kvällarna är värst.

kvällarna är helt klart värst då jag lägger mitt huvud tungt på kudden och allt kommer tillbaka som flashbacks. jag vill minnas och inte glömma men jag vill inte ha en ständig saknad. jag ser er som om ni satt på min säng och jag hör er röst som om vi pratade i telefon. jag ser allting så klart så som det brukade vara. jag ser era tårar som om jag stod och tröstade er precis i denna minut och jag hör era skratt precis som om jag stod bredvid er och skämtade med. jag hör era uppmuntrande ord som om ni stod mittemot och sa dem. jag går fortfarande upp för er skull och min nedräkning börjar på söndagen, bara 5 dagar sen får jag dela mina dagar med er. jag hör våra samtal om och om igen i mitt huvud och det ekar förskräckligt. jag vill minnas men inte sakna. jag ser era söta ansikten som om jag var med er den sekunden. jag faller tårar, jag tänker tillbaka och detta är allt jag ser. jag hör, jag känner era armar runt min kropp och jag känner er viskning som får mitt hår att blåsa lite smått, då ni viskar; allt blir bra emmy, det löser sig.
Varje kväll säger ni samma saker, varje kväll känner jag samma sak, varje kväll faller lika många tårar, varje kväll saknar jag lika mycket, varje kväll ser jag era tårar och hör era skratt, varje kväll märker jag olika detaljer i våra samtal, varje kväll ser jag er framför mig.
jag saknar det, jag saknar det så fruktansvärt mycket att jag inte kan förklara. ni kan inte förstå. inga ord beskriver. den närmaste beskrivning låter; mina vänner, jag älskar er. utan er skulle jag aldrig stått där jag nu står i världen och jag hade gett upp hoppet för länge sen. ni är vackra och jag ser hur vacker jag själv vill vara. ni är starka och jag ser hur stark jag själv vill vara, ni är bäst och så vill jag själv också vara. jag avgudar er och varje kroppsdel skriker av att vara utan er närhet, varje muskel krampar av saknad och varje tår beskriver. ni är oslagbara och de bästa i mitt liv. ni har förändrat mig till det bättre och aldrig vill jag mista er. ni är mitt liv och så är det!
jag älskar er.


ni är allt <3

godnatt folket. min blogg är dryg, jag vet. men detta är mitt liv!

Kommentarer
Postat av: ardiana

hah oj:)

man kanske kan dra på båda :P

jag ska ta det lugnt denna helg :P

2008-11-21 @ 08:23:18
URL: http://ardiana.webblogg.se/
Postat av: frida

sv; men du är sötast:) jag börjar nästan gråta när jag ser dessa bilderna och texten du skrivit.. vi får göra det bästa av det helt enkelt :(<3

2008-11-21 @ 09:24:10
URL: http://ffridakryskowski.blogg.se/
Postat av: Ekan

trevlig helg ^^

2008-11-21 @ 11:30:52
URL: http://eklundo.blogg.se/
Postat av: LovelyC - Around the world

vilka fina bilder!

2008-11-21 @ 14:07:27
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: jessica

svarar: haha :) jadå, det kom ju snö ;D. sjdå?

2008-11-21 @ 15:05:51
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: Bella

Ha en bra kväll, blir det idol?

2008-11-21 @ 19:58:04
URL: http://bellablogg.se
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

jag förstår inte varför man tänker så mycket på kvällen och natten när man ligger i sängen. Jag kan liksom börja gråta för något som hände för flera år sedan... konstigt det där!

Ha det gott bruden <3

2008-11-21 @ 22:19:33
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Lisset

sv; Älskling vi tar de på msn<3

2008-11-21 @ 22:56:55
URL: http://lissetekstrom.blogg.se/?tmp=21225543
Postat av: ida

haha nja det tror jag nog inte heller. men fett mys på sommarn juh! : D bara rida ut på en äng typ! : P åhh! : D

kram

2008-11-22 @ 01:37:19
URL: http://iidaaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0