yesterday

igår var jag på stranden först med svensson, kryskowski, andreas och kaspor. mycket trevligt må jag säga. vattet var iskallt, men dom lyckades ändå få i mig efter mycket om och men. men det var ta mig fan riktigt jävla kallt.
senare på kvällen stack familjen till rhapsody, och det var också helt okej. en person fick mig dock att börja gråta, men det gick över ganska snabbt. efter det mötte jag och calle hans kompisar, och tro det eller ej bjöd dom med oss hem till alex. så vi stack hem där en sväng, spelade kort. och varför jag skriver detta inlägget överhuvudtaget är för att jag vill säga; JAG VANN! JAG VANN! JAG VANN! vi spelade casino tror jag att det hette. och jag var uppe i 52 när alla andra var runt 20. fyfan vad jag var bäst. men iallafall, igentligen är jag inte glad. tur i spel - inte tur i kärlek, tur i kärlek - inte tur i spel. men vafan. JAG VANN!
och vi hade det mycket trevlig. kom typ hem vid halv två, fast somnade inte runt tre sen var det upp klockan halv åtta, eller då ringde klockan, sen somnade jag om till åtta. men det får ni veta varför i nästa inlägg.
puss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0