jul - sommar

nu till helgen ska jag pynta i mitt rum och lite smått i huset. jag vill få in den där mysiga känslan av jul och värme när jag går där utanför i regnet och stormen. Jag vill se hur det lyser i fönsterna, jag vill se tända ljus och jag vill kunna inbilla mig doften av nybakade pepparkakor. jag vill komma in i ett hus fullt med värme, röda nyanser och  fullt med skratt. jag vill se allt sådär glittrigt och mysigt precis som julen ska vara. jag vill sitta inne och se film med te och kakor medan jag hör vinden susa utanför. jag vill krypa ner under filten med mina närmsta vänner, mysa, snacka skit och skratta. det är jul för mig.

även fast jag längtar efter att få upp julsakerna och att granen ska stå på plats så kan jag inte hejda tanken på en varm skön sol, en strand och mina bästa vänner. att känna solen värma ens kropp och sedan havet svalka den lika snabbt. jag vill gå ut i linne och shorts eller en klänning utan strumpbyxor under. jag vill känna sommaren i mig och jag vill sprudla av lycka, energi och glädje så som man gör på sommarlovet. jag vill åka utomlands med någon som jag tycker mycket om och jag tittar redan nu på resmål och försöker övertala mamma. jag sparar redan pengar till festivalerna i sommar som jag bara måste gå på, det finns inget val. jag måste, jag vill, jag längtar.

en sak som dessa har gemensamt är att jag är hundra procent säker på att de ska innehålla; glädje, skratt, värme, energi, mys och det bästa av allt; mina närmsta vänner. denna tiden vill jag vara er nära dag ut och dag in, ni ska bli trötta på mig. jag vill ta igen alla dagar som jag missat och all saknad jag känner. jag kan inte önska för bättre vänner än er, ni är ta mig tusan de bästa i världen.


Kommentarer
Postat av: minaya

hej emmy. Tack för det. :-)

2008-11-28 @ 01:16:18
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: ardiana

jaha vilken otur, men man kan alltid sätta nåt över speglarna kanske, någon stor tyg :)

2008-11-28 @ 08:05:03
URL: http://ardiana.webblogg.se/
Postat av: Linnea

åh va mysigt med julpynt fast sommaren känns ändå på ngt vis mkt bättre och skönare! ;)

men vilken fin halsduk, den ser så varm och len ut, får man fråga var du har köpt den? :)

2008-11-28 @ 13:24:20
URL: http://linneamarksell.blogspot.com
Postat av: JULIA

sv: ja är det en av dom du har på en bild här ovan ? :)

2008-11-28 @ 15:46:12
URL: http://juliiabengtsson.blogg.se/
Postat av: jessica

sv: va myysigT :)

2008-11-28 @ 16:05:00
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: ida

nää jag förstår. jaa! <33

2008-11-28 @ 17:19:21
URL: http://iidaaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0