känner inte för det.

usch hela tiden har jag sett framemot helgens fester och allt men idag är jag bara trött, kall, känner mig äcklig och grymt skabbig. jag vill inte att någon ska se mig så som jag se ut nu, jag skäms. det kvittar vad ni säger för hur jag känner är en helt annan sak. idag är bra bortsätt från min självkänsla. och genom att alla andra sitter och pratar om att dom är tjocka och bantning gör inte saken bättre kan jag säga. Jag ska festa, jag vill festa, men ack så skabbig jag känner mig. jag hatar den känslan, av att inte räcka till och inte vara fin nog för någon. även om jag skiter i att få just Honom eller inte så känner jag mig inte fin nog. inte fin nog för mina kompisar, för någon kille, för fest, för ystad, för bollerup. jag känner mig inte bra alls. och kanske så vill jag inte ens ha honom tillbaka, men vafan lite fin kan jag väl få känna mig? lite som om någon annan kille kanske tar kontakt? kanske? det känns riktigt tråkigt, jag tycker inte alls om det.

någon dag känner mig sig nöjd? någon vacker dag? <3

frida, bilden är till dig.

Kommentarer
Postat av: Ekan

kramkramkramkramkram!

2008-11-20 @ 20:11:22
URL: http://eklundo.blogg.se/
Postat av: frida

i mina ögon kommer du alltid att vara finast emmy. jag känner dig, och din insida strålar så jävla mycket ut. du är vacker, inse det. jag blir ledsen när du skriver sånt här :(

2008-11-20 @ 20:18:21
URL: http://svenssonfrida.blogg.se/
Postat av: EMELIE VON JORDGUBBE

japp, och nu har jag lagt ut allt om min läskiga 16års fest :D

det är bara att spana in ;)

2008-11-20 @ 20:55:53
URL: http://evef.blogg.se/
Postat av: e m m a

- Ja faktiskt..



Men hur är de med dig nu då?

2008-11-20 @ 23:24:01
URL: http://harnqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

vi alla är unika ansikten och det är så det ska vara du ska aldrig känna att du inte räcker till, du är vacker tjejen stå på dig.!

2008-11-23 @ 14:56:28
URL: http://awigiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0