motvind, åt lunch, mockade till min pålle, fixade kväll - morgon hö och kväll - morgon mat. klockan 14.30 cyklade jag till skolan 1,5 km. gav alla hästarna mat (kraft och betfor) sedan tog jag in alla hästarna och till slut cyklade jag 1,5 km i motvind. jag satte mig i soffan, pluggpluggplugg, åt middag, tog in min pållen, ryktade av honom, plugg, tv, duschen. sen nu klockan 22 gick jag ut till stallet och kvällsfodrade.

nu ska jag unna mig lite sömn, klockan ringer 5 imorgon också. puss på det. min huskamrat borde sänka sin musik men jag orkar inte klydda så jag får försöka sova ändå.


(skolan)
--------------
jag är besviken på mig själv, fan också. du ploppade upp i mitt huvud idag och det värsta var att jag log, ett stort äckligt leende. jag skulle släppa dig.
jag tittar men jag ser inte.
jag hör men jag lyssnar inte.
jag förstår men jag inser inte.

jag saknar dig.

nu är jag tillbaka på bolle, mer vet jag inte vad jag ska säga.
jag saknar frida redan och för första gången på länge kändes det verkligen förjävligt att åka tillbaka hit från Ystad. men bara en vecka kvar, sen får jag vara hemma och festa hur mycket jag vill. åka till malmö, träna, ja. allt. menmen.
veckan som har gått har det varit mycketmycketmycket som hänt och en miljon tankar som forsar i mitt huvud. tankar som jag inte vill ha men som kommer ändå, helt oinbjudna kommer dem och stormar in i mitt huvud. inte alls trevligt, men jag springer ifrån dem, jag skrämmer dem genom att visa mig osminkad. men än så länge har jag inte lyckats. jag försöker fortfarande komma på knep som får dom att försvinna. snart så (y)
imorgon är det jobb.

bilder på mitt vackra äggade hus;

tack till er som hällde sand bakom stalldörren, tog våra skottkäror, kastade runt sex ägg på vårt hus, hängde upp stall-spaden/skyffeln i flaggstången. nästan skrattretande. (tryck upp bilderna så syns det tydligare)

härligt att komma hem.

så härligt det är att komma hem till söderåkra (mitt boende) vid lunch tid i dag eftersom jag sov hos johanna inatt. fodring i morse, gick upp klockan sex. skål på det. (y). men iallafall cyklar man in på gården ser man att huset är äggat, mycket trevligt. köret och köksfönsterna är inte så roliga kan jag säga. frächt. det slutar inte här utan dom som var här och busade i natt hällde även ut ungefär två skottkäror med sand utanför hästarnas stall så dom kom inte ut. då fick vi stå och kasta bort denna sanden. ett smart vis var ju att använda några av våra tre skottkäror men dom är bortblåsta.
någon måste ha haft jätte roligt, kastat ägg, hällt sand så man inte kunde öppna dörren och sprungit iväg med tre skottkäror. skål för att dom måste ha ett roligt liv (y).
haha, men lite komiskt är det. så typ på måndag antar jag att alla på skolan ska ha möte i idrottshallen och gå igenom vad som är okej och inte okej. men ja. nu ska vi skubba väggar.

och gårdagen var trevlig, tack johanna och resten (:
jag saknar frida så jag skulle kunna dö, min mage skriker. inte av hunger eller något annat. utan enbart saknad till den bästa personen jag någonsin kommer träffa. tack för att du är vid min sida, aldrig hade jag orkat detta utan dig. jag somnar med ditt skratt i mina tankar och jag vaknar med samma ljud. otroligt härligt. men efter någon sekund då man förstår att man bara inbillar sig och att det är 2 dagar tills vi ses, den känslan är inte lika mysig.
du är den bästa i mitt liv. puss på dig <3
och johanna tar priset på bolle. dock har jag sjukt trevligt med elin, cajsa, kysse, fanny och resten av gänget med, men ja. puss på allt, förutom morgonfodringar.
bilder kommer <3

mitt liv är i kortfattad mening; bollerup (skolan&vänner), min häst, ystad (vänner), malmö (vänner), familj.

hjälte.

ingen kan undgå att alla måste ha en hjälte, en som ser till att man mår bra. vissa dagar mår man självklart mindre bra och säger inte ett ljud till någon utan ligger under täcket, äter choklad och deppar. andra dagar hoppar vi upp klockan sju på morgonen, pigga och glada, springer och studsar runt som jag vet inte vad, skrattar, pratar och tränar. Vi måste lära oss att tillåta oss att ha båda dagarna bara. det finns för många som klistrar på ett leende när någon slänger in en kommentar som faktiskt skadar en, som känns och som hjärnan repeterar om och om igen. vi måste lära oss att säga ifrån, klistra inte på leendet och låtsas vara stark som en sten för det är vi inte. våga fälla en tår, våga säga ifrån, våga säga nej, våga visa dina känslor. jag gör det inte, så egentligen känns det väldigt fel att begära att andra ska göra något som man själv inte gör. men någon dag kommer det, någon dag ska jag säga ifrån, säga nej, fälla en tår och visa mina känslor. inte idag, inte imorgon men den dagen kommer.
Ingen kan heller säga att det inte är skönt att gå i mjukiskläder, osminkad och håret ruffsruffs en dag. att bara ligga i sängen en hel dag, att äta chokladbit efter chokladbit att gråta, att skratta.
sen är frågan varför kan vi inte säga nej? varför vågar vi inte säga ifrån? varför vågar vi inte visa allt för mycket känslor, varför går vi inte osminkade, mjukiskläder och håret ruffsruffs på stan en lördag? varför?
men åter till hjälten som hjälper en. han/hon/den/det kommer då man behöver någon som mest, när man vill gråta, skratta, inte sova själv en natt, inte vågar gå ut, känner sig tjock, känner sig nere, vill spricka av glädje. den hjälten kan vara iprincip vem som helst, en kompis, en mamma, en pappa, ett syskon, ett djur, en sak.



nu sitter jag hos johanna, väntar på att kören ska börja, som börjar klockan sex till åtta. sen ska jag och johanna traska upp till mig, hämta täcke,kudde,pyjamas,mjukiskläder,skolböcker. sen ska vi traska tillbaka, kanske träffa lite folk, promenera lite, sen in och plugga, snacka skit, skratta och ha allmänt bra!
uppdatering kommer.


RSS 2.0